Şimdi Ara

Starcraft 2 'FREE TO PLAY'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendi bölümü dışında konu açtığım için kusura bakmayın. Fakat red alert ı online oynama çabalarını görünce "belki gözden kaçmıştır" diye düşündüm.

Oyunun "multiplayer" kısmı tamamen BEDAVA!. Herhangi bir kısıtlama yok.
    ister ai ye karşı, ister unranked, ister ranked, ister lobilerde oynayın. Multiplayer tamamen bedava.
    Rankedı açmak için 10kez farklı günlerde maç atmalısınız (ai ye karşı olan da sayılır).

story için ilk paket bedava
    co-op için 3 hero bedava.

oynayacak online rts arıyorsanız, zaten daha iyisi yok.

Umarım bilmeyen bir kaç kişi bu sayede öğrenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 28 Nisan 2018; 12:20:58 >

• İndirme boyutu nedir? Oynarken çok İnternet gider mi acaba.. mobil internet kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun varken diğerlerinin yüzüne bakamam. Multiplayer bedava zaten, daha ne isteyeceksin ki Starcraft için ? Öğrenmesi çok zorlu bir süreç , herkes oynayamaz zaten. Bunu abartmak için söylemiyorum. Düzinelerce sayfa bilgi okuyup , profesyonel oyuncuların maçlarını izlemeniz lazım belli bir seviyeye gelmek için. Yoksa sizi ilk dakikadan patatese çevirirler :)
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    YuckFou kullanıcısına yanıt
    @synthesizer
    20gb dan fazla indiriyor yanılmıyorsam.

maçlar fazla yemiyordur diye düşünüyorum. Uzun replay lerin boyutu bile 5-10mb arası oluyor.

@YuckFou
    Öyle oyun biraz zor ama öğrenmeside kolay aslında. İşin güzel ve korkutucu tarafı şu aslında. Oyunun sınırı yok. Kendini geliştirebildiğin kadar geliştirebiliyorsun.

Fakat dediğin gibi bazı temel şeyleri öğrenmezsen, ilk dakikadan yok ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 22 Mayıs 2018; 0:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

@synthesizer
    20gb dan fazla indiriyor yanılmıyorsam.

maçlar fazla yemiyordur diye düşünüyorum. Uzun replay lerin boyutu bile 5-10mb arası oluyor.

@YuckFou
    Öyle oyun biraz zor ama öğrenmeside kolay aslında. İşin güzel ve korkutucu tarafı şu aslında. Oyunun sınırı yok. Kendini geliştirebildiğin kadar geliştirebiliyorsun.

Fakat dediğin gibi bazı temel şeyleri öğrenmezsen, ilk dakikadan yok ederler.
    Teşekkürler. Ben eski bir StarCraft oyuncusuyum. Ilk oyunu 90 li yılların sonunda ilk çıktığında 486 işlemcili bilgisayarda bitirmiştim. O zamanlar lise öğrencisi iken 2. Oyun çıktığında çoktan çalışmaya başlamıştım bile.. campaign ve online da bir süre takıldıktan sonra zaman ayıramadim. Yine campaign ile takılırım bir süre sanıyorum.

Bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• El hızlandırmak ve apm geliştirmek için ufak bir bağlantı bırakayım. Buradan pratik yapmak işe yarıyormuş anladığım kadarıyla.

http://www.aimbooster.com/

ufak bir flash oyunu bu..
    ekranın ortalarında ufak bir pencere var, yuvarlaklar çıkıyor ve onlara tıklıyorsunuz hızlıca.
    3 yanlışta bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.