Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
104.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran'dan sonra katılabilirim çeviriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 12 Mayıs 2017; 1:23:59 >
  • Paylaşmaktan ziyade çevirileri satır satır kontrol edip onaylamanız gerekli. Feedback dönüşlerini beklemek çok uzun zaman alır ve hiç verimli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

Paylaşmaktan ziyade çevirileri satır satır kontrol edip onaylamanız gerekli. Feedback dönüşlerini beklemek çok uzun zaman alır ve hiç verimli olmaz.

Programın öyle bir özelliği yok sanırım. Yama yayınlandıktan sonra düzenlenecek bazı şeyler
  • genellikle evlilik diyaloglarını çevirmeye çalıştım inş sorun değildir
  • Oyunu almak için Türkçe yamayı bekliyorum valla.
  • Çevirdikten sonra C# ile ufak bir tool yazarak çevirileri çevirmen grubunuza login oldurarak gösterip tek tek onaylatabilirsiniz. Sitede özellik olmasına gerek yok. Profesyonel çeviri grupları böyle çalışıyor.
  • boş vaktim oldukça girip çevirmeye çalışıyorum çevirebildiklerimi. herkese açık olması çok iyi olmuş yama daha hızlı biter ama fazla katılım yok gibi
  • Ha gayret arkdşlar, bitirinde oynaylım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Ha gayret arkdşlar, bitirinde oynaylım artık

Aynen bende bekliyorum bitirselerde başlasak :)
  • %19 kaldı bitecek az kaldı sabır arkadaşlar
  • ha gayret! %82 oldu
  • Reis beklemedeyiz %84 ha gayret
  • Oyunu crack yapmak için illa steam dan satın almamız gerekiyormu yoksa internetten indiripte kursak oluyormu oyunu
  • Eski tempom olsa kalan kısmı bir çırpıda bitirirdim ama yaşlandık :)
  • Kardeş oyunun çevirisi bile ne kadar uzun sürdü. Milletin emeği var. Bir zahmet indirim zamanı 10 15 tl ver al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden çevir çevir bitmiyor emeğe saygı valla
  • Yavaşlamasının bir sebebi de benim göreve başlamam oldu. :/ Ama dönem bittikten sonra hala da bitmemişse haziran ayında büyük ihtimal bitirebileceğimizi düşünüyorum çeviriyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Busenur41 B kullanıcısına yanıt
    sayenizde tam hayalimde ki hayatı yaşatan oyunu büyük keyifle oynayacağız.
  • %92 olduk arkadaşlar, yardım ederseniz çok kısa sürede bitecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.