Şimdi Ara

Starbucks Christmas özel kahvelerini denedim.Merak eden varsa gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Starbucks Christmas özel kahvelerini denedim.Merak eden varsa gelsin

Kahve adı : Gingerbread Latte
    Tadı : Yoğun olarak zencefil şurubu tadı aliyorsunuz.Diğer kahve çeşitlerine göre çok çok farklı bir tadı var.üstüne tarçın eklerseniz daha güzel bir tat yakalarsınız.Ben kahvem yarıya geldiğinde tarçın ekledim tamamen unutmuşum.İçimi kolay fakat dediğim gibi herkes beğenmez.Özellikle kahvenin sonlarına doğru bir bayilma söz konusu.Denenir

Kahve adı: Toffee Nut Latte
    Tadı : Kesinlikle denemeniz gereken bir kahve bu, hayatımda bu kadar iyi bir kahve içtiğimi hatırlamıyorum.toffee nut olayi kremali findik gibi düşünün.Fakat her nedense biraz fazla şekerli geldi.Tall ve Grande boy hariç almayın şeker sizi rahatsiz edebilir.Yanında havuçlu kek 10 numara gidiyor.Kesinlikle tavsiye ederim.İçimi çok kolay tadı harika mutlaka ve mutlaka deneyin.

Kahve Adı : Pumpkin Spice Latte
    Tad : Balkabağı ile bol soya sütlü latte türkçesi.Balkabağı tadı hoş ama çok az geliyor tadı.nedense sanki normal latte içiliyormuş gibi.hoşuma pek gitmedi çünkü tad alamiyorsun yani bunun özel bir yanı yok.Ekşi sözlüğe göz gezdirdim sahlep tadı diyorlar bana pek öyle gelmedi.ben bir daha şahsen içmem fakat karar sizin.normal latte tadı ve biraz balkabağı tadı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 10 Aralık 2015; 19:06:24 >

• Güzel çalışma +1 ancak burada şubesi yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogameci diye geldim
  • Spice=bol soya sütlü hmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ginger ne kadar

• starbuckstan tek aldığım kahve iced latte. sipariş verirken orta boy diyorum hatta. grande tall filan noluyor bilmiyorum. aydınlatacak var mı?

not: bende christmas blend aldım çekirdek olarak. pek tavsiye etmem.
  • dün toffee nut denedim. beğenemedim. çok şekerliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yeni üç ürünü bende denedim ancak kahvelerin tamamı şekerli olduğu için şeker kullanmayanlar açısından sıkıntı yaratabilir, bana çok şekerli gelmişti örneğin. şeker oranını biraz azaltarak hazırlamalarını istediğimde de kahvenin aromasında büyük bir kayıp oluyor. bir de nedense şu kahvelerin üzerine krema sıkılması fikri beni çok rahatsız ediyor. ne kadar kremasız olmasını istesem de hazırlayan kişi sanırım el alışkanlığı ile her seferinde unutuyor ve yeniden yapmak zorunda kalıyorlar. kahve üzerine konan krema bence kahvenin aromasını tamamen bozan bir ek ürün
  • Krema ve bol sütlü...çocuk maması gibi oluyor,koyun biberona için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.