Şimdi Ara

Statik IP Almadan CGN’den Nasıl Kurtulunur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dediğim gibi, hattınız Interleaved modda. Attığınız görselde de yazdığı gibi 13ms'lik ekstra indirme gecikme değeri mevcut. Hattınız düzeldikten sonra tüm pinglerde 13ms'lik bir düşüş olacak. Bunu yazdığım mail adresine mail göndererek hallettirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradığınızda sorunu anlatabileceğinizi pek sanmıyorum. Ancak oradan da şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 23 Ekim 2020; 1:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Dediğim gibi, hattınız Interleaved modda. Attığınız görselde de yazdığı gibi 13ms'lik ekstra indirme gecikme değeri mevcut. Hattınız düzeldikten sonra tüm pinglerde 13ms'lik bir düşüş olacak. Bunu yazdığım mail adresine mail göndererek hallettirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini aradığınızda sorunu anlatabileceğinizi pek sanmıyorum. Ancak oradan da şansınızı deneyebilirsiniz.

Bu intervealed demiyiz nasil anlariz ? Bende vodafone kullaniyorum pingim felaket cgnatta da degilim ama cgnat gibi yemin ederim. Bunu nasil anlariz ? Bu nedemek birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Gecikme değerlerinde beklediğim gibi pek değişiklik olmadı ancak bağlantının daha kararlı olduğu göze çarpmakta.

Kararlılığın artmasıyla beraber yönlendirmelerin değişmesi dışında gözle görülür bir sonuç elde edemedim.

Gelgelelim herkesin bildiği gibi port açmak gibi tekil adres gerektiren işler dışında statik IP almak tamamen gereksiz.

• quote:

Hocam port değişimi talebinde bulundum , yaptılar ve speedtesteki pingim 21 den 8 e düştü fakat lolde 35 ping alıyorum hala . Csde pingim düştü 55-70 arası oldu bu iyi bir şey mutlu oldum. İzmirde olmam rağmen çorlu kahramanmaras gibi yerler çıkıyor dediğiniz gibi fastpath için mail attım umarım kısa sürede geçirler. Daha öncede özelmüşeteriyönetimine mail atmıştım hiç bir işe yaramamıştı.

Statik IP Almadan CGN’den Nasıl Kurtulunur

• K3BL4 kullanıcısına yanıt
    TurkNet Destek kullanıcısına yanıt

reis ipleri değiştik senle herhalde bende kahramanmaraşta oturuyorum izmir ip veriyor sağolsun @TurkNet Destek

• K3BL4 kullanıcısına yanıt

Tekrar DSL değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bu sefer DL'de değil de UL'de gecikme olabilir. O yüzden terminal sorgusunda görünmeyip oyun içi verilerde görünüyor olabilir. Umarım kısa zamanda aksiyon alırlar.

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt

Siz de modem arayüzünden DSL bilgilerinizi paylaşabilirseniz bakabiliriz. Örneğin konu sahibinin attığı görsele "gecikme" "delay" diye bir sekme var. Oradaki değerlerin 0 olması gerekiyor. Eğer 0'dan farklı bir değerde ise yüksek olasılıkla hattınız Interleaved moddadır.

• Zyxzel modem var galiva bende nerde yazar o bulamadim baktim ana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dildo Baggins kullanıcısına yanıt
    Hangi iss?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mesajları ihtiva eden kategori.

• Statik IP Almadan CGN’den Nasıl Kurtulunur
  • quote:

Siz de modem arayüzünden DSL bilgilerinizi paylaşabilirseniz bakabiliriz. Örneğin konu sahibinin attığı görsele "gecikme" "delay" diye bir sekme var. Oradaki değerlerin 0 olması gerekiyor. Eğer 0'dan farklı bir değerde ise yüksek olasılıkla hattınız Interleaved moddadır.

Statik IP Almadan CGN’den Nasıl Kurtulunur

Nerde burda bulamadim

hangi baslik altindadir hocam

• Hocam bende 20 ms gecikme var bu mailde ne yazsam düzeltirler ?
  • Atic A kullanıcısına yanıt

DSL değerlerinde gecikme kısmında görünüyor ise maile "Hattımın fast path moduna alınmasını istiyorum" diye yazabilirsiniz. Arayan arkadaşlar bunun üzerinden yardımcı olacaklardır.

• Tamamdır hocam sagolun
  • Resleyince denk geldiğini nasıl anlıyoruz?

• sadakat16 kullanıcısına yanıt

ipadresim.com var modemdeki ip ile ordaki ip aynı olmalı

• Aynı olunca cganet ' demi olmuş oluyorum olmayınca mı

• sadakat16 kullanıcısına yanıt
    ayni olmayınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.