Şimdi Ara

Starcom MP4 pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ahbabın işyerinden flashdisk baakrken Starcom MP4 teklif etti. Hiç yapmam, nasıl olduysa kabul ettim. almamazlık edemedim kısacası. 125$'a gelişine verdi. O zaman hiç fiyat bilmiyordum ki. Gelişine verdi işte.

Ben aldığım günden beri 4 şarkı kaydettim ve toplam 5 dk dinlemedim. Evde yatıyor. Üstelik parasını daha vermedim ve ger götüremiyorum

Daha fenası ben aldığımda kur 1.33 idi.

Demem o ki;

1-Dost ahbab incinmesin diye her teklif ettiğini almayın
    2-Miktarı ne olursa olsun Türkiyede döviz borçlanmayın
    3-Bilediğiniz veya güvenemeyeceğiniz markalara sakın para vermeyin.
    4-Bu Starcom ise üzerine para verseler de alamyın. Sonra ne yapacağınızı şaşıracaksınızdır.

İnşalah bu forumu takip etmiyordur.

• niye evde yatıyor nıye dınleyemddın bı yazsaydın keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

niye evde yatıyor nıye dınleyemddın bı yazsaydın keşke

Bu Starcom'un usb si aparat gibi, kaplo değil yani ,sadece usb girişi, harici takılıp çıkarılıyor.

Ben işte o usb aparatı kaybettim ve hiçbir usb olmuyor. (şu küçük ucu uyuşmuyor)

NErden bulabileceğimi bilen var mı acaba? Tekrar ısınmaya çalışacağım alete yoksa birine hediye edeceğim.
  • Beyler ipod creative sony philips iriver bu markalardan şaşmayın .

10uncu topik ucuz diye alıyorsunuz ama elinizde patlıyor...

"Ben ucuz eşya alıcak kadar zengin değilim..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

Beyler ipod creative sony philips iriver bu markalardan şaşmayın .

10uncu topik ucuz diye alıyorsunuz ama elinizde patlıyor...

"Ben ucuz eşya alıcak kadar zengin değilim..."

geç bunları usta iriver aldım t10 512 mb sinden 5 gün kullandım sadece 5 gün ne darp var nede kötü kullanım şu anda bilkgisayar görmüypo aleti alette usb connect yazıyor ama alet hiç bir bilgisayarda gözükmüyor teknoıloji sadece şans iyi bi mal alsan kaliteli 2 gün sonra bozuluvereiyo ondan sora garantilerle uğraş
  • Zaten bir ürünü alırken 1. plan garanti 2. plan kalite olmalıdır.. Bu elektronik malzeme ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Arkadaşım keşke almasaydın. En azındandan bilinmedik bir marka almasaydın.
    bu eş dost işinde de gerçekten çok haklısın. Benim başıma da buna yakın bir olay gelmişti, o günden beridir eş dosttan alışverişi kestim. Yabancı ve bilmediğim yerlerden alışveriş yapıyorum. Ve daha iyi yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xrayer

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

niye evde yatıyor nıye dınleyemddın bı yazsaydın keşke

Bu Starcom'un usb si aparat gibi, kaplo değil yani ,sadece usb girişi, harici takılıp çıkarılıyor.

Ben işte o usb aparatı kaybettim ve hiçbir usb olmuyor. (şu küçük ucu uyuşmuyor)

NErden bulabileceğimi bilen var mı acaba? Tekrar ısınmaya çalışacağım alete yoksa birine hediye edeceğim.

bende wardı bi tane istersen yollarım adresi atarsın pmden...

• ya banada bı fıkır verın.sony nın yenı cıkardıgı bu 20 gb lık mp3 player nasıl...o kadar para verılıp alınırmı?
  • Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum: starcom EM151RA model bir mp4 player aldım üstelik daha yeni ve bu mp4 bir şarkı çalarken diğerine geçmek istediğimde kasılıp kalıyor kapatma tuşuna basıyorum ama kapanmıyor, daha önce bu sorun yüzünden servise gitti geldi raporunda cihazda virüs bulunduğunu ve formatlandığını yazıyor, cihaz elime geldiğinde düzgün çalışıyordu ancak şarj etmek için bilgisayarıma taktım sonra çıkardım bi süre sorunsuz müzik dinledikten sonra aynı şeyleri tekrar yapmaya başladı, bende bilgisayarımdan virüs bulaşmış olabilir diye hem cihaza hem bilgisayarıma tarama yaptım ama ikisindede bir sorun bulunmadı. Ne yapabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • tekrar servise götür aynı sorunsun 3 defa giderse ya paranı geri iade ediyorlara yada değiştiriyorlar sıfır ürünle sonrasında para geri iade edersin yada değiştirirler
  • Arkadaşlar benim mp4 yine bozuldu bu sefer hiç açamıyorum ve pc' de de görünmüyor ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.