quote:Orijinalden alıntı: DrGokhanstart yok bende sen nasıl girdinAlıntıları Göster bende var ama servere almıyor proxy kullanıom start var görünüyor ama almıyor servere
quote:Orijinalden alıntı: __ExTaZiMeN__bende var ama servere almıyor proxy kullanıom start var görünüyor ama almıyor servereAlıntıları Göster Yattin uyuyun yarin girersiniz ßoss ariycaksaniz o ayri
quote:Orijinalden alıntı: DReNisHYattin uyuyun yarin girersiniz ßoss ariycaksaniz o ayri Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DReNisH Yattin uyuyun yarin girersiniz ßoss ariycaksaniz o ayri savasa hazırlanmıstım amaaaaaaaaaaa D:D
quote:Orijinalden alıntı: DReNisHYattin uyuyun yarin girersiniz ßoss ariycaksaniz o ayri Alıntıları Göster senin net kablonetmi __ExTaZiMeN__
quote:Orijinalden alıntı: DReNisHYattin uyuyun yarin girersiniz ßoss ariycaksaniz o ayri Alıntıları Göster start yok aynı zamanda update sayfasının çıkmasıda ağırlaştı kesinlikle bu gecce gelmez oyun uyuyunnn
quote:Orijinalden alıntı: obüsstart yok aynı zamanda update sayfasının çıkmasıda ağırlaştı kesinlikle bu gecce gelmez oyun uyuyunnnAlıntıları Göster Start falan yok bende...
quote:Orijinalden alıntı: A fine day to dieStart falan yok bende...Alıntıları Göster ŞekerKızHamdi'nin demediği hiçbir start geldi bilgisine itimat edemiyorum ne yapıyım. Startçı ŞekerKızHamdi böyle biline...
quote:Orijinalden alıntı: Mavrobende ikiside yokquote:Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer bende ikiside yok KİMSEDE İKİSİ YOK START ONDADA YOK
quote:Orijinalden alıntı: buffy_alpaaaquote:Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer bende ikiside yok KİMSEDE İKİSİ YOK START ONDADA YOKAlıntıları Göster bende ıkısıde var serverlar gelıyo tıklıyom dc verıyo bazısından 10060 10061 verıyo
quote:Orijinalden alıntı: forevertroublemakerzŞekerKızHamdi'nin demediği hiçbir start geldi bilgisine itimat edemiyorum ne yapıyım. Startçı ŞekerKızHamdi böyle biline...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: forevertroublemakerz ŞekerKızHamdi'nin demediği hiçbir start geldi bilgisine itimat edemiyorum ne yapıyım. Startçı ŞekerKızHamdi böyle biline...
quote:Orijinalden alıntı: Select�bende ıkısıde var serverlar gelıyo tıklıyom dc verıyo bazısından 10060 10061 verıyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi bende ıkısıde var serverlar gelıyo tıklıyom dc verıyo bazısından 10060 10061 verıyo SONUÇ KİMSE OYUNA GİREMİYOR
quote:Orijinalden alıntı: :ImanaGeleJackson:quote:Orjinalden alıntı: forevertroublemakerz ŞekerKızHamdi'nin demediği hiçbir start geldi bilgisine itimat edemiyorum ne yapıyım. Startçı ŞekerKızHamdi böyle biline... Alıntıları Göster yatıp uyuyacam artık ya pffffff