Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayanlar tavsiye eder mi,satın alayım mı?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Hocam sen böyle söyleyince iyice heyecanlandık. Umarım tez vakitte bitirirsiniz. Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bu beklentinin ne olduğuna bağlı.steam not ortalaması %96 civari .

Huzur arıyorsan ..ki herkes arar kesinlikle almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hiç düşünmeden direk al. Harika bir oyun, tek eksiği vardı oda Türkçe dil desteğiydi. O sorunda ortadan kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxford27 -- 26 Mayıs 2017; 21:38:47 >
  • oyunu alacak arkadaşlara tavsiyem bekleyin. sanırım 22 haziranda yaz indirimleri var en son stardew valley %33 indirim görmüştü ve 16 liraya satılmıştı. hatta steam indirim döneminde oyun satış sitelerinde 12 liraya görmüştüm diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

oyunu alacak arkadaşlara tavsiyem bekleyin. sanırım 22 haziranda yaz indirimleri var en son stardew valley %33 indirim görmüştü ve 16 liraya satılmıştı. hatta steam indirim döneminde oyun satış sitelerinde 12 liraya görmüştüm diye hatırlıyorum.

En fazla 16 lirayı gördü.
  • O kadar bekledik, yeri geldi bizde elimizden geldiği kadar yardım ettik. Tam yolculuğa çıkacağımız saatlerde bitecek gibi:) herkese şimdiden hayırlı olsun. Yardım eden herkesin eline sağlık.

• Arkadaşlar çeviri %100 olduğu zaman çeviri hemen yayınlanmaz gerekli kontroller yapıldıktan sonra varsa hatalar düzeltildikten sonra yayınlanır.
  • Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

• Herkesin eline emeğine sağlık çıkması için sabırsızlanıyorum açıkçası.
  • Bayağı çevirdik yalnız.(%1 benimdir ) Daha kontrolü var bu işin ancak hata yapsam bile önemli bir hata yaptığımı düşünmüyorum. Bence ilk olarak %100 sürüm paylaşılsın. Daha sonra kontrol edilir çeviriler.

Bu arada çeviri yapan hocalarım, başka çeviri projeleriniz varsa seve seve yardımda bulunurum. Hatta bazı oyunlar belirlersek çevirebiliriz boş zamanlarımızda. Bu oyunun herkese açık bir şekilde çevrilmesi bence çok önemli bir nokta. Sonuçta kimsenin size verdiği bir görev yoktu ama siz çevirdiniz, en önemlisi herkese açık olmasıydı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 27 Mayıs 2017; 2:44:2 >
  • %99 yaptım çeviriyi. son bir kaç çeviri kaldı da onları nasıl çevirmem gerektiğini bilemedim bugün bitecek orası kesin. çıksın da oynayak yav
  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    tşk ilahsın tek seferde donuk yamayı bitirdin.
  • Xenology X kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah benim yaptığım en fazla %6lık kısım. Geri kalan çevirmenler ve diğer yardımcı olanların eseri

bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Busenur41 -- 27 Mayıs 2017; 10:7:6 >
  • %100 e ulaştık.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    eline koluna sağlık
  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    Destek veren herkesin eline sağlık.

Ancak şunu söylemem gerek arkadaşlar. Çeviri malum herkese açık olduğu için iyi niyetli bir çok arkadaş katkı vermek için google çevirileri direk kopyala yapıştır yapmışlar. Biraz göz gezdirince bir çok cümlenin çok saçma olduğu görülüyor. O yüzden yamanın ilk sürümünde bunları göz ardı etmeniz gerek. İlerleyen zamanlarda yeni versiyonlar çıktıkça bunlar düzeltilir.
  • Bence yayınlamayın ..düzenlenip yayınlanması daha iyi olur.

Ayrica hiç ingilizce bilmeyip google çeviri kullanip yamaya yardım degil zarar verdi bence.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Aslında bilerek zarar verdi demek istemedim. Eminim iyi niyetli olarak bir şeyler yapmak istediler, ama açık bir çeviri olduğu için kimseye sen yapma diyemezdik. Malesef böyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.