Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harikasınız, türkçe olursa uzun bir süre oynarım ben bunu.
  • haydi arkadaşlar son bir uğraş gösterin de bitsin ramazan ayında doya doya oynayalım.
  • valla helal olsun emeğinize sağlık geçen baktığımda %73 idi. Şimdi %93 yarına biter o zaman :)
  • 2 gün sonra biter tahminim. Bakalım :)
  • An itibari ile diyalog klasörü bitti
  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık.
  • yarın büyük ihtimalle biticek çok büyük emek vermiş arkadaşlar.sağolsunlar.
  • J3ashtime J kullanıcısına yanıt
    bu şekilde devam ederse yarına kadar bitebilir. en fazla 20 sayfa kaldı.
  • çeviri yayınlanmadan önce kontrol edilecek mi? çünkü obje bilgileri kısmında bazı objelerin yalnızca isimleri türkçeleştirilmiş, açıklama kısımları ingilizce olarak bırakılmış.

ayrıca the saloon un salon olarak çevrilmiş yerlerini meyhane ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Busenur41 -- 26 Mayıs 2017; 10:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Busenur41

çeviri yayınlanmadan önce kontrol edilecek mi? çünkü obje bilgileri kısmında bazı objelerin yalnızca isimleri türkçeleştirilmiş, açıklama kısımları ingilizce olarak bırakılmış.

ayrıca the saloon un salon olarak çevrilmiş yerlerini meyhane ile değiştirdim.

Yamayı çıkardıktan sonra tekrar hataların üzerinden geçmek istiyoruz.
  • Bi ara çeviriyordum, %60 lardayken. Gecen girdim de suspected dıyor. Bana özel mi yoksa dosyalara özel bir şey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Bi ara çeviriyordum, %60 lardayken. Gecen girdim de suspected dıyor. Bana özel mi yoksa dosyalara özel bir şey mi

https://crowdin.com/project/stardew-trke-tr?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Link hatasıdır demiştim ama 93 iken doğru linke girmiştim hocam. Neyse demek ki gözümden kaçmıştır bir şey. Tesekkurler, bende bir şeyler yapmaya çalışayım biraz.

• Çıkmadan önce Voting mode ile çevirilere bakılıp oylanması iyi olur.İyi,kötü,eksik çeviriler ortaya çıkar.1 hafta genel kontrol ile eksikler giderilir.Sonra feedbackler ile v2 çıkabilir.Tamamen düzgün bir yama olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzn31 -- 26 Mayıs 2017; 16:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzn31

Çıkmadan önce Voting mode ile çevirilere bakılıp oylanması iyi olur.İyi,kötü,eksik çeviriler ortaya çıkar.

katılıyorum bencede çok iyi fikir

birde bu çeviri her versiyona uyumlu mu ?
  • Ne zamandır bu yamayı bekliyordum. Artık umudu kesmiş bakmıyordum bile ama aklıma gelince bir bakayim dedim. Forumda konuyu arayınca sona gelindiğini ve çevirinin herkese açık olduğunu görünce kendim de az buçuk ingilizcemle ve google translate, tureng yardımıyla çeviriye giriştim. Güvendiğim bir arkadaşımı da çağırdım. An itibariyle %96 olmuş. Hadi aslanlar az kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 26 Mayıs 2017; 16:43:21 >
  • Umarım en kısa zamanda çıkar oynarız ramazanda sahura kadar :) Çok uzun süredir beklediğim bi yama

Çeviri yapan herkese teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongday -- 26 Mayıs 2017; 16:51:4 >
  • Google translate ve crowdinin search tm özelliği sağolsun hiç yoktan biraz çevirdim, bu gece tamamen bunla uğraşacağım

Her 3 çevirimin biri kabul edilse bile kâr kârdır

• ha gayret arkadaşlar

• Sahura kadar biter bu iş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.