Şimdi Ara

steam açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
9.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben steama giriş yapamıyorum kullancı adı şifre giriyorum bekliyor bekliyor üstüne tıklıyorum çalışmayı durdurdu diyor sonra uyumluluk falan yaptım bu sefer kullanıcı adı şifre girdiğimde sadece bekliyor hiç tepki vermiyor kapatamıyorumda görev yöneticisinden kapanıyor sadece kaç kerede sildim kurdum tekrar indirdim yok banamısın demedi yardım edebelicek varmı

• Uzun bir süre bekle.Olmazsa tamamen sil.Ve ana sayfadan repair yap.Sonra gene sil ve yükle Ben öyle yapmıştım
  • Sorun düzelmesse format atmak zorunda kalabilirsin...
  • Geçenlerde ben de buna benzer bir şey yaşadım. Çözümü sana da anlatayım umarım sende de işe yarar.

Öncelikle Steamapps klasörünü yedekle ki oyunları tekrar indirmek zorunda kalma. Hatta userdata'yı da yedekleyebilirsin, ekran görüntüleri için. Daha sonra Steam'i uninstall et, kurulu olduğu klasörde falan ne varsa sil. C:'deki Appdata'da bulunan Steam dosyalarını da sil. Muhtemelen Local ya da Roaming'in içindedir Appdata klasöründe.

Daha sonra sıfırdan Steam'i kurup profilinle giriş yap. Önce Steamapps ve userdata'yı Steam klasörüne atmadan bir dene. Baktın Steam sorunsuz açıldı; kapatıp Steamapps ve userdata'yı geri taşı Steam klasörüne. Bir de böyle dene. Muhtemelen bu şekilde de hatasız açılacaktır. Bu şekilde sorunu çözdüm ve şu an çatır çatır Bops 2 oynuyorum:) Umarım sen de çözersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Geçenlerde ben de buna benzer bir şey yaşadım. Çözümü sana da anlatayım umarım sende de işe yarar.

Öncelikle Steamapps klasörünü yedekle ki oyunları tekrar indirmek zorunda kalma. Hatta userdata'yı da yedekleyebilirsin, ekran görüntüleri için. Daha sonra Steam'i uninstall et, kurulu olduğu klasörde falan ne varsa sil. C:'deki Appdata'da bulunan Steam dosyalarını da sil. Muhtemelen Local ya da Roaming'in içindedir Appdata klasöründe.

Daha sonra sıfırdan Steam'i kurup profilinle giriş yap. Önce Steamapps ve userdata'yı Steam klasörüne atmadan bir dene. Baktın Steam sorunsuz açıldı; kapatıp Steamapps ve userdata'yı geri taşı Steam klasörüne. Bir de böyle dene. Muhtemelen bu şekilde de hatasız açılacaktır. Bu şekilde sorunu çözdüm ve şu an çatır çatır Bops 2 oynuyorum:) Umarım sen de çözersin.

bir deniyim ya bende çatır çatır bo2 oynıyacağım eğer steam kalleşliği bırakırsa ama yok ben hak ettim hep çenem yüzünden amca oğlu ile tartışmıştık para varsa imkan da olur dedim para var steam çalışmıyor yani imkan yok ilahi adalet işte hak ettim
    değiştirme:dediklerini yatım ve demem o ki ALLAH razı olsun senden İ LOVE YOU Allaha şükür pişmanlıkda işe yaradı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 15 Kasım 2012; 21:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

evet arkadaşlar ben steama giriş yapamıyorum kullancı adı şifre giriyorum bekliyor bekliyor üstüne tıklıyorum çalışmayı durdurdu diyor sonra uyumluluk falan yaptım bu sefer kullanıcı adı şifre girdiğimde sadece bekliyor hiç tepki vermiyor kapatamıyorumda görev yöneticisinden kapanıyor sadece kaç kerede sildim kurdum tekrar indirdim yok banamısın demedi yardım edebelicek varmı

bendede bazen öyle oluyo ama açlılyo internetin hızından kaynakalanıyo olabilir çalışmayı durdur deme prodrama bastığında devam et de beke açlılır. hiç bişey demesende beklediği zaman açıldı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabana14

quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

evet arkadaşlar ben steama giriş yapamıyorum kullancı adı şifre giriyorum bekliyor bekliyor üstüne tıklıyorum çalışmayı durdurdu diyor sonra uyumluluk falan yaptım bu sefer kullanıcı adı şifre girdiğimde sadece bekliyor hiç tepki vermiyor kapatamıyorumda görev yöneticisinden kapanıyor sadece kaç kerede sildim kurdum tekrar indirdim yok banamısın demedi yardım edebelicek varmı

bendede bazen öyle oluyo ama açlılyo internetin hızından kaynakalanıyo olabilir çalışmayı durdur deme prodrama bastığında devam et de beke açlılır. hiç bişey demesende beklediği zaman açıldı diye hatırlıyorum.

cevapladığın için saol ama waywordsonın dediklerini yaptım açıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.