Eskiden sw arabalar ambulans olarak kullanılıyormuş sanırım. Bu filmi izliyordum dikkatimi çekti : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 11 Ocak 2025; 17:12:41 > |
Station Wagon Tutkusu | VAGON (4. sayfa)
-
-
6 senedir passat variant kullanıyorum, araç ile senede bazen bir bazen iki defa yurt dışına çıkarım ,genelde bisiklet aparatı takılı bir veya iki bisiklet mutlaka olur, ülkemizde ikinci eli biraz zayıf, alıp satmak için uygun bir araç değil, kalabalık ağileler için çok kullanışlı, kışın işe gidip gelmek için kullanıyorum kısa mesafe, aracın boyutlarına o kadar alıştım ki,şehir trafiğinde kullanırken veya park ederken hb araç gibiymiş geliyor,
-
çocukluktan wagon aşığıyım, w210 sünnet arabamdı sunrooftan kafamı milleti selamlamıştım
-
arabanın hası station'dur ama gittikçe azaldı malesef yerini SUV'lar alıyor
bana kalsa MPV'ler bile SUV'dan iyiydi
-
O halde yollardan bir asalet videosu gelsin...
Saniyorum o donemlerde 1 tane bile TR cikisli E61 satilmamisti....
instagramvagon.der on Instagram: "E61 Kaçar mi?#stationwagon #e61touring #bmwe61 #e61 #bmw #bmwtouring #vagonder"https://www.instagram.com/share/reel/BAbNAeGEST
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Quattro mevsimi açıldı...
2022'de çok keyifli bir organizasyondan klibi paylaşıyorum.
vagontvyoutubeQuattrofest Organizasyonu Audi ve Dört çekere doyacaksınız Vagon Media Gözüyle yorumladık Quattro fest her yıl Türkiye'de düzenlenmektedir Görüş ve yorumlarınızı bekliyoruz @OTOPARKCOM @benzin-tv @hitfactory230 @AudiUSA @dogankabak Şarkılar / Artlist.io : Monos by Sero Muscle Car by Evgeny-Bardyuzha ------------------------------------------------------------------------------------------- Vagon Sosyal Medya Hesaplarımız Facebook / vagonder Instagram / vagon.derhttps://www.youtube.com/watch?v=NrQzKrAnMRI&feature=youtu.be -
Hayret kimse subi levorgdan bahsetmemiş. En yakışıklı sw lerden biri. Bu arada mpv ciler olarka biz de yüksek sw sayılırız. Grand Picasso
-
Tek geçerim...
-
Subaru Levorg harika bir aracti. Ses yalitimi disinda 10 numara. Özgün tasarımı ve aile babasi arabasi algisini degistirdi. Vagon da spor olurmus dedirtmisti, audinin rs6 larindan sonra...
Bizim platformda Ankara'da meshur toyota sari supra sahibi Mehmet Avan kardesimle levorgu anlatmistik. 1400 bg setupli supra sahibi de peeformansli arac olarak levorg kullaniyordu.
vagontvyoutubeSıradışı Olmak ve Daha Fazlası Subaru Levorg anlatvagoncu11 | vagontvhttps://www.youtube.com/watch?si=1X_f0pqqjV2qmVXJ&v=ASh9NlFRyCs&feature=youtu.be
-
Lüks tekneler gibi araç Antalya'da bir tane görmüştüm acayip havalı
Kullanışlılığına zaten laf yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tayvan da Çin de Kanada da Sedan ı satılıyor halen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sedanı ilgimizi çekmiyor hocam sw tercihimiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sedan değil aslında o da hocam Liftback Coupe mi ne geçiyor. Tüm gövde tipleri birbirine girdi.
Gerçek sedan böyle olacak işte, kocaman bir arka cam, minnacık bagaj, sonradan takılmış gibi duran bir kıç.
-
Onları görünce aklıma geldi.
