Şimdi Ara

Starlink ile yeni çağ başlıyor: Telefondan uydu internetine bağlanılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlçelere 10 dakika mesafedeyiz, doğru düzgün adsl bile yok. Aralıksız kopuyor. Mecburen aşırı dandik ötesi ve limitli superbox kullanıyoruz. Aylık yaklaşık 50 dolar.

Starlinkin gelmesini engelleyenler kimler ve Turkcell' in başında kimler var tahmin edin.

• Listeye ukraynayı yazmamış. İlginç..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paco_ct kullanıcısına yanıt

Hocam New York'ta yaşıyorum. Burda ayda $100 dolar ödüyor herkes internete ama ben ucuzun ucuzunu arayıp bularak $25 dolar ile sınırlıyordum, maalesef bugün gelen faturayla $40 dolara çıkardılar. Arayıp iptal ettireceğimi söyleyip 1 yıl daha $25 dolar sabit fiyatta bıraktırmaya deneyeceğim :) isteyenin bir yüzü kara :D

• Belediyelerden kazı izni alma bürokrasisi yüzünden mahallelere fiber optik çekilemiyor. Sadece, toplu konutlara çekiliyor.

Ülkenin her metrekaresini fiber optik kablo ulaştırmak belediyelerin inisiyatifine bırakılamayacak kadar milli bir mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

T.Telekom isterse her yere izin almadan fiber çekebilir çünkü zaten mevcut kanalları tekel olarak sahiplenmiş.

• Ben fesat bir adamım....

Starlink i ilk gördüğümde, nedense aklıma skynet geldi.... T-100 leri göreceğimiz günler yakın olabilir

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'un da inisiyatifine bırakılmamalı. Romanya, Bulgaristan da fiber optik ağ işini nasıl devlet üstlenip köylere kadar fiber optik kablo döşediyse bizimde aynısını yapmamız lazım. Hanelere fiber optik ulaştırma işi belediyelere ve şirketlere bırakılamayacak kadar milli bir mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

bu durumda çok gerek yok aslında senin için alt yapının düzgün olduğunu düşünüyorum New York ta 🤣 starlink daha çok alt yapının ulaşamadığı düşük kaliteli internete sahip olan bölgeler için biçilmiş kaftan 😉

• paco_ct kullanıcısına yanıt

Hocam starlink 5 yil icinde normal fiyat seviyelerine duserse mobil telefonlar icin cok iyi olur. Ister roaming ister dag okyanus gezmelri olsun, aylik $20 dolar seviyelerinde 4GB internet hizmeti sunda 200 milyon Amerikali hemen uye olur. Yilda 50 milyar dolar sabit gelir anlamina gelir bu. Cok ciddi bir sabit gelir kapisi Starlink icin. Bizler de gemi, ucak ve kirsal alan yolculuklarinda hatta Turkiye ve Rusya ziyaretlerimizde cok rahat ederiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.