+ Oyuncular tüm büyük şehirlerde satın alabileceği konutların olduğu belirtilmiş. Bazıları satın alınarak ve bazıları da belirli görevler karşılığında verilecek ödüller olduğu + Bir hapishane sisteminin olduğu - Eğer suç işlerseniz, tutuklandığınızda hapse girmeyi ve para cezası ödemeyi seçebileceğiniz belirtilmiş olup tutuklamalara direnebilir ve kaçmaya çalışabilirsiniz. + Bazı eşyaların kaçak mal olarak kabul edildiği ve bunların büyük yerleşimlerin yörüngesinde bulunan güvenlik gemilerinden kaçırmanız gerektiği - Özel gemi modüllerini de kullanarak bunları gizleyebileceğiz + Mürettebatımıza katılabilecek 20'den fazla karakter olduğu açıklanmış ve bunların hepsinin kendine ait zayıflıkları ve hikayeleri varmış + Bu yoldaşların 4 tanesi Constellation'dan en çok hikayeye ve oyuncu etkileşimine sahip olacakları belirtilmiş kaynak Klobrilletwitter “New info on Starfield:
• There's housing in all the major cities the player can get. Some you have to purchase and some are rewards for specific quests.
• If you commit a crime, you can elect to go to jail or pay a fine when you're arrested (or even resist arrest and try to…” https://twitter.com/klobrille/status/1691869442009956841< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 17 Ağustos 2023; 15:2:49 > |
Starfield [Ana Konu] (16. sayfa)
-
-
Pc evet xbox için 128gb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem oyun Pc`de 139 GB yer istiyor yani install dosyasi bile bu kadar istiyor da acaba nicin sistem gereksinimlerinde hala 125 GB SSD diyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 17 Ağustos 2023; 16:48:22 > -
Oyun pc gamepass için yüklemeyi açıldı 116,6 gb iniyor
-
Acaba orta seviye bir yama ne zaman cıkarılır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inceleme kodlarıyla bazıları bugün oynamaya baslamış bile,gıcık oluyorum şu önceden kod alıp oynayanlara :D az birazda kıskançlık tabi
-
Xbox store zam gelmiş .
biz ne zaman oynayacagız.
-
turkce yama gelene kadar uzaktan bakicam umarim uzun surmez
Preload yapanlar klasördeki ultra.ini dosyasının kendisini yada görüntüsünü paylaşabilirmi hangi grafik ayarları varmış görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Ağustos 2023; 0:13:34 > -
Oyunu 15 saat filan oynayan iki bilmem ne yayıncısı hiç bug görmemiş. Microsoft ve Bethesda bazılarının 'ezber'lerini bozacak gibi
-
1 seneye yakın sürer bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla ben standart edition aldım bi beşgünde premium alanlar önce oynacakmış,birazda onlardan spoiler yeriz :D baldurs gate olmasa şu beklemeler hiç çekilmezdi valla ama o biraz durultuyor heyecanımı :D oyunun çıkışında standart ediition alan ben ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 19 Ağustos 2023; 10:31:15 > -
Premium Edition Upgrade alarak Game Pass ile 1 Eylül’de başlayabilir miyiz acaba?
Başlarsın.quote:
Orijinalden alıntı: mhasal
Premium Edition Upgrade alarak Game Pass ile 1 Eylül’de başlayabilir miyiz acaba?
Oyuna en az hype olan ve 'o kadar da iyi olmayacaktır' tarzı mesajlar atan biri olarak, Bethesda ve Todd Howard beni Fallout 3'den beri ilk defa şaşırtacak sanırım. En azından yabancı forumlarda ve Twitter'da gördüğüm oyunu inceleyen ama pek de bir şey yazamayan kişiler çaktırmadan 'böyle bir oyun yok, başından kalkamadım, keşke Starfield temalı gamepad, tişört her şeyi alsaydım' tarzı mesajlar atmaya başlamış. Bu arada spoiler'lar bazı discord konularında yayılmaya başlamış, bekleyen arkadaşlar pek araştırma yapmamaya dikkat etsin.
-
Metacritic ortalaması kaç olur acaba oyun heyecanlanmaya başladık şimdiden
-
Tahmin edemiyorum, Metacritic denen şeyin sayfasını bir kez bile açmamış bir tipim pek anlamam Fakat yine ekşi'de okuduğum kadarıyla Playstation fanları oyunun bu Metacritic puanını düşürmek için bot hesaplar açmaya başlamışlar bile.
https://twitter.com/XbotTears360/status/1691578671729906166?t=wB-blObHVnWh3RvQzhQjxQ&s=19
-
Oyunun kötü olacağını gösteren en ufak bir emare yok şuana kadar. Gerçi cp77 de yüzlerce vardı ama gören yoktu onlar için değişen birşey yok.
-
Konsol konusuna yazmıştım ama buraya da yazayım. Oyunda gerçekten co-op yok mu arkadaşlar o kadar hayal kurduk arkadaşlarla ama daha dün öğrendim co-op olmadığını.
Sunumlarda sanki var deniyordu biz mi yanlış duyduk/hatırlıyoruz anlamadım cidden. Büyük üzdü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X