arkadaslar yenı yıla giriş etkinliinde gorevle verilen stat edit potion kullanan varmı? kac lvlde bu gorevi yapabiliyoruz?
41-50 arası diyo görevde
yanında 47 yazıyor acaba 47didemi alıcaz? birde hepsi sıfırlanacak mı statların ya da ne kadar sıfırlıyor biliyormusunuz?
gorevi yapan bilen yok mu ya ??
bilen yok mu hıc ya bana bilgi verirmisiniz 47 lvldemı yapıyoruz gorevı stat hepsini degistirmemize izin veriyormu?
Bende merak ettim şimdi...
-Görevi aldıktan sonra dw cavenin önüne gidip potçunun size verdiği flaga tıklayın.Görevi tamamlamış oluyorsunuz.Potçuya gidip görevi verin ve stat edit potionunuzu alın.
Evat arkadaşlar herkese teşekkür ederim :D sonunda 47 lvl oldum ve görevi yaptım. Full ınt wız/cleric charım su an da full str warrior/cleric oldu :D teşekkürler joymax..
quote:
Orijinalden alıntı: ugurdemir
Evat arkadaşlar herkese teşekkür ederim :D sonunda 47 lvl oldum ve görevi yaptım. Full ınt wız/cleric charım su an da full str warrior/cleric oldu :D teşekkürler joymax..
skilleri kapatmak zor olmadı mı sırf skillsiz 47 mastery lik wiz için 470 curseYoksa skilleride 0 lıyor mu ?
lvl 31dım gorevi yapmayı aklıma koydugumda sadece clerıc skıllerını upladım. wiz skıllerı kaldı 31de cursed topladım kasılırken kendı lvlınden 3 lvl altı canavarlarda cursed toplamak kolay oluyor. rahat rahat yetısdırdım..
quote:
Orijinalden alıntı: cruel.turk
41-50 arası diyo görevde
bu uyarı 41-50 lvl arası ama 47 lvlı gormus oyuncular gorevı yapabılır demek ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme