|
Starlink'in Türkiye'ye gelmesini bekleyenlere müjde: Depozito ücretinde büyük indirim! (4. sayfa)
-
-
StarLinke abone olup Mahalleye dağıtsam olur mu :D
Hayır bu fiyatları ancak bütün mahalle danaya girer gibi ortak olursak ödeyebiliriz. Kişi başı 100-200 mbit hız düşse kafi. :D
-
detay verebilir misiniz ?
ankara ile starlink arasında bir bağlantı kuramadım.
-
https://forum.donanimhaber.com/starlink-turkiye-yer-istasyonu-kurulmus-testler-baslamis--150299238
yer istasyonlari kurulmuş, uydular bu yer istasyonlari ustunden internete girilecek sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 12 Mart 2023; 0:49:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gebzede o. çok oluyor kurulalı :)
-
ankara diye aklimda kalmış hocam, çok eski haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buda amma hayalperest bir yaklasim olmus. Bro tebrikler 🥹 Ki Türkiye için geçerli degil bu durum. Hiç bir ülke bu tamamen sansursuz ve izi bulunamaz bir İnternete izin vermez vermemeli de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 12 Mart 2023; 12:59:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sansüre izin vermemeli evet.
bizler ne zaman Türksat'ın uydu internetinden faydalanacağız gerçekten çok merak ediyorum.
-
hiç bir zaman.
-
eger sinirsiz bir indirme upload verseydi 1-10gbit arasında kesinlikle degerdi ama 200 300 mbit için için değmez
-
Lan oğlum ben de aylık 9 Dolar filan görünce iyiymiş dedim. Meğer aylık ödemesi değilmiş ve yine 600 Dolar parayı bayılıyorsun. Bir de 7 aylık habermiş bu da 2. dumur. Ne diye 7 aylık haberi hortlatırsınız ki? Hiç mi bakmıyorsunuz haber tarihine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ekim 2023; 2:44:53 >
Elon, "egonominin coh eyi olduğu" ülkeler için fiyatı yerel para üzerinden yapmaz mı? 600 TL istasyon, 110 TL aylık abonelik gibi.
-
Elon abi yapar, yaptığı gibi %20 kdv, %50 ÖTV, %6 KKDF, %43 MTV, %12 TRT, %4 karbon vergisi, %12 iletişim vergisi, 34 lira damga pulu yapıştırırlarsa.
Bide bir kerelik bütün senenin vergisini bir daha öde derlerse
Ucuz ucuz kullanırsın.
Turknet 300 lira oldu içim acıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X