Şimdi Ara

Starbucks (Kahveye fazla para vermek) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla biz gidiyoruz arkadaşlarla kahvemize, oraya gidip içiyoruz misss gibi kivimizi, muzumuzu, çayımızı, kahvemizi oynuyoruz 101'imizi, batak'ımızı tek bi starbucks kahve parasıyla 4 kişinin hesabı çıkıyor kahvehanemizde
  • Mr.Alp kullanıcısına yanıt
    Değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kafeden kahve alsan en az 3 tl bir fincan boyunda starbucks ta 1 saat sömürsen bitmeyen boyda kahve 7-8 tl.Kapitalizm mi?Evet zaten bu yüzden eleştirirsin ama f/p olarak yanına yaklaşacak yer yok.Starbucks kahveleri kahve dünyasında olsa gitmeyen taşlanırdı

• Mr.Alp kullanıcısına yanıt
    İşte bu... Helal sana ! Diyorum ya hoşlarına gidiyor kazıklanmak.
  • burda normal bi kafeye gitsen bi fincan en az 7-8 starbucksta o fiyata orta boy alır epeyde oturursun.Garson sürekli gelip istediğiniz bişey var mı diye sıkıştırmaz ortam güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat Çakmak

Bilmiyorum fakat gerçekten saçma geliyor, pazarda, sokakta ihtiyacı olan kişiler ile pazarlık yapıyorsunuz fakat Starbucks'a gidince o kahveye on beş (15)₺ verdiğiniz için hoşunuza gidiyor, artistlik taslıyorsunuz. Sizcede bu durum saçma değil mi, hayır en azından Kahve Dünyası vb. gibi şirketlere gitmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum

Evde içtiğiniz, her yerde içtiğiniz ve içebileceğiniz kahvelere gidip fazlası ile para veriyorsunuz, tek farklı olan şey sosu vb. içine karıştılan tatlar. Zaten geçen Starbucks açıklama yapmış Kahvelerinde tatlandırıcı olarak hayvanların dışkıları kullanılıyormuş. Amacım asla sizi soğutmak, firmayı kötülemek değil, sadece söyleme gereği duydum.

Bravo kardeşim tam aklımdan geçenleri ifade etmişsin.

Adamlar gider kahveye 15-40 Tl para verir. İç ona lafım yok ama 1 TL mendil satmaya çalışan çocuğa uyanık der azarlar gözü garibanda açılır. Bu ne şimdi ? Ağır konuşacağım ama malesef insanı açıdan çöp bir nesil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Şubat 2016; 11:35:56 >

• bu haberden sonra giden varsa bir şey diyemeyeceğim :)

Dünyanın en büyük kahve şirketlerinden biri olan Starbucks, kahvelerinde tadlandırıcı olarak fil dışkısı kullandığı iddialarını kabul etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat Çakmak

İşte bu... Helal sana ! Diyorum ya hoşlarına gidiyor kazıklanmak.

8. sayfa geçmiş hala kazıklanmak diyor yahu..
    Başta söylediğin kahve dünyası vardı ya dün bi white
    mocha içtim 8.5 tl ve hayatımda içtim en rezil white chocolate mocha'ydı, aynı zamanda afedersin çük kadar fincanda vermişlerdi ki ben o fincanla türk kahvesi içiyorum. Starbucks'dan alsaydım aynı fiyat ve muhtemelen 4.5-5 katı büyüklükte (grande, venti bile değil o derece) bardakta kahve içecektim ki lezzeti de kıyas yapılacak halde değil.

sen mahallendeki ucuz cafelerde türk kahvesini 5 liraya içiyorsun, starbucksda da o fiyat. kullandıkları kahve çekirdeklerini karşılaştırmaya değil o mutfaktaki eleman, mekanın işletmecisinin dahi kafası basmaz bu 1

alır evimde içerim demişsin, muhtemelen bu cimrilik ve kahvenin k harfinden anlamadığın için 3ü1 arada alacaksın o içtiğin de kahve değil. herhangi bişe olabilir karpuz kavun bile olabilir ama kesinlikle kahve değil ona emin ol. ha ben içmiyor muyum elbette içiyorum ama keyifli olmadığı kesin.

