Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blizzard ne zaman hayal kırıklığına uğratmış ki şimdi uğratsın, wc3'ün daha kalitesini ve hero'suz versiyonunu düşünün alın size starcraft. bundan aşağı birşey beklemeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

blizzard ne zaman hayal kırıklığına uğratmış ki şimdi uğratsın, wc3'ün daha kalitesini ve hero'suz versiyonunu düşünün alın size starcraft. bundan aşağı birşey beklemeyin...

Mesele oyunun kalitesi değil, bekleyerek ne kadar sürüneceğiz, işte asıl mesele bu.
  • Ya benim içimden yakın zamanda çıkıcak diye geçiyo en azından temennim o. Yeni yayınlanan developer walktroughunda dikkat ettim "bu bir demo daha yapılacak çok balans ayarı var" dedi adam demekki başka birşey kalmadı sadece balans kaldı
  • Bu yıl çıksa bile ekimden önce çıkmaz tahminimce .

http://www.youtube.com/watch?v=CYY-g6ionzM
  • beyler şu 4.ncü ırk olayı hakkında ki soylentilerin nedeni Xel Naga ırkı galiba. çünkü sc2 nin hikayesinde Xel Nagaların daha fazla yer bulacağı biliniyor. bilmeyenler için söliim: Xel Naga, protoss ve zergleri yaratan ırktır. ilk once protossları daha sonra zergleri yarattılar. fakat zerglerin bu denli yıkıma yol aççaklarını bilmiyorlardı. zaten "protoss" kelimesi yunancada "ilk" demek.

Starcraft 2 de Xel Naga ile ilgili sürprizler beklense de 4.ncü bir ırk olmayacaktır. Xel Naga dan bir hero görebiliriz belki belli olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 23 Mayıs 2007; 2:06:30 >
  • Xel Naga oynanmayabilir ama bence kesinlikle koyacaklar. Peki zergler protossları da terranlar gibi infested olayına sokacaklar mı? Böyle şeyleri bekliyorum. Müthiş oynanışı, harika müzikleri ve enfes senaryosuyla bizi zabalara kadar uyutmayacak.
  • OFFF süper bi haber. 1998'den beri oynadığım tek oyundur Starcraft. Ne oyunlar geldi geçti elimden ama onun gibisini görmedim.

SPOILER

Oyuniçi videoları izledim. Genel olarak yeni Protoss birimlerini tanıtmışlar. "Stalker" diye bir birimleri var "War of the Worlds" deki tripodları andıran dehşet bişey. Zavallı zergling'leri süpürdü attı Zergling süpürgesi gibi alet, her eve lazım) Mothership de dehşet olmuş ama Terran ve Zerglerde de buna karşılık birşeyler çıkarır herhalde. Yoksa oyunu dengeleyemezler asla. İlk oyunda ırklar arası denge mükemmeldi.

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Biraz da SC geyiği... Gerçi oyunu oynayanlar iyi bilir.

- Oyunu yükleme ekranında start demeden uzun bir süre beklerseniz, hatun limonlu kek tarifi veriyor....
    - Marine'e devamlı tıklayın, en sonunda biiiip'le sansürlenmiş bir küfür yiyorsunuz, tabi bu aşamaya kadar size çok adice hakaretler ediyor.

Eğer aklınıza gelen başka bu türden geyikler varsa buraya yazın.

Dün denedim bunu. Eleman ciddi ciddi küfrediyor yav Diğer ünitelere de tıkladım onlar da birşeyler söyledi. Medic hanım kızımız ne dedi anlayamadım ama kesin kötü birşeyler demiştir. Hatırladığım kadarıyla Kerrigan da iyi küfrediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 23 Mayıs 2007; 11:51:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

OFFF süper bi haber. 1998'den beri oynadığım tek oyundur Starcraft. Ne oyunlar geldi geçti elimden ama onun gibisini görmedim.

