Arkadaşlar,daha bu gün Starcraft II aldım,oyun orijinal. Oyunu yükledim,sorun yok,ama çalıştırmadan önce patch 1.1.1'i yüklememi söylüyor ve ne zaman patchş yüklemeye çalışsam %93'te sorun veriyor.Sorunda
"Blizzard Updater was unable to read the file "GameData\AbilData.xml". This error may be caused by problems with the media or drive at <unknown>--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The error code was 0.) : DecompressJob::Execute()" diyor.
Bu ikinci kez orijinal oyun alışım ve ikisinde de sorun yaşadım (1.si için bkz: Dawn of magic alınca oyunun starforce yüzünden açılmaması) Acaba bu sorunu manual patch yükleyerek halledebilir miyim?Evet ise bunu halletmenin daha kısa ve kolay bir yolu var mı?
Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum, Teşekkürler.
(Bu arada PC oyun bölümüne yazdım oyun ile ilgili bi sorun olduğu için,umarım yanlış bir yere yazmamışımdır.)
manuel olarak patch 1.1.1 i indirip dosyaları değiştirirsen olması lazım
Yok yapmıştım onu ama olmadı. Bu arada sorunu kendi başıma çözdüm,aslında çözdüm sayılmaz,reair tool'la hallettim.