Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
578.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağımlılık iyi olan şeyler yapar diye bir kaide sözkonusu deilki niye güldün. Sigara iyimi yani? Etrafımda var sürekli oynayan insanlar oyunu oynama amaçları oyunun kalitesi değil bir kere girip hırs yapmış olmaları tüm mmo'ların yaptığı gibi. Yinede blizzardın en kötü oyunu bence daha kötüsü şuydu dersen yine kabul bu kişisel fikrim
  • Niçin oyun oynuyoruz, boş vakit geçirmek için mi, yoksa sevdiğimiz için mi? Daha bir çok neden vardır oyun oynamak için. Ama oyunların bağımlılık yaptığı bir gerçek.

Blizzard ise dersine iyi çalışıyor. WoW veya Diablo ne farkederki; sabah akşam oynanıyor bu oyunlar. Bağımlılık yapması oyunu üreten firma tarafından en çok arzu edilen konu olduğu şüphesiz.

Önemli olan biz bağımlı olmayı istiyor muyuz?
  • Protoss bölümü online
    Darısı kısa vadede diğerlerine :)

http://www.starcraft2.com/features/protoss/
  • Partların hepsini izledim de... Daha yapım aşamasında bile gördüklerim gerçekten müthiş; nesi müthiş strateji oyunlarında bug dediğimiz birçok şey göze sokulur derecede videolarda "SC2'de o bug'lar yok" diyor... Oyun müthiş olacak gibi gözüküyor, harika birimler var...
    quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Starcraft 2 (Gameplay Demo Part 1 of 4)
    Starcraft 2 (Gameplay Demo Part 2 of 4)
    Starcraft 2 (Gameplay Demo Part 3 of 4)
    Starcraft 2 (Gameplay Demo Part 4 of 4)

Bence güzel olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Partların hepsini izledim de... Daha yapım aşamasında bile gördüklerim gerçekten müthiş; nesi müthiş strateji oyunlarında bug dediğimiz birçok şey göze sokulur derecede videolarda "SC2'de o bug'lar yok" diyor... Oyun müthiş olacak gibi gözüküyor, harika birimler var...
    quote:

Bence güzel olmuş

bi kere strateji oyunlarında en çok rastladığım kötü özellik 4 oyuncu birbiine daldı diyelim oyun yavaşlamaya başlıyor çoğu oyunda bu var örnek lordoftherings generals gibi SC2 i çok oyunculu karşılaşmalarda olabilidiğince hızlı olursa oynanış açısından güzel olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Partların hepsini izledim de... Daha yapım aşamasında bile gördüklerim gerçekten müthiş; nesi müthiş strateji oyunlarında bug dediğimiz birçok şey göze sokulur derecede videolarda "SC2'de o bug'lar yok" diyor... Oyun müthiş olacak gibi gözüküyor, harika birimler var...
    quote:

Bence güzel olmuş

bi kere strateji oyunlarında en çok rastladığım kötü özellik 4 oyuncu birbiine daldı diyelim oyun yavaşlamaya başlıyor çoğu oyunda bu var örnek lordoftherings generals gibi SC2 i çok oyunculu karşılaşmalarda olabilidiğince hızlı olursa oynanış açısından güzel olur.

Warhammer 40 k' ı oynamanı tavsiye ederim o zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Warhammer 40 k' ı oynamanı tavsiye ederim o zaman.

onda bu problem yok sanırım?

• Harika ssler eline sağlık Trol
  • ya starcraft süper bir oyundu hatta orjinal almıştım oyunu süper bir oyundu çocukluğumun oyunu ama cd ne varsa oyunu yükleyince bilgisayarı bozuyordu ve nostalji süper oldu.
  • bana starcraft çok zor geldi yaa..warcraft3 ü 2-3 kere bitirmişimdir ama şu mereti bi beceremedim..
  • beyler tekrar konu açmak istemedim burada bu kadar starcraft fanatiği varken sorayım dedim. Starcraft'u battle.net de oynamak için ne yapıyoruz
  • Al bir tane orjinal SC, olsun bitsin

Çok ucuzladı SC fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Al bir tane orjinal SC, olsun bitsin

Çok ucuzladı SC fiyatı

hocam Kütahya'dayım burada bulmam çok zor eğer bulma imkanın varsa alayım hemen
  • www.weblebi.com dan alabilirsin, kargo ücreti dahil 30 YTL ye filan mâl oluyor, kapıda nakit ödeme yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trol_Sote

www.weblebi.com dan alabilirsin, kargo ücreti dahil 30 YTL ye filan mâl oluyor, kapıda nakit ödeme yapabilirsin

teşekkürler hocam alıyorum
  • bir yığın 3D saçmalık ile oyunun içine ederler .
  • taze videolar burada

terran ünitelerinin bir kısmıhttp://www.gamespot.com/video/939643/6176216/starcraft-ii-official-movie-4

www.starcraft2.com sitesi de güncellendi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.