Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
13
Favori
15.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen düzeltmişler milet almış platinleri 😄 gece halledeyim bende 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

57 saatin sonunda platin geldi nihayet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaws'ın satışları iyi gidiyor.

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUplaystation.blog
    PlayStation Store: August 2024’s top downloads
    https://blog.playstation.com/2024/09/10/playstation-store-august-2024s-top-downloads

• keyifli oyundu 👌🏻

• Arada kaldım alıp almama konusunda. Ubisoft oyunlarını severim, benzer kalitede olsun yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 12 Eylül 2024; 14:17:17 >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda indirim görecektir.

Sonbahar indirimini beklemekte fayda var.

Hem oyun patch alır, yola girer biraz.

• Sonbahar değilde yıl başında daha iyi indirime girer.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hoplama zıplama,gizlilik seviyorsan al.İlk defa Star wars oyunu oynuyorum.bu tarz tam benlik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda sık sık manuel save yapın benim gibi çileden çıkmayın. Bazı kontrat görevleri var ölünce sona eriyor, geriden başlayım dedim en yakın otomatik save 1-2 saat öncesi oluyor. Az önce aynısı oldu maalesef geriden başlattı bana acıtıgım yaptığım her şey gitti. Otomatik saveler cok nadir alıyor, dikkat edin. Bir de bug cok var oyun güzel ama patch bekleyin. Evlerin kenarlarındaki kutulara kayalıkların oralarda karakter sıkışıp kalıyor çıkamıyor yerinden maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 16 Eylül 2024; 23:40:46 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    ilk açık dünyaya çıktığımda farkettim bu olayı,10 yıldır sadece açık dünya oyunu basan bi firma,nasıl böyle basit şeylere hâla çözüm bulamaz şaka gibi resmen,dua etsinler ellerinde assassin's creed markası var yoksa çoktan batmışlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Evet dün aynısını yaşadım, koskoca trafik olmayan çölde dakikalarca arkanda bekliyorlar uyarmıyorlar da put gibi bekliyorlar sessizce korna da çalmıyorlar Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

• İlk DLC'si Wild Card 21 Kasım'da yayınlanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelteceğiz diyorlar sorunları, sözleşmleri de ücretsiz vereceklermiş. Dlc ücretsiz vermelerini beklerdim.

• Benim gibi star wars fanlarının kaçırmaması gereken oyun olmuş. Her şeyi ile bitirdim easter egg ler özellikle güzeldi. Sadece Karbonit içinde han solo görmek bile bütün oyuna bedeldi. BU arada starfield dan çok daha iyi bir uzay temalı oyun yapmışlar. Grafikler ve gezegenler ayrıca şahane olmuş. Gameplay başarılı fakat yanınızda nix olmadan evden cüzdansız çıkmış gibi hissediyorsunuz Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

Oyundan zevk almak için bazı mantık hatalarını görmemek gerekiyor. Örneğin keşke kızın eline bir şok tabancası verselermiş de şu yumruk atma olmasaymış. SW evreninde var zaten bir şekilde eğip bükerdiniz.

• Şu oyunu oynamak nasip olmadı indirim bekleyeceğiz sanırım.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Oyun stealth ağırlıklı olup stealthi de sevmeyince oyunun ilk 2-3 saati kötü geldi. Fakat oyun kendini zamanla alıştırıyor. Geri kalan kısmı aktı gitti. AC Mirage'da da Ubisoft stealthe ağırlık vermişti onu da beğenmiştim normal de stealth sevmeyen birine göre. 8/10 alır benden bu oyun sevdim baya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 28 Eylül 2024; 21:38:52 >
  • Ubisoft'un silkinmesini sağladı bu oyun. Umarım eski kalitelerine dönerler. Bir Ubisoft sempatizanı olarak son üç dört oyundur tiksinti duyuyorum heriflerden.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.