Şimdi Ara

Steam'dan Anlayan Baksın Profesyonel Kişi Lazım - Bi Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdığıma göre telefondan Steam üzerinden oyun almak mümkün size şöyle bir sorum var.

Şimdi ben faturalıyım tarifem var aylık 25 TL ödüyorum (otomatik ödeme) Steamden 10 TL lik bir oyun aldım diyelim o ay faturama toplam 35 TL mi yansıyacak. Yoksa daha farklı bir durum mu oluyor. Telefondan aldığımda bir sıkıntı çıkar mı? Aranızda telefondan alan var mı bilgisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 12 Şubat 2017; 1:3:33 >

• Mobil ödemede belli bir yerden sonra ekstra ücret kesebilir. Fiyat tarifesini tam olarak bilmiyorum. Ama steamden oyun alırken 10-20 tl harici 20+ yüklemelerde mobil ödemeyi tavsiye etmem. 20 liraya kadar sıkıntı yok kontörlüyse bakiyenden düşer,faturalıysa faturana ekler.
  • Fatura keser derken aylık 25 TL ödüyorum 10 TL lik oyun alsam o ay faturam 35 TL mi olur

Hattım faturalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    Faturada bi sınır yoksa 35 gelir

• hocam hiç bunlarla uğraşmanıza gerek yok artık migroslar filan steam cüzdan kodları satılıyor en temizi o oluyor. yada ininal kart vs alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

hocam hiç bunlarla uğraşmanıza gerek yok artık migroslar filan steam cüzdan kodları satılıyor en temizi o oluyor. yada ininal kart vs alabilirsiniz.

İninal kartı biliyorum ancak Steam cüzlanının satıldığını bilmiyordum sağ olun.

Tam olarak onu nasıl kullanıyoruz kod mu giriliyor gerçi satın alınca üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyordur. Teşekkürler

• İlgin için teşekkür ederim. Anladım sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    şu şekilde yapılıyor alttaki linkte resimli olarak gösteriyor.

https://www.mtcgame.com/ProductActivate.aspx?cat=1101

iyi günler :)
  • Eyvallah hocam sağ olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.