hala starbucks'ın "elit" bi yer olduğunu mu düşünüyorsun? kusura bakma ama sen ve çevren muhtemelen 2010 senelerinde kalmışsın artık starbucks ve türevi mekanlar ucuza kaçmak için kullanılan yerler; gidersin 4.5 tl ye mint blend demlik çay alırsın ( harbiden demlik ama şaşırma ) kafam kadar 2 fincan nane aromalı çay içersin ( ince belliden 3 tane alır ) 6 bardak çay ocağında bile 6 tl dimi? 16 saat önce demlenmiş olması da cabası?

sen bir cafede hizmete, kaliteye, çalışanların davranışına, ve lezzete para verirsin. türk kahvesi için cebinden çıkan para. sence mahalle kahvecisinde başında dikilen apaçi garsona mı? bir an önce kalksın gitsin diyen işletmeciye değer bu para yoksa işletmecisi dahil aylarca yıllarca eğitim almış adamlara ve güzel bir ortama mı verilmeli bu 5 tl?

özetle; bilmediğin, gitmediğin olaylar hakkında kısıtlı bilgilerinle yok böcekle karamelize ediliyormuş, maymun idrarıyla demleniyormuş gibi 90 lı yıllardaki şehir efsaneleriyle teori üretme komik duruma düşüyorsun, saygılar..

edit; bu kadar uzun yazmamın sebebi konu sahibi arkadaşın hala ısrarla inadını sürdürmesi, starbucksla bi alakam yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 16 Şubat 2016; 12:06:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    keşke okuduğunu anlayan, pardon pardon okuma
    alışkanlığı olan bi toplum olsak
     Starbucks (Kahveye fazla para vermek)

• quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

bu açıklama kime ait acaba ?

• Nescafe 3 ü 1 arada neyinize yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

bu açıklama kime ait acaba ?

http://www.kirpice.com/starbuckstan-diski-itirafi/

zaytungvarî bi haber sitesi parodi haberler yapar genelde, bu da çok ciddiye alınmıştı bi ara. belli de oluyor ciddiye alındığı

• İşlerini kaliteli yapıyorlar hocam, tercih edilme sebepleri bu. Kahvelerde fil dışkısı kullandıklarını kendileride onayladı ve hatta tepki alıp bunun farklı yolunu bulacaklarını belirtmişlerdi. Fil dışkısını ne yöntem ve ne yedirerek kullanıyorlar bilemiyorum tabi. Bebek starbucks favorumdir, boğazda denize sıfır oturabileceğin 10 TL verip takılabileceğin yok denecek kadar az mekandan biridir ve evet, kimse gelip kalk git modundan yaklaşmaz sana. En son gideli 1 yıldan fazla olmuştur tabi, çok sık takıldığım mekan değildir starbucks.

Starbucks sadece Türkiye de değil tüm dünyada da popüler bir kahve mekanı, yani Türklere özel bir popülerliği yok.
  • Günlük 15 tl ye calisan kisiler var bu hayatta, bir kahveya o kadar para verilmez zaten forumun yarisi para nasil kazanilir bilmedigi icin herkes size karsi cikmis

• quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Günlük 15 tl ye calisan kisiler var bu hayatta, bir kahveya o kadar para verilmez zaten forumun yarisi para nasil kazanilir bilmedigi icin herkes size karsi cikmis

Kahve fiyatı 15 lira olmadığı için çıktık. Biliyoruz para işlerini

• bu konu hakkında açılan 4354536754634 konu için tebrikler. Kol saati kazandınız
    Bitmediniz gitti, insanların zevki sizi niye geriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 16 Şubat 2016; 13:49:47 >
  • lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    2-3 saat oturuyosun 10 lira veriyosun. Nargile ve çay alıyosun. Fincan çay 2 lira. 1 çay içsen nargile en az 8 liradır. Yani 1 çay içiyosun 2-3 saat boyunca. Diyelim nargile 5 lira. 2 çay içiyosun. Yani 1 kahveyle 2-3 saat hayatta kalanlar diye laf ederken kendin bir tane dandik çayla 2-3 saat hayatta kalıyosun. Veya yalan söylüyosun. Ya da sana nargile diye 1 liraya, su doldurup tütünsüz falan getiriyolar onu çekiyon bütün gün.

