60 tl lik kodlar alındı sorunsuz teşekkürler. |
Valorant VP Google Play İndirimli Satış (9. sayfa)
-
-
NewsTR hızlı cevap verdi ve sorunsuz şekilde alışverişimiz tamamlandı kendisine teşekkür ederim.
-
440 tl lik kod alındı, güvenilir ve ilgilidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecenin 2sinde jet hızı ile teslim etti arkadaş. Çok teşekkürler
-
500 tllik kod alındı sorunsuz
-
540 TL kodu Pm attığım andan 23dk içerisinde aldım. Sorunsuz işlem oldu.
-
Gayet hizli bir sekilde 300 TL'lik kod alisverisini tamamladik. Guvenilir satici.
-
200-TL cüzdan kodu hızlıca ve sorunsuz teslim edildi.
-
Oldukça hızlı ve temiz bir alışveriş oldu
-
Kendisinden parça parça 1.000 TL'nin üzerinde alım yaptım. Hemen kodlarımı aldım.
-
Kendisinden 60 TL'lik kod aldım. Ücret transferinden hemen sonra kodları gönderdi sağolsun.
-
400 Tl lik alım yapıldı
-
260 liralık alım yapıldı. Güvenilir satıcı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendisinden yüzde 20 indirimden 170₺ lik cüzdan kodu satın aldım iletişimi hızlı ve kibar birisi. Güvenilir bir satıcı tekrardan teşekkür ediyorum. Hayırlı satışlar
420Tl'lik aldım. Sorunsuz hızlı alışveriş oldu. Battlefield 2042 yayınlarıma beklerim
-
Arkadaştan 420 liralık bakiye alındı, ödemeyi yapar yapmaz sorunsuz ve hızlı bir biçimde kodları yolladı. Teşekkür ederim.
-
çok hızlı ve ilgili bir satıcı.çokta yardımcı.mutlaka tekrar alışveriş yapacağım.
-
Güvenilir,ilgili,seri çalışan bir satıcı 2 ayrı alışverişte 150 ve 130 tl lik steam kodları aldım sorunsuz teslimat ,teşekkür ediyorum.
200 TL. Cüzdan kodu aldım, hızlı iletişimi sayesinde kodları dakikalar içinde aktifleştirdim. Çok teşekkür ederim. Doğru yerdesiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X