Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
13
Favori
15.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben seviyorum Uncharted 4'te de mesela Crash Bandicoot oyununda en yüksek puanı yapmaya çalışıyorduk onunla da 1 saat uğraşmışımdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu Sabacc oyunu nasıl oynanıyor kafa basmadı bir türlü. Amaç en düşük çift kartları biraraya getirmek değil mi? Tutorial da öyle diyor, bende 1 1 var 6 6 yeniyor falan, tam tersi mi diyorum bu sefer düşük olan alıyor. Bilen yardım etsin sinir etti beni bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 farklı masada kazandım ama nasıl kazandım inan bilmiyorum per yapmak da önemli bu arada. Bir de farkettiğim, elinden yerden çektiğin kart grubundan bir kart atmak zorundasın. Başta bunu anlamadığım için pek çok per kaçırmıştım

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bi kazansam bırakacam zaten, bir tane syndicate görevi var kazanmam lazım Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

Oyunu çok beğendim ama bu kart oyunu ana görev olsadı orada bırakırdım oynamayı. Oyunlardaki kart oyunlarından nefret ediyorum.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Aynen çoğu açık dünya oyununda kendine has oyun uyduruyorlar , bilmemiz lazımmış gibi bir de göreve koyuyorlar. Koyacaksan poker koy bari az çok anlarım Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Bu tarz saçma sapan kart görevi varsa YouTube bakıyorum ben hocam ona göre hiç zevk almadan bakarak yapıyorum. Kart oyun hastalıkları her oyunda var maalesef ben de anlamadım, en nefret ettiğim olay.

1 1 veya 2 2 yapmaya çalış hocam bu şekilde kazanıyor 👍🏻 bende de bir kere 6 6 kazandı ama neye göre kazandı bilenedim 😄

• Bunlar yine iyi RDR2'de bi kart challenge'ı vardı üst üste 5-6 kere kazanmanı istiyordu

• 27 saatte bitti 👌🏻 platin için devam 🏆

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Eylül 2024; 13:57:59 >

• Şöyle bir videoya denk geldim. Umarım hepimize yardımcı olur

• byvolcan kullanıcısına yanıt

11 yaptım 66 yapan adam önüme geçti çözemedim bir türlü. :)

Per'de en yükseği yapan kazanıyor

• Oyunu biraz oynadım hoşuma gitti beklentim pek yüksek değildi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normalde stealth oynamayı seven birisiyim ama oyun bana bunu DAYATIRSA ve neredeyse her görevde illa gizli gideceksin derse ayar oluyorum. Hadi gitmedim diyelim neden ilerlememe izin vermiyosun da "Sana alarmı tetikleme demedik mi lan" tarzında gta daki busted gibi baştan başlatıyosun 😄

Bir de neredeyse oynadığım kadarıyla diyorum pek bi çeşitlilik de yok. Yani her görevde illa bi yere sızıp gizlice bişey çalıyoruz. Hadi bunu yan görevlerde yap da neden ana görevde de bu tarz ilerliyorum? Maalesef özü hep aynı. Birinden görev al, gizlice sız, tam çıkışta başka bi ajan anlaşma teklif etsin duruma göre kararını ver (onda da pek bişey değişmiyo) görev bitsin. Bilmiyorum ben bıraktım Avatar'a geçtim U+ dan. Onunla değerlendireyim bari. 🙂

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

alarm çaldırmadan ilerlemek gene o kadar sorun olmuyor yakalanınca checkpoint noktasına atıyor. Farketilmeden gidilen yerler sıkıntı 15 dk sessiz sessiz ilerliyorum birisi görüyor kolundan tutup kapı dışarı atıyorlar 😄 sonra baştan tekrar deniyorsun 🤦🏻‍♂️

SW ne kadar oynadınız bilmiyorum hocam ama ilk 4-5 saatten sonra baya açılıyor oyun farklı gezegenler var iklimleri farlı keyifli aslında şans verin derim.

Avatar daha sıkıcı gelebilir başlayıp yarım bırakan çoktu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Eylül 2024; 18:56:21 >
    Hocam zaten benim ayar olduğum kısım da orası 😄 Checkpoint aralığı uzun oluyor bazen dakikalarca uğraşıp yakalanınca her şey boşa gitmiş oluyor. Yakalanınca bırak çatışayım belki ölmeden geçicem neden busted deyip yeniden başlatıyosun 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

evet genelde bu tip şeyleri fazladan xp kazanmak için ek olarak koyuyorlardı deniyorduk yakalanırsak bam bam gidiyorduk 😄 bunda zorunlu tutmaları özellikle oyunu sonlarına doğru benide yordu iyice 😓

Valla dayanamadım ben bıraktım hocam. Bilmiyorum üni dönemlerinde filan nerdeyse hiç oyun ayirt etmeden oynarken şimdi bu tarz şeyleri kafam götürmüyor artık. Ubisoft hiçbir zaman Rockstar kalitesinde bir oyun yapamayacak ona artık iyice emin oldum. Outlaws ile belki bu döngüyü kırarlar demiştim ama yok. Ubiye de kızamıyorum çok Rockstar a kalsak 10 seneden önce oyun gelmiyor. Ubi en azından copy paste insanı oyalayacak oyun basıyor 😀

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.