Şimdi Ara

statik enerji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sorunum biraz garip aslında. Oynadığım oyunda clanım var Doğal olarak maçlara katılıyoruz e haliyle Teamspeak (konuşma programı) kullanıyorum. Mikrofonum şimdiye kadar düzgün çalışırken birden sesim kısılmaya 'vuu' diye ses gelmeye başladı. Tesadüf eseri sorunu çözmeyi buldum. Elimi veya ayağımı kasanın herhangi bir yerine deydiriğim zaman mikrofondaki sesim düzeliyor geri çektiğim zaman bozuluyor. Fikrimce bilgisayarda enerji sorunu var ben deydiğim zaman bu olay eşitlenip düzeliyor. Bunu kalıcı olarak çözmenin yolu var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.

• Yardımcı olabilicek kimse yok mu? Elektrik kaçağı var galiba. Bilgisayarın dışı demir olduğu için yalıtıyor. Ben dokununca düzeliyor dengeleniyor çünkü. Yokmudur bunu düzeltmenin bir yolu veya kaçağı anlamanın?
  • pc kasası ile bağlantı kuran tüm birimlerin hoparlör v.b kısaca şebekeden enerji alan ve pc ile bağlantısı olan herşeyin toprak hattını iptal edin mümkünse 6 grup uzatma alın pc nin monitor-kasa-hoparlör v.b. ne varsa bu gruba takın ve grup prizin toprak hattını iptal edin

ses ve görüntü sistemlerinde ki deep ses lerin görüntülerdeki akmalar ve arka plan noise larının genel nedeni sağlıksız topraklama ve notr-toprak birleşimleridir

ayni olay sağlıksız ve tam regüleli (tam sinus) olmayan noteook adapterlerindede oluşmaktadır toprak iptal edildiğinde
    ses düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 10 Aralık 2011; 12:26:03 >
  • bahsettiğiniz çözüm çözüm değil arızanın tespiti için önemli rol oynuyor ama evin toprak hattının veya kasanın toprak hattının iptal edilmesi ciddi sorunlara yol acabilir bunu sadece test için kullan eğer sorun hallolursa bi elektrikçi çağarıp evin topraklamasını kontrol ettir düzelmezse anakartın arkasına bi yalıtım malzemesi koyp veya öyle denemeni öneririm
  • Ne statik elektrik ile, ne de kaçakla ne de başka bir harici durumla sorunun alakası bile olmayabilir, vucüdunuz bir nevi anten görevi görüyor olabilir ki bu mikrofonun ta kendisiyle de alakalı olabilir, mümkünse farklı bir mikrofon ile dener misiniz? Bakalım sorun devam edecek mi?
  • bence bunu anlamanın kolay bir yolu var.kasanın bir yerine tel bağlayıp diğer ucunu da kalorifer peteği gibi topraklama yapabilecek bir yere bağlayıp deneyin.
  • Kışın sıcak, Yazın serin bir yaşamınız olsun.
    Yaşam Kalitesini (Konforu) görün.

Kışın yakıt, yazın Klima giderleriniz ciddi oranda düşsün.

Supertherm harika bir ısı yalıtım malzemesidir.

Supertherm multiseramik Nano Teknoloji (Yüksek Teknoloji) bir üründür %20 ile %70 arasında bir yalıtım özelliği vardır.

Örneğin; 220m2 kullanım alanı olan bir villanın çatısının 65m2'lik bölümünde ve 40m2'lik duvarda kullanıldı.

Villa sahibi ifadesinde göre 2010 yılının Kasım ayında günde 15-20m3'lük bir kullanım sözkonusu iken,
    2011 yılının Kasım ayında (aynı dönemde) 9m3'e düştüğünü belirtmiştir.

2011 Mart ayında İnşaat şantiyesindeki Konteynır'da uzun süre Elektrikli ısıtıcı kullandılar,
    Yazın serinlemek maksadıyla konteynır'ı Supertherm ile kaplattılar ve yaz dönemini serin olarak geçirdiler,

2011 Kasım ayında ziyaret maksadıyla aynı şantiyeye tekrar uğradım, dışarısı oldukça soğuktu, içeriye girdim içerideki kişiler sohbet sırasında, ısıtıcının çok seyrek devreye girdiğini, çok iyi ısındıkları gibi elektrik sarfiyatlarının'da çok az olduğunu, buna kendilerinin'de şaşırdıklarını beyan ettiler.

Soğutma konusunda'da bir örnek vereyim;

Yazın Alanya'da günde, 9 saat çalışan Klima bu ürünün uygulanmasından sonra günde 3 saat çalışmaya başladı.

Buna benzer bir çok örnekler vardır.

Nano Teknoloji harikası olan bu ürünün 0,5mm'lik kalınlıkta kaplanmasıyla meydana gelen yalıtım, 15cm kalınlıkta Strafor'a eşdeğer bir kaplama ile ancak sağlanabilir.

Ürün aynı zamanda su yalıtımı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir.
    Nefes alma kabiliyeti vardır.

Yüzeyde Soğuk ve sıcak karşılaşmadığı için, Nemlenme olmadığı gibi, rutubet kokusu'da oluşmamaktadır.

