Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hagi10best

Arkadaslar 1 yil once wol ve hots almistim. Uzun süredir girmiyorum oyuna. Legacy of void paketi almaya değer mi? Oyun bilgim az sayilir. (Oyunun temel mantığını ve birimleri biliyorum) oynamak isteyen varsa battlenet id sini versin 2v2 falan girer beraber gelisiriz

arceuS#2619 ekleyin arkadaşlar. wol ve hots var. duruma göre lov alabilirim.

Değer hocam almaya: yeni birimler var, eski birimlere eklenen yeni özellikler var, oynanışa etki eden bir sürü değişiklik var, oyunun hızına etki eden tonla değişiklik var. Grafiklerde ve efektlerde de değişiklikler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

bende öyle yaptım hocam, forumlardaki yorumları okuduğuma göre sanırım senaryo bitmiş (oyun yani) blizzard bu koskoca oyundan elini ayağını çekecek mi acaba ? yada ben mi yanlış anladım.
    Birde TR oyuncu kitlesi az sanırım (popüler oyunların etkisiyle dünya genelinde bu tür de az olabilir)
    Yani demek istediğim ileride ben oyunu iyice öğrenince oyuncular ve yapımcılar ''hadi kepenkler indi bu kadar'' olayı olmasın ?
    ----
    Bu arada yeni başlayan arkadaşlar varsa youtube da Türkçe kaynak bulunuyor gayet öğretici, eskiden sırf rehber yok diye başlayamamıştım şimdi az çok temelini öğrendim :) hurra diye bodoslama başlayamıyorum hiçbir oyuna.
    ----

Yok abi ne yaptın yav, oyunun multisi çok canlı, tonla insan var. Hatta online olarak en yoğun 7-8 oyundan birisidir herhalde.

Ben sana diyeyim: bu oyun 2018-2019'ları falan rahat görür.

• merhaba, denemek için sc2 starter edition yükledim, daha sonra oyunu almak istersem legacy of void tek başına yeterli mi, yoksa wol da almam gerekir mi? çünkü bazı yerlerde diğer paketler gerekmez tek başına genişletme paketidir, bazı yerlerde de diğer paketleri gerektirir gibi yazılar gördüm.

oyunu mp için almak istiyorum ama almadan önce öğrenmek ve biraz mp tecrübesi edinmek için başlangıçta ne yapmamı önerirsiniz, teşekkürler şimdiden.
  • merhaba oyunun lotv yani son sürümüne sahip olman yeterli.starter editionu yükleyerek tecrübe edinebilirsin.eğer yardıma ihtiyacın olursa ekleyebilirsin şuan aktif türk klanlarından birindeyim ve sana yardımcı olabiliriz :) Lentornar#2875
  • .BraveHeart. . kullanıcısına yanıt
    tamam hocam starter editionda oyunu öğrenmeye çalışayım, ekleyeceğim teşekkürler.
  • selamlar benide ekleyin herkese
    fuzulihayal
  • 21:9 monitör aldım 2560/1080 çözünürlük, yalnız starcraft desteklemiyor.. anlamadım gitti.. bilen varmı acaba?

yotube de bakıyorum millet eyefinity yapmış 5 bin küsür e 1080 çözünürlükte açıyor oyunu..
  • Arkadaşlar Merhaba,

Legacy of the void'i aldığım taktirde, bundan önce ki ilk iki oyunun campaing bölümümlerini oynıyabiliyor muyum ? Yani WoL ve HoS dahil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTS severler sizlere sesleniyorum!!! RTS oyun yapıyoruz ve sizlerin fikirlerine ihtiyacımız var. Lütfen yardımcı olun... İnsanlara erişmekte sıkıntı çekiyoruz. Steam sitemizi ziyaret edip fikirlerinizi yorum olarak yazarsanız hem bizim popüler oyunlar içerisine girmemize yardımcı olmuş hem de oyunun gelişmesine katkı sağlamış olursunuz.http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=622328923
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Hayir oynayamazsiniz hepsini ayri ayri almaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Hayir oynayamazsiniz hepsini ayri ayri almaniz gerekiyor.

Tesekkürler.
  • Hayır oyunlar artık standalone ve hepsini almak zorunda değilsiniz.Son oyunu almanızı öneririm.Eğer hikayeyle ilgilenmeyecekseniz tabi.
  • Legacy of the void'i bitirdim muhteşem bir oyun ve hikaye
  • Legacy of the void Collector's Edition versiyonunu nereden bulabiliriz?
  • selamlar,

Nova'nin covert ops paketi america region icin $15, avrupa icin €15. benim account avrupa'da ama gidip bu bundle'i amerikadan aldim, su anda kuyrukta, acilip acilmadigini yazarim buradan.

bilginize.

bu arada LotV CE ön siparişte bitti arkadaşım, fiziksel olarak D&R'da dukkana bile cikmadi az geldigi icin...

Edit : calisiyor, bosuna EURoyla almayin alacaksaniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekho -- 19 Nisan 2016; 1:18:29 >
  • Tecrübeli bir Age of Mythology oyuncusu olarak doğrusu oyunun yavaşlığından sıkıldım ve Fast-Paced RTS diye aratınca SC2 ile karşılaştım bir kaç gameplay izledim felan oyun çok hoşuma gitti sizce Trilogy (Digital Deluxe veya Standart) almama gerek var mı? Yoksa WoL beni idare eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Tecrübeli bir Age of Mythology oyuncusu olarak doğrusu oyunun yavaşlığından sıkıldım ve Fast-Paced RTS diye aratınca SC2 ile karşılaştım bir kaç gameplay izledim felan oyun çok hoşuma gitti sizce Trilogy (Digital Deluxe veya Standart) almama gerek var mı? Yoksa WoL beni idare eder mi?

Bol vaktiniz varsa hepsini alın (Wings of Liberty, Hearth of Swarm, Legacy of the Void) ve tüm campaign i filan oynayın oyunun dinamiklerini hikayesini öğrenin ama Multiplayer çok daha farklı.

Ayrıca direk multiplayer istiyorum diyorsanız Legacy of the Void alın. WoL almayın sadece multi için. Age of Mythology ben de çok severim ayrıca.

Ben Campaign i bitirdim 1 haftada brutalda, şuan vaktim olmadığı için oynayamıyorum pek ama oynayan arkadaşlar var Türk size ulaşırlar buradan. Vakit bulabilsem oynayacağım lakin programlama öğreniyorum şu sıralar yoğunlaştırdım pek vakit olmuyor o yüzden.

• merhaba hocam üstte birisi bahsemiş yeteri kadar.eğer oyunu alırsanız klanımızda görmek isteriz.battletag Lentornar#2875 buradan ulaşabilirsin..
  • Adam akıllı yokli rts alıp oynayalım derken sc 2 geldi aklıma , önerirmisiniz arkadaşlar ? Multisi nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

Adam akıllı yokli rts alıp oynayalım derken sc 2 geldi aklıma , önerirmisiniz arkadaşlar ? Multisi nasıl ?

Multisi baya canlı sürekli turnuvalar dönüyor.Alırsanız yardım ederim.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.