Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
13
Favori
15.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

burdaki 3:38 deki kapı açılmıyor ps5 de

xbox ve pc tarafında sorun yok.

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUMaka91Productionsyoutube
    Star Wars Outlaws - Disruptor Gear Set & All 16 Encrypted Transmission (Collectibles) Locations - The Veteran Questline & Abilities - Old School Cool Achievement/Trophy Guide - Acquire the Disruptor gear set 0:00 - Intro 0:24 - On the Run 04 0:52 - On the Run 02 1:22 - Sefin's Journey 02 1:54 - Sefin's Journey 04 2:26 - Sefin's Journey 03 3:03 - Sefin's Journey 01 3:38 - Maranda's Mistake 02 3:58 - Maranda's Mistake 04 4:25 - Maranda's Mistake 03 4:54 - On the Run 01 5:30 - Maranda's Mistake 01 6:03 - CIS Transmission 04 6:35 - CIS Transmission 01 7:04 - CIS Transmission 02 7:46 - CIS Transmission 03 8:19 - On the Run 03 8:54 - The Veteran Questline 10:47 - Disruptor Gear Set More Star Wars Outlaws Videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBmi6vaTfD_exqDUeQYmL-t82x1vpx4Ox Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Maka91Productions follow me on twitter: http://www.twitter.com/pmaka1991 Support Maka91Productions on Patreon -- https://www.patreon.com/maka91productions Additional thanks to: NoblestSteed, Inferno21, ElDylto1612, BulletMastery, Hixooonnn, kautzman11, AH Howesy, ThatNlCKster, and Joshtopher.
    https://www.youtube.com/watch?si=_l_SY2aw_kgVkj36&v=gXgXsVydjj8&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Patch ile halledilir hocam muhtemelen yakın zamanda. Missable olmaması iyi olmuş.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Haci ritmik sese gore bascan iste isiklar yandigi zaman ayni anda basman lazim o sesin gelecegini hissedip, art arda basacaksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

Şuna bi yarım saat harcamışımdır

• Alandayız
    Daha giriş bölümü oynuyorum ama atmosfer harikaaaa. Diyaloglar cok hızlı konuşuyorlar çeviri kullanırken zorlanıyorum onun dışında atmosfer cok iyi görünüyor. Loot aramaktan hoşlanıyorum, etrafta gizlenmiş creditleri lootları bulmak hoşuma gitti. Karekterin sesi etkileşimi yürüme animasyonu mekaniği cok hoş. İlerleyen saatlerde de aynı keyfi verir umarım. Bambaşka keyif alıyorum şu evrenden, iyi ki boş konuşan cok bilmiş kendini oyun gurmesi sanan insanları dinlemiyorum. Hele YouTube sosyal medya da puanlara ve oyun kamuoyuna göre hareket eden davranan sözde gamer kanaat önderlerini iyi ki hiç takip etmiyorum. Bu kişilerin ağzına bakarsanız oynayacak oyun bulamazsınız. Hiş Şaşmaz her ubisoft oyununda aynı ön yargı aynı beğenmeme timi. Herkesin zevki ve keyfi farklı, star wars evreninin hastasıysanız tavsiye ederim.

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 31 Ağustos 2024; 0:28:26 >

• Yükledim ama daha oynayamadım :)

• Değer mi sizce parasına yoksa beklenmeli mi 🤔

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunları kısa sürede indirime girer. O zamana kadar yeterince güncelleme alır ve daha stabil, hatasız hale gelir. Beklemende yarar var.

• çok keyifli olmuş 👌🏻

• Grafikler üst düzey, blaster kullanmak ve yakın dövüş hissiyatı ve mekanikleri muazzam. Bir aydır yatıyordu cihaz oyunsuzluktan ilaç gibi geldi oyun, yavaş yavaş tüketmeden oynayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 31 Ağustos 2024; 14:6:48 >

• Dual sense kullanımı nasıl her silah modunda ayrı tepki veriyor mu adaptive trigger

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox ta oynuyorum, kol traktör gibi titriyor. Ulan ubisoft şu ubisoft premium u Playstation’a getirmek bu kadar mı zor?

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

dualsense kullanımı harika hocam silah modları, kullandığımız motor ve ana gemi hepsi değişik şekilde uyarlanmış. özellikle ana gemi ilk kalkış anında acayip sertleşiyor triggerlar dev bir araç kullandığımız hissettiriyor

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ubisoft Plus ta 1 ayda oynanacak oyun değil hocam ana görev yan görev, toplanabilir keşif vs çok detaylı ve uzun bir oyun bana göre. Playstation da pri olarak oynayıp ileride satardın.

• nier kullanıcısına yanıt

Bende o ilk incelemeler den sonra bi soğumuştum dedim konusuna bir bakayım ne var ne yok diye şu yorumdan sonra oyunu oynayasım geldi. Büyük ihtimalle ubisoft plus ile oynarım.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• nier kullanıcısına yanıt

30 saat ana görev, 100+ saat geri kalan her şeymiş , oyun hoşuma gitti, belki kutulu alabilirim.

• Oyunu sevmeye başladım. Başta biraz karmaşık geliyor ama alışınca, dünyasına yavaş yavaş girmeye başlayınca oyundan zevk almaya başlıyorsunuz.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Benim için platin bu kupayla bitmiştir. Nefret ediyorum şöyle kupalardan. Klasik Ubisoft, illa böyle kıl kupalar koyacak. Watchdogs'da da nefretlik içme oyunu kupası vardı.Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.