Şimdi Ara

Station Wagon Tutkusu | VAGON (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mercedes r320 ya da subarular benim için,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Olmaz mı hocam hergun bakiyorum ilanlara

Ama 1 sene daha bu araçla devam etmem gerekiyor.

1 sene sonrası için bütçe ile mütenasip olabilecek 1-2 yaşında pek alternatif yok bı tek Passat var. Ama oda olabilir tabi.

Teslaya gelince Tesla hacim olarak bir sw dan daha fazlasıni bile sunuyor. Ben ilk ülkeye girdiklerinde sipariş vermiştim ama sonrasında gelen zamlar nedeniyle iptal ettim. Seneye duruma bakacağım artık, ama önceliğim geniş hacimli kullanışlı bir araç olacak👍

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Valla tesla'yi tavsiye ederim, ama passat'ın sw'si bence Türkiye 'de baz donanımda fiyatını dibine kadar hakeden çok nadir araçlardan. Tiguan falan filan yanında her açıdan hikaye kalır,

Elektrikli sıkıntı değilse en mantıklı iş ikinci el elektrikli almak tesla disinda tabi. Halen çok değer kaybediyorlarken özellikle.

• Merhabalar dostlar

Ben de sedan ve suv birçok aracı denedikten sonra passat varianta geçtim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hanım da ben de çok sevdik. Araç gerçekten amadeus99 un dediği gibi fiyatını sonuna kadar hakediyor şu piyasada.

Ancak ciddi bir mahalle baskısı da yok değil. Herkes satmamı söylüyor. Bakalım nereye kadar dayancaz

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Valla tesla'yi tavsiye ederim, ama passat'ın sw'si bence Türkiye 'de baz donanımda fiyatını dibine kadar hakeden çok nadir araçlardan. Tiguan falan filan yanında her açıdan hikaye kalır,

Elektrikli sıkıntı değilse en mantıklı iş ikinci el elektrikli almak tesla disinda tabi. Halen çok değer kaybediyorlarken özellikle.

Bunlar hep alternatifler arasında birde otomobil ruhsatlı minibüsler aklımda bakalım artık o gün geldiğinde duruma bakacaz.

Sen ne.yaptin alıştın ve sevdin galiba Tesla yi.

• mow_ kullanıcısına yanıt

Bakin bu mahalle baskısı çok fenadir ha..

Gerçekten sizi arabanizdan sogutabilirler, bu cephe karşısında çok dirayetli olmalısınız.

Ömrümüz bu cephe ile savasmakla geçti😁beni dinleyin bu cepheyi hafife almayın, 😁siz begeniyorsaniz gerisi hikaye hocam.

Millet gidip B SUV alıyor Passat fiyatına, bundan 10 sene önce birisi bu forumda Passat mi yoksa b SUV mu diye yazsa o kişi insan içine çıkamayacak hale gelirdi 😁 şimdi Passat alan adama niye b SUV almadın diyenler çoğunlukta 😁

Bakin hipnozun boyutunu ortaya koyacak en güzel örnek Egea HB dir.

Satmayan arabayi yerden bir kaç cm yukselttiler camurluk ağzına plastik parça taktılar adına cross dediler millet SUV diye saldırdı arabaya, satış rekoru kırıyor.

Bu sadece Türkiye'de de değil bütün dünyada böyle.

O yüzden mahalle baskısını bosverin hocam.

Araciniz bir aracin sunması gereken herşeyi iyi kötü sunuyor, hiçbir araçtan eksiği yok fazlası var, güle güle kullanın, ben sw kullanirken resmen hayat kalitem tavandi, hafta sonu atardım bagaja dağ bisikletini giderdim bir dağa bisiklet kullanırdım, kafam bozuldu atardım bagaja yorganı yastığı hiç plan yapmadan yola çıkardım, çünkü gerekirse arabada uyuyacak imkan bile vardı.

Uzun yolda aracın arkasının yaylana yaylana gitmesi bile tek başına ayrı bir keyif.

• Güzel konu olmuş başlatan arkadaşa teşekkürler. 4 kişilik ailem için düşük bütçe ile (600-700 bin) otomatik SW araç arayışı içindeyim. Sizlerin kullanmış olduğunuz araçlar içinde şanzıman ve motor olarak sorunsuz diyebileceğiniz sw araçlar hangileriydi, bana tavsiye edeceğiniz modellere yönelmek istiyorum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Bizim youtube kanalinda roportajlarla kullanicilardan ve yorumlardan fikir edinebilirsiniz. Link birakiyorum.

O fiyat bareminde 2006 2010 arasi passat 1.4 tsi variantlara bakabilirsiniz.

https://youtube.com/playlist?list=PLZobxPe3KOPocLtL1gkSKYiwK2bVQsQVp&si=X16BSfwCXe8Phx_5

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hbebek61 kullanıcısına yanıt
    İzliyorum hocam, teşekkürler

• Benim aracim astra k hb fakat arada autoscoutdan ilanlar açar dolu dolu sw sine bakarım bekarim halbuki sw bana gerekmez ama gözüme cok güzel geliyor. Canli canlı emerald green rengini gördüğümden beri.

