Şimdi Ara

Station Wagon Tutkusu | VAGON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: franker03 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79
Cevap
5
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    '90 volvo 745
    '01 ford focus 1 sw
    '11 vw passat variant
    '16 audi a4 avant
    '23 mb c200 4matic allterrain
    C almadan çok a4 allroad kovaladım (45 tfsi olandan) ama ne yazık ki denk getiremedim bütçe dahilinde istediğim bir tane...bu arada ailenin 2. aracı da hb olmuştur sürekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    İki araç da 220cdi w210 143hp euro3 motor, w211 de ise euro 4 meşhur om646 motor var şanzımanlar 5g-tronic
    Keşke 7g-tronic filan olsaydı uzun yolda devir erken yükseliyor halbuki motorun gideri var w211 ruhsatta 1810 kilo görünüyor:)
    W211 7-8 ay önce gümrüğe terk eihale ile alındı hollanda da kullanılmış tüm servis geçmiş kayıtları da bagajda saklanmış lokal bir iki yerinde boya var
    Arka süspansiyonlar sw olduğu için körüklü yani yük koyarsanız aracın çökmesini engelliyor ve stabil tutuyor beraberinde vakumlu bagaj kapağı ve elektrikli bagaj perdesi de var şaşırmamak elde değil
    Km yüksek olunca artık arabanın kmsi yükseliyor problemi de kalmadı 😂 bundan sonra inş 1 milyona km yapmak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senmi gümrükten çıkardın hocam yoksa alanlarda mi aldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Om646 sonsuza kadar gider zaten, ticaride kullanılıyor Station Wagon Tutkusu | VAGON  Ahşabın temizligi ilk gun kondisyonunda cok iyi yakalamissin hocam, gümrük çıkışlı diyince bir v6'da düşmüştür belki dedim ama o kadarda değil.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Ayrinti isterükStation Wagon Tutkusu | VAGON 

• Station Wagon Tutkusu | VAGON

bana da yer acin.

adaptif 4c sasili bir V60 T5’tir kendileri. en tirt tarafi ford ecoboost 240hp motor ve getrag sanziman

elimin altinda hep bir sw veya suv arac oldu. passat variant da kullandim kisa bir sure. A6 Allroad ile devam edecegim sanirim ama 40tdi’lar ciddi yag yakiyor. sahip olan tanidigim iki kiside de benzer sorun var.

• Masallah hepsine. Harika modeller siralandi.
    Station Wagon Tutkusu | VAGON Station Wagon Tutkusu | VAGON Station Wagon Tutkusu | VAGON Station Wagon Tutkusu | VAGON

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam çok kıymetli bir abimiz var mercedes yedek parça vs işleri yapıyor gümrükte denk getirdiği temiz mercedesleri de alıyor sanayide sürekli yanındayız zaten kısacası yedek parça ve bakımla ilgili de bir sorunumuz olmuyor daha önce w115 kasayı da ondan almıştım malesef başka yatırımlar olunca elde tutamadık gümrükten herkes alabilir ama bu işin içinde değilseniz maliyetli oluyor çünkü fiyatlar bazen piyasanın bile üstüne çıkıyor

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Çok beğenip sürekli bakıp da almadığım araçtır volvo her tarafı iyi hoş da şu motor işinde de mercedes kalitesini yakalasaydı piyasayı süpürürdü güzel günlerde kullanın

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Gümrükten aracı almak kolayda işte sonrası büyük dert,tanıdık, güven veren usta bu tür işlere girisirken şart sen birde hem aracı alan hemde parçacı olanı bulmuşsun nimet valla, aksi halde bu tip işlere hiç bulasmamak lazım, çoğu durumda astarı, yüzünü geçiyor.

Senin adına çok sevindim.

İstemezük 😁

acaip imrendim valla,

Bir müslümana 2 tane sw E kasa fazla hocam şaka gibi..

İki tane Ferrari aldım dese bende bu kadar etki yapmaz 😁😁

Cidden şimdi bende takıldım 2 tane nedir?

Türkiye'de binilebilir düzeyde o yıllardan dolu mercedes sw'lerin yüzde 40'ı falan adamda resmen,

tek araba olsaydi mutlu olmazdim.

kendi aracim diye iltimas gececek degilim. bazi eksiklerinin kabul edilmesi gereken bir araba sw v60 serisi.

bu tr’deki en dolu v60; bu kadar dolu ve guclu bir arac olmasaydi, daha siradan bir arac olsaydi almazdim.

yine de bazen neden 4wd degil diye asabimi bozuyor. sanziman asabimi bozuyor.

ben kisa sure tecrube ettim ama xc70’leri cok daha iyiymis. onlari tercih etmek lazim.

• İlk arabam 76 model Passat SW idi.

Şu an bulsam hobi aracı olarak Volvo 850 T5 (mümkünse R) almak isterdim.

Güncel kasa Volvo V60 in da (CC olmayan) hastasıyım.

Forumda bir yerlerde station wagon Volvo modası geri gelsin diye yazmışligim var.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

O kasanın koltukları bizim tesla'dan beter be hocamStation Wagon Tutkusu | VAGON 

• x-rayted kullanıcısına yanıt

bizim istanbuldaki ERS toplamisti bir tane. 850R manuel, 24.000km’de miydi neydi araba. ben de arabalari oraya bakima goturuyorum restorasyon surecinde bir kac kere denk gelmistim.

inanilmazdi gercekten. artik oyle arabalar yapmiyorlar maalesef.

Pazarın bu bölümünü tek başına domine ediyor durumda, rekabet kurulu haber alsa incelemeye girecek 😁

Aslında bu kasanın ideali 320 cdi om642 motor tabi motor hacmi yakıt vs bizim ülkemizi biraz aşıyor

V8 bile var bildiğim kadarıyla ben 2006 model e serisi kullanırken v6 vardı m272 sanirim, tabi Rusya'da. İnanılmaz keyifli araçtı, halende kullandığım en iyi araç. Yalnız tam bir gemiStation Wagon Tutkusu | VAGON 

Tekrar sw'ye dönüş planı yok mu hocam sende, valla tesla yarı sw, bagajı annem bile dolduramadiStation Wagon Tutkusu | VAGON 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.