SPOILER

Oyuniçi videoları izledim. Genel olarak yeni Protoss birimlerini tanıtmışlar. "Stalker" diye bir birimleri var "War of the Worlds" deki tripodları andıran dehşet bişey. Zavallı zergling'leri süpürdü attı Zergling süpürgesi gibi alet, her eve lazım) Mothership de dehşet olmuş ama Terran ve Zerglerde de buna karşılık birşeyler çıkarır herhalde. Yoksa oyunu dengeleyemezler asla. İlk oyunda ırklar arası denge mükemmeldi.

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Biraz da SC geyiği... Gerçi oyunu oynayanlar iyi bilir.

- Oyunu yükleme ekranında start demeden uzun bir süre beklerseniz, hatun limonlu kek tarifi veriyor....
    - Marine'e devamlı tıklayın, en sonunda biiiip'le sansürlenmiş bir küfür yiyorsunuz, tabi bu aşamaya kadar size çok adice hakaretler ediyor.

Eğer aklınıza gelen başka bu türden geyikler varsa buraya yazın.

Dün denedim bunu. Eleman ciddi ciddi küfrediyor yav Diğer ünitelere de tıkladım onlar da birşeyler söyledi. Medic hanım kızımız ne dedi anlayamadım ama kesin kötü birşeyler demiştir. Hatırladığım kadarıyla Kerrigan da iyi küfrediyordu.

Terran 8. görevdeyim. Vallahi sanki daha dün çıkmış gibi, hala zevk alıyorum, ne garip değil mi? Ama garip olan benmiyim yoksa oyun mu?

Bu arada daha bir sürü geyik vardır, SC'de

• quote:

SPOILER

Bahsettiğin ünitenin adı Colossus. Stalker ışınlanan ünite...

Bu arada Xel'Naga 4. ırk olamazdı. Çünkü Xel'Naga savaşçı bir ırk değildir. Olsa olsa hybridleri oyuna dahil edebilirlerdi. Ama gerek görmediler. Belki görevlerde denk gelebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ragon -- 24 Mayıs 2007; 2:40:17 >

• inaşallah oyunun çıkış tarihi fazla ertelenmez. ben 2009 ilk çeyreğe razıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecasanova

quote:

SPOILER

Bahsettiğin ünitenin adı Colossus. Stalker ışınlanan ünite...

Bu arada Xel'Naga 4. ırk olamazdı. Çünkü Xel'Naga savaşçı bir ırk değildir. Olsa olsa hybridleri oyuna dahil edebilirlerdi. Ama gerek görmediler. Belki görevlerde denk gelebiliriz...

Evet Colossus. Kesin değişik bir sürpriz olacak oyunda zira Blizzard öyle 3+5 ünite eklemekle yetinmez bence.

Bu arada Vulture da küfrediyor Science Vessel'a da sürekli tıklayın, tavsiye ederim. Custom play'de "Zerg soccer" diye bir harita var zerglerle futbol oynuyorsun. Takım isimleri çok güzel (Jormungand United v.s.) Top olarak da sahaya bir adet Protoss zealotu dikmişler (Da Ball )

• Yaşasın ya bu görüntüleri bu trailleri gördüm ya o heyecan bile yeter oynayamasam da Blizzarda gerçektende de Cinematiclerde hem ses hemde görüntü kalitesi olarak inanılmaz başarılı, zaten SC II'de de adamlar yazmış :

quote:

How many cinematic cut-scenes will be included?

We know that StarCraft II players will expect to see some Blizzard-quality cinematic content in the game, and we have definite plans to include multiple cinematics, starting with a cinematic intro. We'll provide further confirmation once final determinations have been made.

Yani kaç tane ara video olacak sorusuna Blizzard, "Yaptıgımız videoların sizler tarafından çok begenildiğini biliyoruz ve bu nedenle bir tane cinematik ile başlayan bir çok video yapmak gibi bir planımız var. Daha sonra geniş bilgi aktaracagız" şeklinde cavını yapıştırmış.