-
Bu kadar statiın wagonu bir arada gören masum genç kardeşimiz :)
Vagon Cenneti!
vagontvyoutubeBunca vagon içinde cennet misali dedi genç kardeşimiz. Yüreğine sağlık!https://www.youtube.com/shorts/dHwmK9VdH3U?feature=share -
Kendi arabası gibi anlattı!
vagontvyoutubeKendi arabasıymış gibi anlattı. Arada bir error verdi ama :) #fiategea #fiat #stationwagon #keşfet #egea #tipo #vagonder #vagontvhttps://www.youtube.com/shorts/U16dAWRgWu8?feature=share -
Levorg ile bir kaç günlük testlerimiz oldu, aynı renk (kırmızı) test aracı vardı Ankara Subaru bayisinde. Oran - Gölbaşı yolunda rampa yukarı çok keyifli ve sağlam yürüdüğüne şahit olduk arkadaşlarla. Harika bir şase ve mükemmel viraj alıyor. 1.6 lt Turbo 170hp motoru XV ye koymayarak Türkiyede bitme noktasına getirdiler markayı yoksa Impreza dan sonra XV ile devam edebilirdim ama 114hp ve 4 teker çekişle düşen güç ile tüketim üçgeni insanı o güzelim araçlardan soğutuyor.
SW kasalarda yeri çok ayrıdır Levorg un. Şimdi yeniside harika oldu ama artık Türkiyeye gelmez heralde bu saatten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Ocak 2025; 11:8:7 >
-
Ben subranunun biraz abartıldığını düşünüyorum neden derseniz simetrik 4x4 mükemmel bir sistem motor sporlarında ayrı bir yere sahip
Öte yandan boxer motor silindirlerin yatay yerleşimi nedeniyle sağlıklı bir yağlanma olmuyor silindirler üst taraftan zamanla aşınıyor
Cvt şanzıman yüksek güce dayanmıyor
Konfor ve yalıtım zaten geride kalıyordu
Bu nedenlerle sıradan vatandaş olarak bana mantıklı gelmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1975 Model Anadol Vagon sahibi , Ankara'da Murat abiyle yaptigimiz kisa söyleşi...
vagontvyoutube1975 Anadol Vagon | 65 Beygir | %100 Yerli Malı| vagontvhttps://www.youtube.com/watch?v=Qwqowbaeejc&feature=youtu.be
-
Abartılmıyor aslında oldukça zevkli araçlar, kullanmanız lazım. Örneğin bir 2014 Forester XT 2.0lt 240hp kullansanız ne demek istediğimi anlarsınız. Benim Gemlikte bir yakınıma aldık sıfır km olarak hala kullanıyor ve çok ama çok memnun satmak istemiyor. Bu araçlarla asfalttan bir anda toprak köy yollarına araziye geçtiğinizde keyfi çok fazla katlanıyor. Karlı yollarda kullanmaksa apayrı bir keyif. Ama güçlü olacak bu şart. Ben 3 yıl impreza 1.5lt 4AT benzinli kullandım sürüşü konforlu ve keyifli bir araçtı eğer daha güçlü motorlar ile getirilseydi TR de şuan çok farklı yerlerdeydi buna eminim. Bende bu sebeple Tucson a geçiş yaptım ve çok memnun kaldım 5 yıl boyunca. XV gibi (crosstrek) güzel bir kasayı ellerinde 1.6 turbo 170hp motor varken o motorla piyasaya sunmadılar çünkü asıl önemsedikleri pazar Amerika pazarı ve her caddede mutlaka bir Subaru görüyorsunuz o kadar fazla. Geçen yıl Outback 2.4lt ve Ascent gibi Türkiyede olmayan modelleride test etme fırsatım oldu. Motor gücü yüksek olduğu sürece müthiş keyifli sürüşleri var. Türkiyede banada mantıklı gelmedi o yüzden sattım yoksa bir süre binip keyifle sürülecek araçlar ama maalesef ülkemiz dinamikleri buna daha fazla müsaade etmiyor. Etse de benzin fiyatlarından keyfiniz kaçıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Ocak 2025; 19:31:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X