Şimdi Ara

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 5-13 Aralık 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
4.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W sadece giyim mi? Baska hangi tür indirimler söz konusu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altınyıldız zaten 30 tl ye gömlek bulmak mümkün sürekli kampanya yapıyorlar.New Balance ise yine 100 tl ye bulunabiliyor.O kadar kalabalığa değmez bence ama dur bakalım
  • toyzshopta kumandalı oyuncak fiyatları nasıl...
  • Giden varmi? Resim alabilirmiyiz.

• Oradayim.gelmeyin gelwni engelleyin.
    Gelem isteyen sqbah erken geli,oglen ayrilsin.
    Aksama genis yazarim.toyz yikiliyor yine.karaca da tavalar granit 25 tl,gecen sene 20 idi.magazada 70-80.
    Greydere hic girmeyin, hersey yerlerde ,daracik koridor yapmislar.
    Hisarin celik tencereleri iyi, 40 tl.

• BOŞUNA GELMEYİN outlet mağazalardaki indirimle aynı değmez zamanınız boşuna geçer.

hummel marka spor ayakkabıları 75 tl
    hummel marka mont 120 tl

gömlekler 40 tl çok pahalı
    karaca granit tava 25 tencere 35 tl
    newbalanca spor ayyakkabı 90-120 arası
    toys arızalı oyuncaklarla dolu
  • Hammerjack deri ayakkabilar 2 adet 120 tl. 2 adet yarim bot ayakkabi aldim.
    Diger ayakkabi markalarinda cok indirim yok. İnci kazik.
    Hummel ayakkabilar 75 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

geçen sene hummel almıştım bakalım bu sefer neler var

aynen geçen sene bende hummel dan baya bişey almıştım. hala da kullanıyorum. yarın gitmeye çalışıcam erkenden
  • Ben elle den 2 çift ayakkabı aldım şunlar olcak 89 tl tanesi gayet uygun geldı bana...

biri bu

http://www.trendyol.com/elle-shoes-Hakiki-Deri-Siyah-Acma-Erkek-Ayakkabi-15YKB14757/UrunDetay/32610/10090112

ikincisi bu ...

http://www.elleshoes.com/erkek/15kb7351-erkek-ayakkabi-lacivert-nubuk-ford-co3

ve bır kac oyuncak aldım kumandalı buyuk felan ama calısmıyor 15 tlye :)

diğerlerı ıvır zıvır....

bu arada 1 gununu bunlar ıcın harcamak ısteyen olursa gıtsın şayet kasalarda çok sıra var ve urunlerın hepsı yerle bır olmus...

• çocuğun okulunda öğlen veli toplantısı var diye erkenden gidemedim.Saat 2 gibi gittiğimde otoparka girmeye çalışan araç trafiği gözümü korkuttu.
    Dışarıda müsait biryer buldum ve bıraktım.

İçerisi ana baba gibiydi. Daha önceki yazılarımda öğlenden itibaren gidilmez dedim, haklıymışım. O kadar kalabalıktı ki standlarda mallar artık yerlerdeydi.
    Seçmek bulmak, beden ayarlamak vs. mucizelere kalmıştı.Birçok kıyafetçide deneme odası yoktu.Özellikle pantolon almak isteyenler sıkıntı yaşar.
    -Beymenin kurulu alanı genişti ama adamlar bir tane bile deneme kabini koymamışlar.
    -Çift geyik karaca da keza öyle. 3 pantolon 100 TL iyi bir fırsattı ama deneme kabini yoktu.
    Köşede bir yerde boş duran kartonlar vardı.Onlarla portatif kabin yaptım,hanım/çocuklar kartonları tuttu,pantolon denedim.Benden sonra denemek isteyen kişi tam denerken satış elemanı çok kaba bir tavırda müdahale etti.Bi bilmiyormuduk kabin koymasını, buranın konseptine uymuyor diye koymadık dedi. Herifi adeta azarladı.
    Neyse müdahale edip elemana tatlı müdahale ettik,uzaklaştırdık. Kasada müdürdü galiba birine sorduk neden kabin yok diye, millet kavga ediyormuş sırada , o yüzden koymamışlar ???? arada defolularda vardı pantolonların, dikkat edin alırken.
    -Greyderde ise koridorlar çok dardı. Ayakkabı seçmek ve numarasını bulmak şansa bahta kalmış.artık yerlere saçılmıştı desek yeridir.Greyderi Greyder yapan su geçirmez kışlık ayakkabıları yoktu, olsa hanıma alacaktım.
    -toyz'a ne girin , ne önünden geçin.Herşey yerlere saçılmış.en kalabalık standdı, bırakın oyuncak bulmayı,içeride yürümek bile başarıydı.
    Hele kasa kuyruğunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
    -Karaca (mutfak araç gereç) ise yine çok rağbet görüyordu. Granit kaplamalı tencere tava en çok alınan ürünlerdi,uzun kasa kuyruğu vardı.Tavalar 25 TL idi, mağazada 70-80 TL.geçen sene ben 20TLden almıştım,bu sene 25 yapmışlar.Tencereleri ise 35 TL idi.
    -Hisar: çelik tencere aldım 39 TL. 5 TLye el aparatları vardı (el süzgeçi,makarna tutucu,ete saplama çatalı vs.). Çelik tencere alan çoktu.
    -Altınyıldız Classics: kapısında çığırtkan eleman vardı.Koş vatandaş koş...tarzı bağrış çağrış ile gel gel yapıyordu. Saat itibariyle herşey elden geçmiş,ortalığa saçılmıştı. Sepete dökme sweat shirtlerden 39 TLye gözüme uzun zamandır kestirdiğim (marmara forumdaki mağazada 80 tl) olanı aldım.
    -Beymen: Deneme kabini olmayan standlardan biriydi. Pantolon alacaktım kumaş ama kabin olmaması ve bedenler ayrı ayrı askılarda olmaması yüzünden vazgeçtim. karışık koymuşlar kumaş pantolonları,yanında ceket, casual pantolon, gömlek vs . asılıyordu yani karman çorman. Kabanlar ve takım elbiseler düzenli standlardaydı.

Sözün özü yarın (pazar ) gidecekseniz ,sabah erken gidin.Standlar düzenli iken buldunuz buldunuz, yoksa öğlen oldumu ne tertip/düzen kalıyor ne de rahat gezecek ortam.
    yarın yıkılır oralar,giden erken gitsin.NE altınyıldızda ne Network'te ne de Beymen de düzgün kumaş pantolon görmedim.Ne kadar ıvır zıvır varsa konulmuş standlara. Gden büyük umutlarla gitmesin yani.Ev aletleri için gidilecekse Hisar ve Karaca'da güzel fiyatlı şeyler bulabilirler.

Son not ise, garajın kalabalığı, yukarıyada yansımış,AVMnin içi de kalabalıktı.Özellikle yemek katı kalabalıktı.Oraya ne zaman gitsem Sbarrodan pizza yeriz, bugünde öyle yaptık.Ama bugüne adar görmediğim kadar kötü idi pizzası,kalabalıktan olsa gerek ne malzeme kalitesi iyi idi ne de pişirilmesi.

Yarın gideceklerin gazası mübarek olsun.

• Sadece bu tip markalar mi var yoksa avm nin diğer mağazaları da fiyatlarda indirim yapıyorlar mi?

• Beyler yuruyecek alan yok hicbirseye bakamiyorsunuz sanarsin bedavaya veriliyor. Ustelik bu daha saat 11.00 de olan kalabalik. Hummel mavi elbisesi vardi onun birde ust kapsonunu buldum hemen ona yapistim. Kapsona 50 tl verdim. Ama daha onceki garajlarda 30 tl ye hummel ayakkabi, esortman alirdim. Simdi hem kalabalik artti hemde fiyatlar. Ece Erken bile gelmis xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 6 Aralık 2015; 10:08:09 >
  • Garaj günleri yavaş yavaş anlamını yitiriyor.Zira eskiden sezon ortası seri sonları, ufak tefek defoluları,satılmayan serileri vs. ciddi indirimlerle
    garaja indiriyorlardı.
    Şimdi ise durum şu: Deli gibi talep var, millet akın akın geliyor. O psikolojide kaptığını fiyatına bakmadan ya da ufak tefek indirilmiş fiyattan alıyor diye
    ciddi indirimler artık mumla aranıyor.
    Örneğin Tergan'ın standı.Fiyatlar dükkanla aynı desek yeri var. Zira kış sezonu yeni başlamışken, yaklaşık 2 ay önce aldığım fiyata kösele ayakkabıya fiyat koymuşlar Garaj gününde.Özel fiyatlar görmeyince çıktım.
    ciddi indirim yapan yer Karaca. dükkanında 70-80 TLye verdği tava tencereyi 25 -35 TLye satıyor.Hemde kapalı malzeme, yaniteşhir ürünü felan değil.
    Öyle 3-5 tanede değil, yüzlerce binlerce satıyor.
    Çift geyik karaca'da da güzel indirimler vardı.geçen hafta forumda duyurusu olan Boynerde sepette ekstra %50 ile trikolardan almıştık 45 TLye.
    bunlar %50 yün imiş.Garaj günlerinde %100 yün olanları 60 TLye satıyorlardı.