Bir çok arkadaş gibi benimde yıllardır tek vazgeçilmez oyunumdur, Sürekli online oyanaycak fırsatım olmuyor ancak en kötü gider açarım skirmish alırım Terranlarımı gelin karşıma Vay bee ne günlerdi Medic server vs... ler ah ahh mazi oldu,

umarım Starcraft II ile eskiyi gene yad ederiz..

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Yaşasın ya bu görüntüleri bu trailleri gördüm ya o heyecan bile yeter oynayamasam da Blizzarda gerçektende de Cinematiclerde hem ses hemde görüntü kalitesi olarak inanılmaz başarılı, zaten SC II'de de adamlar yazmış :

quote:

How many cinematic cut-scenes will be included?

We know that StarCraft II players will expect to see some Blizzard-quality cinematic content in the game, and we have definite plans to include multiple cinematics, starting with a cinematic intro. We'll provide further confirmation once final determinations have been made.

Yani kaç tane ara video olacak sorusuna Blizzard, "Yaptıgımız videoların sizler tarafından çok begenildiğini biliyoruz ve bu nedenle bir tane cinematik ile başlayan bir çok video yapmak gibi bir planımız var. Daha sonra geniş bilgi aktaracagız" şeklinde cavını yapıştırmış.

Bir çok arkadaş gibi benimde yıllardır tek vazgeçilmez oyunumdur, Sürekli online oyanaycak fırsatım olmuyor ancak en kötü gider açarım skirmish alırım Terranlarımı gelin karşıma Vay bee ne günlerdi Medic server vs... ler ah ahh mazi oldu,

umarım Starcraft II ile eskiyi gene yad ederiz..

Doğru birşeye değinmişsin sesleri de çok kaliteliydi sc'nin. Hatta dikkat ettiyseniz o protoss binalarının ışınlanma sesi küçük değişiklikler yapılarak yada yapılmadan film dizi vs... kullanıldı.

• bu oyun 2003 ten beri yapım aşamasında imiş bana kalırsa çoğu bitti azı kaldı 2003 ten beri her şeyi yapmışlardır...

ırklar arası dengler filan çıkana kadar yavaş yavaş bütün ırkları ve birimleri meydana dökecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Mayıs 2007; 12:28:25 >
  • bende starcraft nostarjisi yapıym dedim starcraft cd sini aradım bulamadım, internetten indirdim oyunu 650mb kota gitti 9 yıl öncenin oyunu ama sıkılmadan oynanıyo
    inşallah bu da efsane olur starcraft 1 gibi
  • Size blizardla ilgili haberlerim var....

Bilmem hatirlarmisiniz yaklasik bundan 1 yada 2 yil once bir haber okumustum ama inanmamistim haber soyle diyordu acaba starcraft II mi geliyor?

Neyse heyecanla actim haberi okuyorum iste baya yazmislar blizard 3d grafiker ariyormus hatta is ilanina baktim hakkatten deneyimle eleman ariyorlarmis

cok gizli bir proje icin cinematik yapicaklarmis ondan baskada bir aciklamada yoktu bende tuh be bosa heyecanlandik dedim ama herhalde aldiklari adamlar baya iyi

cikti cinematicler super.Bu projenin ne oldugu da daha yeni ortaya cikiyor.Artik bundan sonra sira diablo 3te olucak sanirim bu adamlar 5 senede bir yeni oyun

cikartiyorlar ve 1 sene sonrada ek paketini cikartiyor satis taktikleri herhalde tahminimce 2009da da starcratin ek paketi gelir dolayisi ile onumuzde 2 super s

ene var sonra bi 10sene bekleriz yenisi icin

• 4 gözle bekliyoruz bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falonso5 -- 25 Mayıs 2007; 0:59:05 >
  • oyunu yapmışlar zaten sadece ırklar arası denge sağlanana kadar oyun çıkış tarihi vermeyecekmiş blizzard
  • BEN BU OYUNUN HASTASIYDIM ESKİDEN 2 DE ÇIKINCA İYİ OLUCAK
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.