Ya şimdi herkese cevap vermiyorum farkındaysan. Her şeyi geçtim genel olarak beğenilmeyen bir oyunu kendim çok beğenebilir ve forumlarda, sosyal medyada övebilirim kendi çapımda. Bundan rahatsız olan varsa, olabilir, sıkıntı yok... |
Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)

-
-
çok doğru yazmışsın hocam herkesin beklentisi zaten kaliteli oyun 👍🏻 seninde yazdığın ve çok belli olan nedenler yüzünden ubiden öyle bir oyun çıkmaz bunlar işin biraz sürüm yapalım tarafında farklı bir yol izliyorlar kendilerince haklılar her firma 3-4 yılda bir oyun çıkaracak diye bir şey yok. Firmayı tanıyan işlerini seven kişilerin beklentilerini çok rahat karşılar bu oyun oynaması da keyifli bence 👌🏻 EA'in Star Wars'larını ben hiç beğenmemiştim mesala aldım 3-4 saat oynayıp sattım renkler zevkler olayı. Ama konusuna gidipte ısrarla kötü kötü diye yazmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun ön indirmesini tamamladım, 1 g 14 saat 43 dk yazıyor geri sayımda. Türkiye saati ile sabah 06:00 ya denk geliyor, Brezilya hesabından alındığı için mi öyle yoksa herkeste durum aynı mı bilmiyorum. Normalde 00:00 da oyuna başladığımı hatırlarım çoğu oyunda.
-
brezilya olduğu için öyle
hint 21.30
türkiye 00.00
brezilya 06.00
amerika 07.00
Ubisoft oyunlarının hepsinin potansiyeli var ama bunu değerlendirmiyolar ac serisi yokken kimse bu tarz bir oyun çıkartmıyordu misal for honor gibi bir rekabetçi oyunun eşi benzeri yok veya division hepsi güzel oyunlar splinter cell serisi ghost reconlar kimsenin beğenmediği breakpointte 200 saatten fazla oynanış sürem var benm hatta geçen sene gold sürümünü steamden aldım wildlands de 200 saatim var ac serisinde nerdeyse her oyunlarını oynadım sadece black flag ve sydincate oyunlarını bitirmedim ama onların da potansiyeli vardı ama olmamıştı benim kaanatiimce bu oyunun da potansiyeli var ama gene eline yüzüne bulaştırmışlar misal iptal edilen star wars 1313 gibi olsaydı gerçekten ucharted gibi aksion macera o zaman daha iyi olurdu ama ubisoft napmış watch dogs legion animasyonlarını değiştirmiş vuruş hissiyatına dokunmamış allamış pullamış sürmüş piyasaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şu olay çok iyiymiş hiç denemiş miydiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gece internet müsade ederse portal ile başlıycam bakalım,konsol evde,oyunu merak ediyorum umarım sarar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz Brezilyalılar olarak anca yarın başlayabiliyoruz
-
Star Wars Outlaws Çıktı.!
-
Basladim ben de ufaktan bakalim, star wars atmosferini sevenleri asla uzmeyecek bir oyun gibi gorunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olsam beklerdim evde oynardım, şöyle güzel açık dünya star wars oyununu büyük ekranda gecikmesiz iyi grafiklerle oynamak varken heba etmeyin hocam.
Öyle yaptım hocam 👍🏻 internet zaten çok iyi değil bulunduğum yerde,oyun beni açık dünyaya salınca kapattım,evde devam edicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun diğer Ubisoft oyunlarına göre biraz ağır geldi bana. Animasyonlarda bir yavaşlık var nedense. Bir de şu lockpick yıldırdı, oyundan soğuttu resmen. Başlarda yapıyordum, son birkaç tanesinde nedense çok uğraştım hala anlayabilmiş değilim püf noktasını.
bu ayarlardan kapanıyor hocam. Bulmaca gibi değilde bas geç şeklinde kullan yoksa çok sıkar çünkü her yerde karşımıza çokça çıkıyor. Ben bu şekilde ayarladım oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 30 Ağustos 2024; 20:50:4 >
-
Old school cool kupası glitch'li deniyor. Şu an kazanılamıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 30 Ağustos 2024; 20:52:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet öyle güncelleme lazım
Kupanın içeriği ne hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X