Şimdi Ara

Starlink ile yeni çağ başlıyor: Telefondan uydu internetine bağlanılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shumensko81 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ek olarak her an ulaşılabilir, uydunun hemen tepende olmasına gerek yok illaki zaten tüm dünyada geziyor uydular çalışma mantığı o şekildehttps://satellitemap.space/ buradan görebilirsiniz an itibari ile Türkiye de de çalışabilir bu sistem aslında

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    parasını sorgulamayacaksan kullanabilirsin starlinki şu anda 🤣

• joven kullanıcısına yanıt
    avrupada 50€ olduğuna eminim ameraika da 120 $ diye biliyorum emin değilim bölgeye göre fiyat belirleniyor anladığım kadarı ile

• paco_ct kullanıcısına yanıt

120$ en düşük tarife diye biliyorum.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    bence bu telefon için olan sistem yanlış anlaşılmış gibi geliyor bana yada ben anlamadım şematiğe göre aslında spacex bir operatör olarak değil de ülkelerdeki mevcut operatörler ile anlaşma yapıp onların sinyal ağlarını genişletmelerine olanak sağlıyor gibi duruyor spacex de aradan kullanım ücretini firmalardan alıyor gibi duruyor sanki kendisi operatör kuramaz anlamında söylemedim tabi ama 1. şematik bunu anlatıyor

• joven kullanıcısına yanıt
    sabit ev kullanıcısı için amerika da 120$ hız sınırlaması yok tüm avrupa içinde 50€ sabit ev kullanıcısı için hız sınırlaması yok

Araçta kullanılanı diyorsun dimi. Alıcam ama muhatabım yok işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Dediğiniz şekilde olmuyor. Şu an arzu etseler Türkiye'ye de hizmet verebilirler ancak bu tarz işlerde hizmeti verecekleri toprakların egemen gücünden (burası için Türkiye Cumhuriyeti) icazet almak gerekiyor. (kafasına göre operatörlerin 5G hizmet veremedikleri gibi önce izin alıyorsun, sonra hizmeti aktif ediyorsun.) Bu arada gönderdikleri cihazlar kendi uydularından sinyali alıp bize kablolu ve kablosuz olarak dağıtan routerlar. Geçen sene Oregon, ABD'de iken kullanma şansı buldum. Bursa'da kullandığımız 'gerçek' uydu internetten çok daha hızlı ve stabildi (tv kablosundan hizmet veren ve adı uydunet olanı demiyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 25 Kasım 2024; 23:9:31 >
    yok araçta kullanılan değil starlink ev tipi cihazların herhangi biri ile yapılabiliyor genellikle destek olmayan yerlere roam paketi uygulanıyor ama ilk kurulum aşaması önemli normal paket için 😉

• gun kullanıcısına yanıt

Hükümet buna hayatta izin vermez. Turkcell yolları kazıp fiberi genişletmesin diye izin vermiyorlar. Buna mı izin verecekler? :)

Bir yandan da para dışarı gidecek ona da karşıyım ben. Havadan 10 uydu atacak, elini sürmeden milyon dolarları götürecek. Adam yapmış, kazanmasına kimse bir şey diyemez tabiki. Bunu ne kadar tartışsakta hükümet izin vermez bu projeye.

Anladım. Ama resmi bir muhattabım olmadan olmaz burada

• Stones kullanıcısına yanıt
    Bizim Baykar'ın böyle bir projesi var, yere yakın takım yıldızı uydular ile navigasyon ve haberleşme onu bekleyeceğiz gibime geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    yerel firmalar gibi öyle direk muhattabın olmasına gerek yok bu sistemde online olarak sorunlarını çözüyorsun ki öyle sorun yaşayacağın bir sistemde yok aslında tek sıkıntın yedek parça olabilir ki onu da yurt dışından halletmen gerekir o kadar zaten starlink de gelip firma kurmayacak bir firma ile anlaşıp donanım satışlarını örnek veriyorum vatan vb gibi bir yer ile sağlayacak merak ettiğin sorular varsa özelden yazabilirsin mevcutta kullanıyorum ben

• alemburda34 kullanıcısına yanıt

Öyyyyyle halka böyyyyyyyyyyle hizmet hocam... sen ilerlemek için ne yaptın? Ya iktidara ya da Kemal'e oy verdin, ondan sonra ilerlemekten bahsetme lütfen.

Bu arada kesin yazarsın ben ikisine de oy vermedim de kem küm...

Starlink ile yeni çağ başlıyor: Telefondan uydu internetine bağlanılacak
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Kalkan mesajı, ters psikoloji DH'de işlemez haberin olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt

İşlese zaten 99% Kemal'e ve İktidara oy vermezdi. Şimdi hiçbiriniz ağlamayın dostum. Biz Muharrem İnce aday olsun dedik. Adam eti ucuzlatıp gençlerin kafasının çalışmasına vesile olacaktı. Her şeyi 25 yaş ve altındaki insanımız için yapacaktı. 75 yaşındaki dedenin gazlaması yüzünden linç ettiniz. Dede nerde şimdi dede? Dedeye sor bakalım uydu ne demek, internet ne demek acaba farkında mı? Dede Türk Dünyası'nı birleştirip yeniden ipek yolunu Somali ve İran üzerinden kurucam dediğinde anladım ben bunadığını da siz anlamadınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Kasım 2024; 16:45:43 >

Benim eve 2 haftaya bağlıyorlar ama ilk kurulum ücreti biraz pahalı. Arada black friday falan kampayası yapıp hardware parası almasa $120 dolar aylık ücret, $10 dolar vergi, $20 dolar da kargo olacaktı. Ancak halihazırda 300 mbps fiber internete $25 dolar ödüyorum (gelecek ay $40 dolar olacak), bence telefonlara internet veren bir hizmeti satsalar daha iyi olur. Roaming yaparken rahat ederiz. Fiyatı da 1 aylık paket için $50 dolar olsa mesela çok güzel olur. Vodafone, Turkcell gibi kalitesiz hizmetlerle uğraşmayız.

Starlink ile yeni çağ başlıyor: Telefondan uydu internetine bağlanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Kasım 2024; 16:55:26 >

• sensaura kullanıcısına yanıt
    nerede yaşıyorsun neden dolar ödeniyor anlamak için sormak istedim lokasyonuna göre aylık ücretini 50€ civarına çekebilirsin çünkü 😉

• Türkiye'de gücü elinde bulunduran zenginler yüzünden az hizmete çok para ödüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.