Bizim memlekette olmuyor vagon işi. Eski sw toroslardan gelen bir antipati var galiba. Yada Almancı antipatisi onlarında çoğu sw bmw mersolarla gelirdi

Belkide Park yeri zor diyedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Ocak 2025; 1:52:28 >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Tesla iyi, zekice yapılmış. Zayıf olduğu yerlerde rakiplerinden çok az geride, iyi olduğu yerlerde çok önde, sürüşü güzel o şaşırtıcı, direksiyon hissi olmayan bir 3.20. Ama arkadan itis avantajı ile oturma organında hissediyorsun  

Şaka bir yana elektrikliye alıştıktan sonra içten yanmalıya dönüş çok zor. Aracı önden ısıtma ve soğutma ile anında tepki vermesi vazgeçilmesi çok zor şeyler, ben malum iş için almıştım orada da hiç üzmedi,

• ernaltnts kullanıcısına yanıt

Daha önce 1 sene kullandığım hem benim hem eşimin tadı damağımızda kaldı diyebilirim. 2013 model kia ceed concept paketti. 2015 e kadar olan şanzımanlar 6 ileri tam otomatik ve 1.6 dizel motoru sorunsuz yıllarca binilebilir. 128 hp olması tam bağımsız süspansiyon olması, en boşunda bile dijital klima soğutmalı torpido hız sabitleme far yağmur sensörü standart olması ve benim için en güzel yanı sanayi nedir bilmemesi harikaydı. Tipi de yaşına göre hala çok şık duruyor tavsiye ederim. 750 ye gerçekten temizi bulunur

Station Wagon Tutkusu | VAGON

• Bize gelmedi bu araç ama bir gurbetçi binip gelmiş nefis bir tasarım vw arteon sw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanın durduğu yerde kalan efsane SW - Saab 9-5 Aero

• SW'lar efsane ya. Tam böyle zengin işi. Haftasonu golf çantasını koyacak, köpeği varsa onu alacak yanına, bisikletini alabilir, teknesine ya da yazlığına giderken erzaktı, eşyaydı.. İkinci el kaygısı olmayacak, bir yere giderken ihtiyaçlarını alırken "yer kaplamasın" demeyecek.. Ben de çok isterdim bir SW sahibi olmayı yalnız ben aracı işe gidip gelirken kullanıyorum. Senede 20-25bin kilometrem var. Koca aracı tüm sene kendimi taşımak için kullanmam pek mantıklı olmaz. Zaten o kadar maddi rahatlığım da yok. Ama bir gün aile kurabilirsem, kesinlikle SUV ya da SUVCUK almak yerine SW tercih edeceğim. Beğendiğim modeller ise;

Levorg

AUDI Allroad 4 ya da 6 farketmez :)

V60

Focus

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Model Y bence de iyi çalışılmış bir araç tüketicinin bir çok noktada isteklerini çok iyi karşılıyor ve bir çok tüketici için ideal otomobil, bu noktada da küresel ölçekte satış âdetleri ile karşılığını görüyorlar zaten.

Artık eski otomobillerdeki sürüş hissiyatlari bitti hocam, bundan sonrada üretilecek araçlarda bunlari beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Ocak 2025; 10:49:32 >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler

• yildiz kullanıcısına yanıt
    2002 9 5 Aero sahibi ile roportajima bir bakin derim.
    Daha yeni satti. Uzun yillar bindi ve oyle temiz bakti ki araca... Eski ve dayaniklilik esas olan yillar...

vagontvyoutube
    Saab 9-5 Aero 2002 | 1. Bölüm | #anlatvagoncu 6 | vagontv
    https://www.youtube.com/watch?si=fq-RYGz-RM0ci07e&v=3k2RyoagkS8&feature=youtu.be

• SW nin en azından Türkiye için asıl önünü kesen hafif ticariler oldu
    Babamda eskiden 80 lerin başında Toros ve kedi gözü farlı kartal sonrasında kartal L ve Slx ile devam etti son SLX 98 model di sanırım
    Sonra 2000 başında kangoo ile devam etti yola ilk gelenler benzinliydi

Yani çevremiz de yoğun olan kartal Toros dan tüketici 2000 lerin başında partner kangoo doblo ya yatay geçiş yaptı
    O sınıfta sürekli gelişerek devam ettiğinden o kitle tekrar SW ye dönmedi
    Böyle olunca da SW Türkiye de eskisi gibi rağbet görmez oldu piyasada

Yine müşteri kitlesi olabilecek bir diğer gurupta kurumsal veya kurumsal olmayan şirketlerde müdür yönetici pozisyonunda olup uzun dönem kiralık araç kullananlar
    Bu kitlede de hatırı sayılır sayıda SW tercih edecek vardır ama o notada da kiralama firmaları da haklı olarak satın alma hakkını sedan dan yana kullanıyor
    Başıma astra ve insignia da geldi
    Sedana verdikleri fiyatlar SW lerin hep çok üzerinde oldu ,
    Bu da bir diğer etkili faktör az da olsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mow_ kullanıcısına yanıt

öncelikle aracınız hayırlı olsun,

merak ettim de çok bilmiş mahalleli hangi sebeple aracınızı satmanızı söylüyor, argümanları nedir? eğer özel değilse?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.