Şimdi Ara

stat edit potion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı yıla giriş etkinliinde gorevle verilen stat edit potion kullanan varmı? kac lvlde bu gorevi yapabiliyoruz?

• 41-50 arası diyo görevde
  • yanında 47 yazıyor acaba 47didemi alıcaz? birde hepsi sıfırlanacak mı statların ya da ne kadar sıfırlıyor biliyormusunuz?
  • gorevi yapan bilen yok mu ya ??
  • bilen yok mu hıc ya bana bilgi verirmisiniz 47 lvldemı yapıyoruz gorevı stat hepsini degistirmemize izin veriyormu?
  • Bende merak ettim şimdi...
  • -Görevi aldıktan sonra dw cavenin önüne gidip potçunun size verdiği flaga tıklayın.Görevi tamamlamış oluyorsunuz.Potçuya gidip görevi verin ve stat edit potionunuzu alın.

-Evet tüm statlarını sıfırlıyor.

-47-50 arasında yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evat arkadaşlar herkese teşekkür ederim :D sonunda 47 lvl oldum ve görevi yaptım. Full ınt wız/cleric charım su an da full str warrior/cleric oldu :D teşekkürler joymax..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdemir

Evat arkadaşlar herkese teşekkür ederim :D sonunda 47 lvl oldum ve görevi yaptım. Full ınt wız/cleric charım su an da full str warrior/cleric oldu :D teşekkürler joymax..

skilleri kapatmak zor olmadı mı sırf skillsiz 47 mastery lik wiz için 470 curseYoksa skilleride 0 lıyor mu ?
  • lvl 31dım gorevi yapmayı aklıma koydugumda sadece clerıc skıllerını upladım. wiz skıllerı kaldı 31de cursed topladım kasılırken kendı lvlınden 3 lvl altı canavarlarda cursed toplamak kolay oluyor. rahat rahat yetısdırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

41-50 arası diyo görevde

bu uyarı 41-50 lvl arası ama 47 lvlı gormus oyuncular gorevı yapabılır demek ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.