Şimdi Ara

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 5-13 Aralık 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
5
Favori
4.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür uygulamaların devri geçti artık. Devir sanal mağazalarda indirim kovalayıp sonra bu ürünleri kuponlu, çekli alma devri

4-5 yıl öncesine kadar elektronik ürünlerde de şu kadar indirim, bu kadar indirim diye millet geceden mağaza kapılarına dikilirdi, şimdi hepsi tarihe karıştı.
  • Öncekilerde E-bebek varmıydı, hatırlayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Bu tür uygulamaların devri geçti artık. Devir sanal mağazalarda indirim kovalayıp sonra bu ürünleri kuponlu, çekli alma devri

4-5 yıl öncesine kadar elektronik ürünlerde de şu kadar indirim, bu kadar indirim diye millet geceden mağaza kapılarına dikilirdi, şimdi hepsi tarihe karıştı.

yeni bir elektronik mağaza açılışı olsun, ilanında şaaaşalı indirim vs yazıları olsun, bakın bakalım millet sabahlıyor mu, sabahlamıyormu.
    Beleş 1 adet baklava için birbirini ezen millet olduğu sürece ne gecelemeler biter , ne garaj günleri hengamesi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungh

Yoğunluk cumartesi ve pazar günleri olacağı için, iyi ürünleri o günlere saklıyorlar hocam. Hafta içi gitmeniz birşeyi değiştirmez. Mağazaların en iyi indirimleri haftasonları olur her zaman.

Cumartesi ya da pazar erken gidin, çok güzel kelepir ürünler bulursunuz garajda, tabii o hengameye dayanabilirseniz..

ilk gün tüm raflar ,askılar dolu olacağı için elde son kalmış,seri sonu , ufak defolu vs iyi ürün bulma şansı var.Sonraki günler ıskartalarla takviye ediyorlar.
    Çocuğun kursu olmasaydı, yarın sabah erkenden gidip, öğlen orayı terk etmeyi düşünürdüm. Öğleden sonra gitmek tam bir facia haftasonları.
  • Oncelikli girme hakki ne oluyor facebookta cekilis filan yapilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellona'dan yemek odası takımı ve halı, Tefal'den mikrodalga aldıydım geçen yıl, çok uygundu fiyatları, dışarıdaki fiyatın yarısından daha azını ödemiştim. Garaj Günleri bile değildi sanırım. Genel olarak ihtiyacım olan şeyleri StarCity'de uygun fiyata bulduğum için herkesin de kendine göre güzel şeyler bulacağına inanıyorum. Ülker'in shop'u da orda vardı diye hatırlıyorum..kiloyla açık gofreti öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ltb den 4 kot tanesi 30 tl ye gelmişti. şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

Bellona'dan yemek odası takımı ve halı, Tefal'den mikrodalga aldıydım geçen yıl, çok uygundu fiyatları, dışarıdaki fiyatın yarısından daha azını ödemiştim. Garaj Günleri bile değildi sanırım. Genel olarak ihtiyacım olan şeyleri StarCity'de uygun fiyata bulduğum için herkesin de kendine göre güzel şeyler bulacağına inanıyorum. Ülker'in shop'u da orda vardı diye hatırlıyorum..kiloyla açık gofreti öneririm.

Ülker'den kesinlikle birşey tavsiye etmem.

Yıllar önce çok iyiydi. Artık aldığım ürünlerden tat almıyorum ve bayat olduğunu net şekilde anlıyorum. Değişik bir tatları var ve çoğu ürünün son kullanma tarihi gelmiş vs.

Şiddetle önermiyorum. Ama aklınızda kalmasın girin bi dolaşın.

• tam olarak nerede oluyor. bu starcity bir avm ve önünde mi oluyor yoksa avm içinde mi.

• Hengame çok oluyor mu izdiham gibi? Çoksa hiç uğraşmayayım ama misalen pazar yeri kadar bir hengame varsa gidilebilir belki.
  • E5 havaalanı kavşağından ikitelliye doğru giden Basın ekspress yolu üzerinde.Yani Havaalanı kavşağından TEMe giden yolda,sağda.
    AVMnin alt katları otoparktır.İlk katını araç trafiğine kapatıyorlar ve o kattaki otoparkı satış alanı yapıyorlar.
    Firmalara belli alan veriyorlar, firmalar bez ile alanın etrafını çeviriyor.Oldu sana X firmasının satış alanı.
    Cumartesi pazar özellikle öğleden sonra bayağı bir kalabalık oluyor ama izdiham değil tabii. Gidilesi yerdir.
    haftaiçi nasıldır bilmem ama çok rahat olacağı aşikar.
  • new balance 100den başlıyor

• Klasik ceketlerde durum nedir

• greyder 30 liradan başlıyor, ana baba günü, toyzda yağma var

• ltb 30 liraya kot, altınyıldız ve kiğılı 30 liraya gömlek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Aralık 2015; 11:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ltb 30 liraya kot, altınyıldız ve kiğılı 30 liraya gömlek

Kardesim klasik ceketlerde durum nedir

• Ben geldim hangi mağazalarda indirim var nerde toyzshopp kimse yok anlamadim

• seferihsn kullanıcısına yanıt
    kapalı garajında
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Nerde bu yağma yahu başka stand felan var analamdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ltb 30 liraya kot, altınyıldız ve kiğılı 30 liraya gömlek

Kardesim klasik ceketlerde durum nedir

bakamadım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.