Petrol türevi ürün olmaması nedeniyle sağlığa hiçbir zararı yoktur.
    Güneş'in zararlı ışınlarını ve radyasyonu engelleyen özelliğe sahiptir.

Uygulamadan sonra metrekare'ye binen yük 0,5Kg'ın altındadır, buda deprem güvenliği için büyük önem arzetmektedir.

Amerika'da bu ürünün kullanım oranı çok yüksektir, Avrupada'da hızla yayılmaktadır.

Ürünün ne denli süper bir ürün olduğunu görmek için,
    Google'a "supertherm" diye girin yabancı siteleri tercüme edin bilgi ve yorumları lütfen okuyun,

Mutlaka hak vereceksiniz.

Herkese selam ve saygılar!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş Enerjisi ile Isınma
    3 yıl önce açıldı
    Kimya enerji ve hız
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya hocam su kombilerde enerji tasarrufu diye cikan bir madde vardi...
    zararsiz falan diye sattilar.. ph7 olmadan zararsiz olamaz. su bile peteklerden malzeme calar bu asidik yada bazik ise gene tepkime verecektir dedik kimse inanmadi.. maddenin bazik oldugu ortaya cikti... 1 yil kadar calisan bu malzeme motoru kavitasyon nedenli pompa carkini yemisti.. nedeni ise peteklerden cikan malzemenin kavitasyona neden olmasiydi..
    Bu nano teknolojinin bana kansorojen etkisi olmadigini kanitlayabilir misiniz? pvc lerin bile kansorojen oldugunu biliyor muydunuz.. yandigi zaman dumani kansorojen ozelligini kesinlikle gosteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0303

Kışın sıcak, Yazın serin bir yaşamınız olsun.
    Yaşam Kalitesini (Konforu) görün.

Kışın yakıt, yazın Klima giderleriniz ciddi oranda düşsün.

Supertherm harika bir ısı yalıtım malzemesidir.

Supertherm multiseramik Nano Teknoloji (Yüksek Teknoloji) bir üründür %20 ile %70 arasında bir yalıtım özelliği vardır.

Örneğin; 220m2 kullanım alanı olan bir villanın çatısının 65m2'lik bölümünde ve 40m2'lik duvarda kullanıldı.

Villa sahibi ifadesinde göre 2010 yılının Kasım ayında günde 15-20m3'lük bir kullanım sözkonusu iken,
    2011 yılının Kasım ayında (aynı dönemde) 9m3'e düştüğünü belirtmiştir.

2011 Mart ayında İnşaat şantiyesindeki Konteynır'da uzun süre Elektrikli ısıtıcı kullandılar,
    Yazın serinlemek maksadıyla konteynır'ı Supertherm ile kaplattılar ve yaz dönemini serin olarak geçirdiler,

2011 Kasım ayında ziyaret maksadıyla aynı şantiyeye tekrar uğradım, dışarısı oldukça soğuktu, içeriye girdim içerideki kişiler sohbet sırasında, ısıtıcının çok seyrek devreye girdiğini, çok iyi ısındıkları gibi elektrik sarfiyatlarının'da çok az olduğunu, buna kendilerinin'de şaşırdıklarını beyan ettiler.

Soğutma konusunda'da bir örnek vereyim;

Yazın Alanya'da günde, 9 saat çalışan Klima bu ürünün uygulanmasından sonra günde 3 saat çalışmaya başladı.

Buna benzer bir çok örnekler vardır.

Nano Teknoloji harikası olan bu ürünün 0,5mm'lik kalınlıkta kaplanmasıyla meydana gelen yalıtım, 15cm kalınlıkta Strafor'a eşdeğer bir kaplama ile ancak sağlanabilir.

Ürün aynı zamanda su yalıtımı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir.
    Nefes alma kabiliyeti vardır.

Yüzeyde Soğuk ve sıcak karşılaşmadığı için, Nemlenme olmadığı gibi, rutubet kokusu'da oluşmamaktadır.

Petrol türevi ürün olmaması nedeniyle sağlığa hiçbir zararı yoktur.
    Güneş'in zararlı ışınlarını ve radyasyonu engelleyen özelliğe sahiptir.

Uygulamadan sonra metrekare'ye binen yük 0,5Kg'ın altındadır, buda deprem güvenliği için büyük önem arzetmektedir.

Amerika'da bu ürünün kullanım oranı çok yüksektir, Avrupada'da hızla yayılmaktadır.

Ürünün ne denli süper bir ürün olduğunu görmek için,
    Google'a "supertherm" diye girin yabancı siteleri tercüme edin bilgi ve yorumları lütfen okuyun,

Mutlaka hak vereceksiniz.

Herkese selam ve saygılar!!!

Abi sen ne kullanıyon

• Kasanın üzerine bir cisim bırakıp bu şekilde kullanmaya devam edin :)
  • Sn. Arcatera'ya cevaptır

Efendim Kullanılan ürünün adı Supertherm video görüntüleri aşağıdaki gibidir

http://www.normizolasyon.com/video/43/17/isi-izolasyonu-1

http://www.normizolasyon.com/video/46/17/isi-izolasyonu-2

saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.