< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (18. sayfa)
-
-
pc ve xbox da var hocam ps tarafında yok malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz oynayınca ben ps tarafında da var sandım 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ana karakterin tipini gördükçe böyle oluyorum. Oynayacağım ama canım sıkkın baya, ilk hali ve şimdi ki tam sürüm hali aşırı değiştirmişler sjw her yerde, lanet olası ubisoft batmaya mahkumsun.
-
Artık beğendiğin bir oyunu bile beyan etmek sorun olmuş, insan korkuyor artık bir şeyi beğendiğini ifade etmeye.
Bu oyunu beğenmeyenlerin söylediği ve benim katılmadığım iki mesele var.
Birincisi her SW oyununda jedi olarak oynama isteği taşıyan oyuncular. Ben mesela Han Solo'nun gençliğini, Cassian'ın hayatını bir oyunda oynamayı çok isterdim, sıradan bir hayatın yolculuğunu o karakterle yaşamak.
İkincisi bizim karakterimiz bir scoundrel ve çelimsiz bayan bir karakter. Oyun bizden vuruşa, vuruşa ilerlememizi istemediği için silahlı çatışma yerine gizliliği ön plana çıkartmış. O yüzden birinde strom trooper'ın arkasında bir defa vurunca bayılıyor, blaster'lar 3 defa kafadan vurunca ölüyor. Bu arada gerek Nix, gerekse kendimiz her levelde bol bol bulunan sabotaj edilebilir, patlatılabilir objelerle düşmanları kolayca öldürebiliyoruz, eğer böyle bir yolu seçmek istiyorsak. Tek silah kullanma işini de biraz bu karakterin yapısına ve oyunun ana iskeletinde yapımcının tercihine bağlıyorum.
Bu bahsettiğim konular oyunu maalesef 90 puanlık bir oyun yapmıyor ama bu onu çöp bir oyun da yapmıyor. Bu birilerinin beğeneceği, birilerinin de beğenemeyeceği bir oyun. Bu arada PC'de cidden çok güzel görünüyor oyun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 28 Ağustos 2024; 8:48:6 >
-
İmkanı olan için Ubisoft+ ile 300₺/aylık ile oynamak en mantıklısı olacak gibi bu fiyatlarla. Diğer türlü de kardeşlik üzerinden gidilecek artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ubi+ ps5e gelse güzel olacak. gelicek deniyor ama tarih belli değil 🤷🏻♂️
Oyunu oynamadığı halde yapay zeka kötü, yine ubisoft kötü oyun yapmış, bilmem ne diye YouTube, sosyal medyadaki ssleri atıp oyuna kurulanlar olmuş Tamam ubisoft her oyunda şaheser yapmıyor ama su yorumları da hak etmiyor, bari kendimiz deneyimleyip görseydiniz yahu. Sırf ubisoft düşmanlığı yüzünden oyuna nötr puanlar var bu arada oyunla alakası olmayan insanlar hem de. Ubisoft kötü şöhretinin bedelini biraz ödemiş görünüyor. Oyunda 30 unda çıkmasını bekliyorum hala, beni tek üzen karakterin yüz modellemesi, onun dışında oyun iyi görünüyor hem de cok uzun saatler geçirebilecek görevlerle dolu. Sabırsızlıkla bekliyorum, ikilemde kalan arkadaşlar da indirim bekleyip 2500 TL ye alabilir Brezilya’da 2300 TL civarı suan, oradan almıstım beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bazıları oyun oynamaktan keyif alıyor
bazılarıda oynamadığı oyunu kötülemekten keyif alıyor.
Sadece bu oyun için değil her oyun için geçerli bu durum. En iyi dediğin oyunların konularında bile böyle garip anti bir kitle oluyor. Oyunun buglarını araştırıp paylaşırlar metası 85 altı oyun çöptür kötü kötü diye gülüp eğlenirler. görmezden gelmek lazım böyle keyif alıyorlar dediğim gibi.. Tutmadığı takımın maçına gidip kötülemek gibi birşey 🤣
Hocam b1 b2 seviyesi görevleri ve ana hikayeyi anlamaya yeterli olur mu dili ağır mi sizcequote:
Orijinalden alıntı: byvolcan19 saat oynamışım böyle bir şey ile karşılaşmadım ben ha anlık olmuş olabilir bug deniyor buna her oyunda benzer şeyler olabiliyor. sosyal medyada gördüğün 1 sahne yüzünden tüm oyunda yapay zeka kötü demek çok komik oluyor 😄 bunu belirtmek istedim sadece.
isteyen istediğine inansın 🤷🏻♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hiç bir şeyi beğenmeme timi iş başında...
Cidden dediğiniz gibi bir şeyi beğenmemek marifet olmuş, ben kimsenin bu oyunun uçup, kaçacağına dair bir söylemini görmedim, bahsedilen hatalar, bahsedilmeyen başka hatalar illaki vardır. Adam kendi keyif alamıyor, başkasının keyif almasından da hayıflanıyor, ne diyelim, yapacak bir şey yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 28 Ağustos 2024; 11:55:4 > -
yeterli hocam ağır bir dili yok oyunun 👍🏻
Ana karakterin saplı sultan olması haricinde şu oyunsuzlukta her türlü gideri var, pek şikayet edeceğimi sanmıyorum. Kiraladım ve ön indirmeyi başlattım bakalım. Yarın gece akıyoruz. Outlaws 4 Life.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Ağustos 2024; 12:49:57 >
Youtuber ların dediğine göre Bu oyunda trişko çıkmış arkadaşlar ubisoft tan adam olmaz zaten trişko bir oyun firması yan sanayi 5 para etmez bir firma bundan sonra ubisoft ismini duyduğum an hiç bir projeye heycanlanmayacağım bir star wars hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2024; 13:30:47 > -
Artık cevap vermeye değmez hocam, mantar gibi türedikçe türüyorlar. Adam gelmiş YouTube da gördüm oyun kötüymüş ubisoft trişka diyor, nefes harcamaya değmez
Her şeyi beğenme timi de iş başında. İnsanlar biraz seçici olsa, yapımcılar böyle baştan savma işler yapamayacak. Sizin gibi her şeye okey, güzel yauv, çok beğendim timleri sayesinde kafaları rahat adamların. Ne versek yediririz kafasındalar.
olay beğenip beğenmeme değil hocam oynamadan görmeden sosyal medyadan 3-5 resim video görüp oyuna çamur atmak çok komik 😄
zaten klasik ubi oyunu her sene 1-2 oyun çıkartan firmadan baş yapıt şaheser beklemiyordur kimse al oyna eğlen kafasında oyunlar 👌🏻
Tabi kimse beğenmek zorundada değil ama ısrarla beğenmedim beğenmedim beğenmedim yazmakta garip değilmi sencede ? bir kere yazarsın fikir belirmiş olursun ama devalarca aynı şeyi yazınca trollüğe dönüşüyor 😈
insan alıp oynamadığı video bakıp kötü bulduğu oyunun konusuna devamlı niye yazarki ?
Ben bir oyun sever olarak kaliteli ve nitelikli yapımlar görmek istiyorum. Ubisoft maalesef kendini değiştirmiyor ve geliştirmiyor. Bir formül bulmuşlar oradan söğüşlüyorlar.(Açık dünya, bölge ele geçir, onu bunu topla, ıvır zıvır.) İşin gerçeği bu. EA Sports'da neyse Ubisoft'da o hesap. Farklı gibi görünen aynı hissettiren oyunlar. Outlaws'ı gördükten sonra EA'in Star Wars'una büyük haksızlık edilmiş diyorum.
9.nesil üretimi ve GP oyuncusu tiplerden geliyor hepsi. Dünya gözüyle oyunları deneyim etmeden sağ da, sol da okuduklarını buraya kendi fikirleri gibi yazar, bunları alt alta sıralasak birbirinin kopyası yorumlar çıkıyor. En son ben oyunu 19 saat oynadım bak zorluğu biraz yükselt AI sana sıkıntı çıkartıyor diyen adama ben videodan gördüm yalan söylüyorsun demeye kalkıyorlardı. Ekonomi kötüye gittikçe daha çoğalacak bunlar, Ubisoft gibi ortalama firmalar olması hiç önemli değil artık.
Eski Star Wars'ları sevenlerin oyunu beğenmeleri önemli kriter bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X