< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Station Wagon Tutkusu | VAGON
-
-
30 senedir wagoncuyum...volvo 745le başladım şu anda c allterrain var. Başka da araba almam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 10 Ocak 2025; 12:57:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yarı wagoncu sayılırım Halit @hbebek61 Xceed i yarı SW kabul edersen benide Wagoncu listesine yaz.
-
Vagonsever olmak yeterli :) Yazdim.
Ayni aractan bizde de var. Ama vagon stickeri takamiyoruz :) selam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Vakti zamaninda aylarca sunrooflu e200 tr cikisli arac aramis ve bulamamistim. Cok guzel makineler. Masallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel maşallah, W210 da ne durumda, mümkünse ikisinin iç dış fotoğrafları varsa paylaşırmısınız.
W211 benimde son anda başkasına kaptırıp alamadığım ve içimde kalan bir makinedir.
W123-W124-W126-W205 Toplam 40 yıl kullandık ailece ama W211 hep istediğim bir araç.
E550 kullandım 1 defa Airmaticli, aklımda onda kaldı.
-
Bende sw seviyorum ama artık üretimleri epey azaldı. Clio 4 sport tourer kullanıyorum yenilemeye kalksam clio 5 in sw üretimi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeklilik planlarım arasında ya chevy caprice estate ya da mb w123 t modeli var, bakalım hayırlısı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki araç da gümrük çıkışlı yoksa almazdım zaten w210un video var resim çekince paylaşayım teşekkür ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rüya takımı gibi :) W124 bulursanız da asla kaçırmayın Ahmet bey. Efsanedir..
collectingcars.comJust a moment...https://collectingcars.com/for-sale/1996-mercedes-benz-w124-e200-estate -
-
Hocam sen ne yaptın ya daha birinciyle ilgili bilgi beklerken ikinciyi de yapistirmissin detay olmasada biraz bilgi vermen artık zarurî oldu yoksa catlayacam 😁
Maşallah ki ne maşallah km ye bak iç trimin durumuna bak.
Güle güle kazasız belasız kullan hocam.
-
Çöp tenekelerini bitirdiyseniz SW'ların şahları geldi:
Forman
Vega Station
POLO VARİANT
FİESTA SW
C4X ESTATE
BURODBEY SW
-
Kısa bir video çekeyim diyorum ama malum kış mevsimi hava soğuk günler kısa denk getiremiyorum bir türlü millet sw araçdan korkar ben bir tane yetmiyormuş gibi iki tane aldım km içinde emin olun gümrükten aldıktan sonra arabayı 150-200bine çekilseydi kimse anlamazdı tabi abs veya şanzıman beyninden anlaşılır tabi ki öyle şeyler bizden uzak olsun sadece kondisyonu açısından diyorum amatör olarak 0-100 denemesi yaptık 11 sn çıktı hiç de fena değil
C4x estate güzel olmuş niye getirmemişler bu arabayı suv gibi de duruyor
Arabanın tanımı hocam güle güle kullanın, gümrük çıkışlı demişsiniz motorlar ne?
W124 de muhteşem araba ama nedense 123 beni daha çok cezbediyor şöyle içi yeşil kadifemsi döşeme ile birlikte...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zamanın durduğu yerde kalan efsane SW - Saab 9-5 Aero |
Daha önce 1 sene kullandığım hem benim hem eşimin tadı damağımızda kaldı diyebilirim. 2013 model kia ceed concept paketti. 2015 e kadar olan şanzımanlar 6 ileri tam otomatik ve 1.6 dizel motoru sorunsuz yıllarca binilebilir. 128 hp olması tam bağımsız süspansiyon olması, en boşunda bile dijital klima soğutmalı torpido hız sabitleme far yağmur sensörü standart olması ve benim için en güzel yanı sanayi nedir bilmemesi harikaydı. Tipi de yaşına göre hala çok şık duruyor tavsiye ederim. 750 ye gerçekten temizi bulunur |
Benzer içerikler
- clio 1.0 tce yorumları
- egea 1.3 adblue deposu kaç litre
- honda civic 1.5 182 hp kullanıcı yorumları
- debica lastik yorumları
- varta akü yorumları
- ıd buzz fiyat
- yeni honda accord
- km sorgulama
- yeni octavia
- fiat 600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X