Sözünözü garaj günleri için hala bazı firmalar bu konsepte uyan tutum içindeyken , bazı firmalar çoktan konsepten uzaklaşmış, kalabalıa güvenip,göstermelikindirilmiş fiyatlarla satış yapmaya çalışıyorlar.Bu firmalardan Garajda tıklım tıkış malzeme almaya çalışacağınıza, üst kattaki mağazasından rahatça aynı /benzer fiyatlara alabileceğinizi düşünüyorum.

İmkanınız varsa haftaiçi gidin, bugün zaten bu saatten sonra hiç gidilmez,sinir harbinden öteye geçmez gitmeniz.

• eee bugün gidenler ne yaptı bakalım, nedir durumlar.....
  • bende bugün sabah erkenden gidenlerdenim. 10 gibi orada oldum o saatte bile kalabalıkdı. 11 gibi kalabalık daha da çok artmaya başladı. öğleden sonrasını hiç söylemiyorum bile.

En çok uğranılan ve alışveriş yapılan yer Karaca mağazası idi. Granit tavalar 25 tl, granit tencereler ise 35 TL.

Greyderde botlar 149 - 169 arası.

Bellona'da visco yastık 18 TL idi. Vakit öğleni bulunca anında tükendi. 40 TL çift kişilik pike takımı vardı.

Dagi standında defolu ve tamir görmüş erkek iç giyim 8 TL idi. Erkek ve bayan pijama takımları bu sene 60 TL olmuş.

Hisar standında bambudan tepsi-bulaşıklık-meyvelik 10 TL idi. Millet 5'er 5'er alıyordu.

Süvari'de trikolar 25 TL, gömlekler 15 TL. Tüm montlar 80 TL.

Bazı markalarda çok fazla indirim yoktu. Outlet mağazalarda fiyat neyse orada da aynıydı.

Toyzz'da oyuncaklar yerlerde geziyor.

Tiffany bölümüne girilmiyor bile.

Hummel ayakkabı 75 TL, eşofman altları 50 TL.

Son olarak giderseniz, yemek katında ülker shop var. Orası da aşırı kalabalık kilo ile satılan ürünler var. Millet kapışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakses -- 6 Aralık 2015; 23:51:39 >

• http://www.elleshoes.com/kadin/ayakkabi/bot/15k146-bayan-bot-siyah-emma-01

100 e kaptık
    bir de toyzz dan araç taşıyıcı tır aldık üzerinde 2 araç var tırla birlikte hepsi kumandalı 50 tl ye de onu kaptık sapasağlam çıktı minik bi çatlak vardı sadece
  • Altınyıldız'ın fiyatları gayet iyiymiş. Fabrika satış mağazasında dahi takım elbise 240 TL. Burada 149 TL'ye satılıyor.
  • Kesimlerini sevdiğim fc fashion plus markasından iki adet blazer ceket ve 3 tane slim fit trikoyu 150 liraya aldım fiyatlar uygun geldi bana..dikkatimi çekenler Beden arastirma zahmetine girmek şartıyla fabrika gömlekler 30 tl Beymen gomlekler 30-50-70 tl Beymen tek ceketler 130 tl new balance ayakkabılar 100 tl bambi ayakkabılarda indirimli fiyatların üzerine 3 al 2 öde var.. Ben gittiğimde cok kalabalıktı ürüne bakmak için sıraya girmek gerekiyor resmen bazi mağazalarda. Yalnız müşteriler tarafından ürünler o kadar karıştırılmış ki sepetlerden bir urun beğeniyorsun fiyatı da uygun geliyor kasaya bir gidiyorsun bir bakıyorsun urun o sepetin urunu değilmis.

• bugün gittim toyzshop a bizim insanımıza önce insan olmayı öğretecen. İnsan oyuncağın kutusunu, tekerlerini, uzaktan kumandasını niye parçalar. Şaşırmışlar gerçekten. almayacan yürü git ne diye kırıp döküyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

bugün gittim toyzshop a bizim insanımıza önce insan olmayı öğretecen. İnsan oyuncağın kutusunu, tekerlerini, uzaktan kumandasını niye parçalar. Şaşırmışlar gerçekten. almayacan yürü git ne diye kırıp döküyon.

çok zor görev edinmişsin kendine.
    Bu millete insanlığı öğretmek, zaman makinasını keşfetmekten daha zor.

Biz medeniyeti "Tek dişi kalmış canavar" olarak gördüğümüz sürece, insan olmayı kuru bir söylemden öteye gitmeyen bir hayal olarak yaşayacağız malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.