Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (23. sayfa)
-
-
Hep support görevler yaptığım için zortluyorum o zaman, sağ ol hocam ana hikaye ilerleyim madem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart oyununda bir bok anlamadım, ana görev olarak kazan diyor. Stream olarak bağlanıp benim yerine oynayacak olan varsa cok mutlu olurum, hayatımda bir kere poker kart oynamadım.
kart oyunlarını bende sevmedim hele birde zorunlu olması keyifsiz 🤦🏻♂️ elindeki kartları 1-1 veya 2-2 yapmaya çalış
Fatihsara oynattım sağ olsun geçti
40 saate yaklaştım. Senaryo kısmı daha bitmedi bile sıkılmadan oynatıyor. Haritayı soru işaretlerine boğmamaları verilen en güzel kararlardan biri olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ubisoft oyunlarında hep bir şeyler eksik gibi. Bazı yapılan şeyler çok güzel gerçekten takdir edilesi, bazı şeyler 10 sene öncesinin şeyleri bir türlü aşamadılar.
Respawn'ın SW Jedi Fallen Order ve Survivor'ı bana göre bir tık önde hala onları geçebilen hala yok.
İleride çıkıcak Quantic Dream'ın SW projesi nasıl olucak merak ediyorum. Birde Uncharted'ı yapan Amy Henning miydi adı o da sanırım SW projesi yapıyordu, iptal mi oldu ne oldu hala haber yok sanırım.
-
Sadece ana görevleri yaparak mı ilerlediniz?Eğer öyleyse oyunun ana senaryo süresi çok gibi.
İlk dlc sabacc üzerine olacakmış öğrenmeye bakın derim. Zevkli baya.
Yok hocam ana görev, kontrat, hazineler, uzay kısımları vs. hepsi dahil bu süreye. İnternetteki bilgilere göre senaryo yaklaşık 16-17 saat civarında.
Oyun çok iyi benden 8/10 rahat alır. Tasarladıkları gezegenler, atmosferi, çevre grafikleri, keşfedilebilir onlarca bölge… Bu oyunu 15 saatte bitirip oyunu silen bitirdim demesin en az 50 saat oynanması gerekiyor hakkını vermek için.
-
bir an "platinledim" dedin sandım nasıl yani diyecektim 😄 çok basit ve belli olan bir şeye niye hemen patch gelmez şaşırtıcı gerçekten..
Sendikalardan Aşiga Klanıyla aramı kusursuz yapınca bir kıyafet seti verdi. Onu giydim giyeli ölümsüz oldum gibi birşey. Can kırmızıya gelince hasar almıyor daha fazla. Sonra tam ölecekken can fulleniyor. Çatışmalarda çok ölüyordum şimdi kan banyosu yapıyorum. Kralına badem suyu.
Zaten bu oyunda sessizce ilerleyebilen peygamber sabırlı arkadaşlara helal olsun.
Bir Kay Wess ata sözü der ki; "So much for going quiet." Bu kadar sessiz ilerlediğimiz yeter. Bam bam bam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 7 Eylül 2024; 11:35:24 >
-
Arkadaşlar arka sayfalara bakamıyorum spoiler yememek için. Kutulu almayı düşünüyorum oyun değer mi? User score çok düşük geldi bana fakat editörlerin skoru almama yeter. AC serisini severek oynarım AC serisine yakın bir seviyede mi? Malum AC'nin de skorları düşük oluyor fakat ben severek oynarım...
-
Hocam koş güncelleme geldi
Star Wars Outlaws için gelecekteki güncellemeler üzerinde çalışmaya devam ederken, geri bildirimlerinizi ve oyundaki deneyiminizi dikkatle dinlemeye devam edeceğiz. Desteğiniz için teşekkür eder, dış çemberde görüşmek üzere!
ÖNE ÇIKANLAR:
- Bazı zorlu gizlilik anlarında ince ayarlar ve iyileştirmeler.
- Çapraz ilerleme ve kaydetme artık mevcut.
- Genel PC performansı iyileştirmesi ve optimizasyonu.
- Tüm platformlarda çökme düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri.
“Old School Cool” kupası artık PlayStation 5 oyuncuları için açılabilir, böylece sonunda oyunu platinleyebilirsiniz!
- “Hyperspace” görevi düzeltildi, artık havalanabilirsiniz.
- Görev akışını etkileyen çeşitli hata düzeltmeleri.
DETAYLAR:
Yama Boyutları:
PlayStation®5: 1,92 GB
Xbox Series X|S: 2,25 GB
PC: 1,89 GB
Ve Daha fazlası : https://www.ubisoft.com/en-gb/game/star-wars/outlaws/news-updates/PCOasRfTRCek2FfFirser
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X