Şimdi Ara

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 5-13 Aralık 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
4.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Starcity Garaj Günleri Başlıyor 5-13 Aralık 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemansy -- 3 Aralık 2015; 18:58:53 >

• İyi mi
  • geçen sene hummel almıştım bakalım bu sefer neler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 3 Aralık 2015; 23:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

geçen sene hummels almıştım bakalım bu sefer neler var

Gecen sene iyi degildi nerde o eski garajlar xD
  • Toys'r'us peluş arabaları kaçırmayın, geçen sefer 1.90 dı;-)
  • Takip+
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Takip+
    ilk günden gitmem mi lazım ,sonraya bişi kalmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

ilk günden gitmem mi lazım ,sonraya bişi kalmazmı?

Alıntıları Göster
    geçen sene güzel bir indirim yoktu bu seneye bakacaz
  • Daha once gitmis birilerinden yorum alirsak neler bulabiliriz??
  • quote:

Hummels iyi transfer hocam is yapar
  • İndirim olarak iyi fakat model/beden bulmak sıkıntı. Onun dışında garajda yapıldığı için havasız ve basık bir ortam var ve kalabalık. Deneme kabinleride genelde olmuyor veya sıkıntılı oluyor. Genede ihtiyacı olan varsa almak istediklerinizi indirimli bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homologram

quote:

Hummels iyi transfer hocam is yapar

Alıntıları Göster
    Geçen sene kapşonlu sweatshirtü 13 liraya almıştım colins mağazasından. arkadaşımda aynı mağazadan 180 lira etiketli montu 50 liraya almıştı o kadar başka göze çarpan bir şey yoktu açıkçası. Yada biz gittiğimizde kalmamıştı.

• Gecen sene cok bisey yoktu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Gecen sene cok bisey yoktu ama
    pazartesi gidebilirim ancak umarım birşeyler kalır pazartesi öğlen giderim umarım birşeyler cıkar mağazacı olduğumdan dolayı ürünler cok pahalı geliyor gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

pazartesi gidebilirim ancak umarım birşeyler kalır pazartesi öğlen giderim umarım birşeyler cıkar mağazacı olduğumdan dolayı ürünler cok pahalı geliyor gözüme

Alıntıları Göster
    marka çeşiti bulunmakla beraber benim gidiş sebebim little bigten 2si 60yada50 tl ye kot pantolon ve geçen sene 30 tlye miss gibi mont almıştım. ayrıca hummelsde 60tlye satılan ayakkabılar bu sene bakalım neler görücez tavsiye ederim gitmemiş arkadaşlarla.
  • Sizden once toptancilara veriyorlar zaten, beden ve guzel modelleri kapiyorlar. İlk gun yine birseyler olur. Yerinde bakmak lazim, haber icin tesekkurler.
  • Homologram H kullanıcısına yanıt
    hay siz çok yaşayın
    hocam iyi güldüm. gece gece klavye nin azizliğine uğradım.pes de vazgeçilmez defansımdır kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 3 Aralık 2015; 23:22:20 >
  • quote:

hay siz çok yaşayın
    hocam iyi güldüm. gece gece klavye nin azizliğine uğradım.pes de vazgeçilmez defansımdır kendisi.
    birşey yok, işe yaramaz vs. laflarına pek kulak asmayın. Herkese göre birşeyler olabilir.
    geçen sene evet kısırdı ama yinede alınacak şeyler vardı.
    Saırım 2-8 kere gittim bugüne kadar.Yaptığım en iyi alışveriş karaca'da oldu. Granit tavalar yeni çıkmıştı. Adamlar 20 TLye tava sattılar,
    piyasada 70-80 TL olan tavaları 20 TLye verdiler.
    8li kapalı paketi deponun kapısından alıp, kenarda açtım, 4ünü aldım.Kalan 4ünü satılan alana götürdüm,daha standa koymadan millet elimden kaptı.
    O gün karaca coşmuştu,nevresim takımları,tost makinaları vs. inanılmaz fiyattaydı.Hanım almak istedi ama kıyafetede çok para harcamıştım, onları alamadım.

Yani anlayacağınız illa kıyafet olması gerekmiyor, başka ürünlerde de çok sıcak fırsatlar oluyor.

• Yoğunluk cumartesi ve pazar günleri olacağı için, iyi ürünleri o günlere saklıyorlar hocam. Hafta içi gitmeniz birşeyi değiştirmez. Mağazaların en iyi indirimleri haftasonları olur her zaman.

Cumartesi ya da pazar erken gidin, çok güzel kelepir ürünler bulursunuz garajda, tabii o hengameye dayanabilirseniz..
  • 10.00-22.00 arası
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.