Şimdi Ara

Starcity Garaj Günleri Başlıyor 5-13 Aralık 2015 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
4.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen hocam bende cumartesı gıttım felekattı ordakı kısılere su boyledır su soyledır dıye acıklamam bıle yaptım yahu herkes bılıncsız acıp bakıp at ohhh...

bu arada 15 tlye aldıgım buyuk kumandalı arac calsıtı :) baya sevındım yahu

halen varmıdır bılmıyorum ayın 13 kadar kalırmı acaba bıseyler cumartesı gıtsem
  • Beymen fabrika gömlekler zaten morhipoda çeklerle aynı fiyata geliyor. Büyün gömlekler yerlerde sürükleniyordu neredeyse, takım elbiseler nispeten daha uygundu ama vazgeçip geri döndük.

tamamen bir keşmekeş
  • Garaj nasıl bakalım kalmış mı bbişeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk gün raflar düzenli ve iyi malzemeler var olduğu için insanlar gitmek istiyor ama ilk başlangıç gününü haftasonuna getirdikleri için hengame oluyor.
    Pazartesiden başlasa nisbeten daha az kalabalık olur.
  • Toys peluş cars 5.90, Taç çocuk yorgan 40, battaniye 15(Disney, winx),Keds bayan Ayakkabı çifti 50 tl ye aldıklarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman aman eksik kalsın haberlerde gördüm bildiğin üst üste itiş kakış yağma herşey yerde

• haftaiçi giden oldu mu durum nedir haftaiçi?
  • haber bültenlerinde garaj günleri

https://www.youtube.com/channel/UCKwoee-sOBJDnJ6VqMwzgVg
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

E5 havaalanı kavşağından ikitelliye doğru giden Basın ekspress yolu üzerinde.Yani Havaalanı kavşağından TEMe giden yolda,sağda.
    AVMnin alt katları otoparktır.İlk katını araç trafiğine kapatıyorlar ve o kattaki otoparkı satış alanı yapıyorlar.
    Firmalara belli alan veriyorlar, firmalar bez ile alanın etrafını çeviriyor.Oldu sana X firmasının satış alanı.
    Cumartesi pazar özellikle öğleden sonra bayağı bir kalabalık oluyor ama izdiham değil tabii. Gidilesi yerdir.
    haftaiçi nasıldır bilmem ama çok rahat olacağı aşikar.

Arabası olmayan en kolay nasıl gider? Otobüs,metro,metrobüs, vs.
  • VEYSER V kullanıcısına yanıt
    iett'nin 2 hattı yakınından geçiyor. 31 (yenikapı-yenibosna) ve 98b (bakırköy-kuyumcukent). bulunduğunuz yere göre bu hatlardan birine binebilirsiniz. örneğin karşıdan gelecekseniz marmarayla yenikapıya, yenikapıdan da 31 numaralı otobüse bineceksiniz. metrobüs veya metro ile gitmek isterseniz kadir has center önündeki bahçelievler iett durağından 31 ve 98b geçiyor. bu hatlardan birine binip "altınyıldız" durağında inince 50 metre ileride starcity'i göreceksiniz.
  • Gittim dün, çer çöp gitmeye değmez. Fakat Starcity içinde Vepa Store var New Balance distribütör firmasının mağazası. Oradaki NB ayakkabılar gerçekten çok uygundu. Koşu ayakkabılarının hepsi 160 lira idi, daha önce bu fiyata gördüğümü hatırlamıyorum.

• lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • yeni şeyler eklnemiş midir, 1 haftalık talandan geri kalanlar mı vardır :)

bugun gidesm var da ne yapsam bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.