selam arkadaşlar ben bu sim karttan alıcamda hangisini almak lazım,nerden alabiliriz, ne farkları var yardımlarınız için teşekkürler
valla ikiside sorunsuz çalışıyor doğru uygulanırsa.Stealth simin malzeme kalitesi yüksek kingsime göre.İşlev olarak fark yok.Haa bide aralarında 90 YTL fark var.
anladım çok teşekkürler kardeş
bazı simlerde daha cok batarya tüketimi varmış doğrumudur acaba ?
ilk defa duydum kingsim kullanıyorum ve böyle bir derdim yok
quote:
Orjinalden alıntı: mks70
Evet cok dogru, %20 kadar cabuk bitiriyor bataryayi. O yuzden daha once alip kullanmis arkadaslardan yorum almak gerekir.
Evet cok dogru, %20 kadar cabuk bitiriyor bataryayi. O yuzden daha once alip kullanmis arkadaslardan yorum almak gerekir.
siz hangisini tercih ederdiniz ?
ben turbosim kullanıyorum ben bataryanın daha az gittiğini farketmedim yani gidiosa bile pek farketmiosunuz
Arkadaşlar Ben kingsim kullanan arkadaşım var ama ondada oyle bir sorun göremedim acıkcası
ben stealthsim kullaniyorum sabah full sarjdan cikardim sadece 1 klip izledim youtube den iki uc telefon gorusmesi maksimum 3 dakikalik ve mesajlastim kullanmadigim andada hep sleep modda tuttum ama sarji suan pilin 3te 1i dolu yani yarisindanda az gosteriyor , baya gidiyor , yanliz simin etkiledigini bilmiyordum diger stealthsim kullananlarda nasil acaba
stealth kullanıyorum en az 2 gün gidiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme