Şimdi Ara

stat dagılımı için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    54 lvl
    str :147
    dex : 97
    int :137

sizce dagılım nasıl ve bundan sonra nasıl devam etmeliyim...
    şimdiden tşk .

• Kötü statlar... Senle aynı mesleğe sahip olan 70 level arkadaşım str125 ve dexi100 de sabit tutmuştu sıfırlaman gerekecek muhtemelen devamlı oyuncu olmak istiyorsan eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 2 Haziran 2007; 17:00:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Kötü statlar... Senle aynı mesleğe sahip olan 70 level arkadaşım str125 ve dexi100 de sabit tutmuştu sıfırlaman gerekecek muhtemelen devamlı oyuncu olmak istiyorsan eğer.

ok yanlız birşey var...silahları kullana bilmek için ,mesela violet blade 122 nine gragon blade 147 str istiyor ...
    kullanmayacakmıyız,yada başka bi silah ta sabitmi kalacagız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hate_u2 -- 2 Haziran 2007; 17:21:59 >
  • 122 sabit :) Sonrasında violet veya toxic...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 2 Haziran 2007; 17:47:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

122 sabit :) Sonrasında violet veya toxic...

OK..anlaşıldı ,fakat 1 violet 1 de fliying blade yaparken yandı.
    o yüzden metelige tekme atıyoz,elimde kala kala bi 80 lvl tae geuk tiger kaldı,onu 100 yapıp satayım
    satın alayıp toxic bi tane....

statlarıda artık ilerde sıfırlatırız :)
  • Uğraşma gece gündüz kassan 15 günde yaparsın en az 82 yapıp 70e sat sermaye olur en azından.
  • arkadaşlar str nin önemini iyice anladığınızı sanmıyorum çünki str verince canınız da 3 tane artıyo yani o lvl dan sora ful int gidersen lvl 80 olduğunda hem normal vuruşun az olacak hemde canın az olacak. dex. in süper bence daha dex. vermene gerek yok bundan sora str ve int gidersen ilerde senin için çok iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kochiqa

arkadaşlar str nin önemini iyice anladığınızı sanmıyorum çünki str verince canınız da 3 tane artıyo yani o lvl dan sora ful int gidersen lvl 80 olduğunda hem normal vuruşun az olacak hemde canın az olacak. dex. in süper bence daha dex. vermene gerek yok bundan sora str ve int gidersen ilerde senin için çok iyi olur

Çok akıllısın Corean Armorlar ne diye yapılmış peki? Str çok tamam hp 2000 defans olmadıktan sonra ne işe yara r? İnt skill defansı artırıyo ki bu çok önemli ayrıca skill atağıda artırıyo str sadece normal ve skill atağı artırıyo ve hp yi ayrıca şunuda söyleyeyim balta blade vs. kullananlar stryi yüskek tutuyo dex genelde 0 oluyo bu silahların dmg aralığı fazla hit rate olmazsa minimum dmg. vurursunuz bu yüzden dex çok önemli.

• ben dex. önemsiz demedim ki arkadaşın dex. 97 zaten yeterli bi seviyede bundan sora str ve int gitmesini tavsiyeettim. neyin ne artırdığını da çok iyi biliyorum açıklaman için saol bilmeyenler öğrenmiş olur en azında
  • Yo seni kastetmedim genel olarak böyle bi kanı var. Bende teşekkür ederim str nin çok artmasında pek bir fayda göremiyorum dex ile hemen hemen eşit pekçok kişide.
  • bundan sonra sırf int gidersen de olur eğer def sorununu ve hp sorununu takı armorla çözebilirsen 75 den sonra def sorunun olmaz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

bundan sonra sırf int gidersen de olur eğer def sorununu ve hp sorununu takı armorla çözebilirsen 75 den sonra def sorunun olmaz zaten

Biraz kafam karıştı ama olsun tşk ederim herkese.....

bundan sonra full int gidicem..sıfırlatmayı düşünmüyorumm...
  • Sıfırlatmayla uğraşma yeni char aç hazır levelın düşük... Female sword tavsiye ederim bizim master 80m onlarınki 2 Bende yeni char açmayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.