Senin aksine arkadaşı olan insanlar herhangi bir yerde arkadaşlarıyla 3902890 saat vakit geçirebilirler. Kahve dediğin şey ardarda bardaklarca içilen bir şey değildir. Kahveyi alırsın içersin biter. Starbucksta alacağın en büyük boy bir filtre kahveyi kafadan 1 saat içersin herhalde.
    Kimse herhangi bir yerde 5-6 saat oturmaz, ora ya evdir, ya bardır. Starbaks değil. He istersem starbaksta da 5-6 saat otururum sanane. Garsonlar, oturduğumuz yerlerin tohumuna para saymıyo, biz değil başkası otursa gene alacak parasını. O yüzden emin ol garsonun zerre umrunda değil. Self-servis, garson hizmette etmiyor. Saat başı masaları temizliyordur sadece. Boş boş oturan adam da masayı kirletemeyeceği için sıkıntı yok. Bu dediğin kendini cafenin sahibi sanan, veya sürekli bahşiş kovalayan garsonlar yapar. Starbaksta öyle bir durum yok.

Parçaları birleştirmek işte bu. Zor bir şey değil. Aklı elveren her insan yapar. Puzzle gibi yani. Mantık falan. Üstelik beyin bedava olduğu için sana giren çıkan da yok. Yani kullanırken ne yorulursun ne cebinden para çıkar. O yüzden tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Nasıl bir ortamda yaşıyorsun la sen?

Ben çayı 1 liraya kahveyi fincanda 2 liraya içiyorum, yanına nargile filan derken 2-3 saat keyif yapıp 10 lira verip çıkıyorum.

Aklıma takılan birkaç soru var tabii

Bir insan 1 tane kahve isteyip saatlerce boş boş ne yapabilir kapalı mekanda?

Ayrıca bir insan saatlarce oturup neden sadece bir kahve içer? Bir yere bir şeyler içmeye oturduysan 2-3 tane içersin en kötü ki oturduğunun anlamı olsun. 4 saat oturup bir kahve içmek çok garip dilin damağın kurur, 2. Kahveyi istesen iyice kazık olacagını bildiğinden usulca çantandan suyunu çıkarırsın. Ama Starbucks çok ucuuuzz.

İnterneti sömürmek için gidip 1 tane ucuz kahve isteyip laptop ile saatlerce film izleyen tiplerdensen, açıkçası herkesin midesini bulandırıyorsunuz.
    Hee yok ben 1 kahve isteyip 5-6 saat gırgır yapan boşboğazlardanım diyorsan (o kadar saat tek bir kahveyle hayatta kalmak büyük başarı) garsonlar yüzünüze bir şey demiyorlar ama iki adım uzağa gelince ana bacı sövüyorlar size.

Ortamda takılan tipler cidden problemli tipler, ben hiç "ya ben starbucksda takiliyorum" diyen normal bir insan görmedim.

Not: Birkaç ayda bir giderim karameli kahvenin içinde sevdiğimden karamelli bir şeyler içmek için.

Ayrıca bu sözler mado,kahve dünyası vs. saçma mekanlar için de geçerlidir

Ee şimdi bana niye sallıyorsun? İyi misin sen

Bi insan internet sömürmek için gidiyorsa gitsin banane

Saatlerce internete girmek için bi su alıp içiyorsa banane

Oturup saatlerce boş boş takılıp kahve içiyorsa banane

Yada çaya 1 lira, kahveye 2-3 lira veriyorsanız ondanda banane

Ben sadece Starbucks'ım pahalı olmadığını belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 16 Şubat 2016; 14:18:11 >

• S.buckstaki keyif hiç bi yerde yok bence. Fiyat biraz daha düşük olabilirdi ama sonuç olarak oranında bi sürü gideri var bi şekilde o açığı kapatmaları gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

10 liraya ne yiyecen bkde tavuk burgermi

Starbuckstan iyidir ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.