· < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 7 Kasım 2020; 13:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Statik IP Almadan CGN’den Nasıl Kurtulunur
-
-
Maalesef bundan kurtuluş yok. Normal altyapı dahilindeki her yeri CGN'e katıyorlar.
2 numaralı hopun icmp sorgusuna geç yanıt vermesi bağlantı kalitenizi etkilemez. Aynı sorun bende de varken yine de şehir içi erişimim 1ms düzeyinde.
-
yolu yok
-
Maalesef sozlesme ve router konusu bir yere varmaz. Sozlesme zaten hazir oluyor, herkese o sekilde imzalatiyorlar. Kagida tukenmez kalemle herhangi bir ekleme yapmaniz sayilmaz herhalde. Yanlis mi anladim bilmiyorum. Diger konu, IP sistem uzerinden atandigi icin sizin herhangi bir etkiniz/yetkiniz olmuyor. Paket hizinizi nasil yukseltemiyorsaniz bu da oyle, hatta daha imkansizi. Cunku paket hizini yukseltmeleri bile kolay is. Tek bir aboneyi CGN'den cikartmalari o isten daha ugrastiricidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şansın varsa 15-20 resetlemeden sonra normal dinamik ipe denk gelebilirsin elektrik gitmediği sürece o ipte kalırsın
-
sistem otomatik çalışıyor sözleşmeme bunu yazdırdım bana statik ip verip bedeli kadar indirim yapmanız gerekir deyin çünkü ne kadar dil döksenizde ayın başında sizi yine CGNat içerisine alacak sistem...
-
·
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 7 Kasım 2020; 13:32:33 > -
·
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 7 Kasım 2020; 13:32:37 > -
·
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 7 Kasım 2020; 13:32:42 > -
önceden 5-10 resetlemede denk geliyordu şimdi 15-20'e kadar çıktı
-
·
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 7 Kasım 2020; 13:32:46 > -
Örneğin @The Hollow'un bulunduğu site gibi özel sitelerde farklı hizmetler olabiliyor. Yüksek öncelik, cgn olmaması vs. gibi. Bu tarz yerler haricindeki altyapıyı kastettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: k8sMaalesef bundan kurtuluş yok. Normal altyapı dahilindeki her yeri CGN'e katıyorlar.
2 numaralı hopun icmp sorgusuna geç yanıt vermesi bağlantı kalitenizi etkilemez. Aynı sorun bende de varken yine de şehir içi erişimim 1ms düzeyinde.
Şu şekilde çıkıyor değerlerim. oyunlarda yüksek ping alıyorum lolde 35 cs de 90-100 ve kalitesiz bir internet kullanıyorum hissi veriyor. İzmirde yaşamama rağmen neden burada Kahramanmaraş çıkıyor
-
Hayır, değilim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dildo Baggins -- 24 Ekim 2020; 18:57:54 >
Sizin açınızdan çok iyi olmuş, hayırlı olsun.
Benim de ne zaman işim düşse kırmıyorlar. Hatta ADSL kullandığım zamanlarda internetim sık sık kesiliyordu. Kesinti yaşadığım günleri faturaya yansıtmıyorlardı.
-
Hadi bakalım ping ne durumda
Merhaba,
Sanırım VDSL kullanıyorsunuz. Modem arayüzünden DSL değerlerini paylaşabilir misiniz?
Muhtemelen hattınız Interleaved modda. Bunu fast path moduna aldırmanız gerekiyor. ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine bilgilerinizin de bulunduğu detaylı bir mail atarak sorunu çözebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: k8sMerhaba,
Sanırım VDSL kullanıyorsunuz. Modem arayüzünden DSL değerlerini paylaşabilir misiniz?
Muhtemelen hattınız Interleaved modda. Bunu fast path moduna aldırmanız gerekiyor. ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine bilgilerinizin de bulunduğu detaylı bir mail atarak sorunu çözebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3BL4 -- 24 Ekim 2020; 2:27:1 >
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom magnet limitsiz
- paket kaybı testi
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- pasif abonelik ne demek
- internet hızlandırıcı
- ağda kayıtlı değil ne demek
- cep magnet nedir
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X