Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Question-X , Question-X Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.119
Cevap
259
Favori
368.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deck ile beraber ne kullanıyorsunuz deck bir nevi ikinci cihaz çünkü
    Konsol artı deck mi daha mantıklı PC ile mi ben PC ile kullanmayı düşünmeye başladım iyice arşivin tek yerde birikmesi güzel ama sadece indie ve eski oyunları açtığını düşünürsekte ps5 ve deckte oldukça mantıklı
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Pc+ deck ama decki satıcam sanırım işlevi kalmadı. Bana göre. Büyük ekran daha hoşuma gitmeye başladı
    Ben ps5, series x ile kullanıyorum. Bir üst Jenarasyona, pc kombini düşünüyorum. Ps5 exclusive oyunlar dışında üçüncü parti için teknik kısımları geçtim store’da fazla pahallı kaçmaya başladı. Arada ps5 üzerinden oynadığım oyunları deck’le tekrar oynamak istediğim de aynı oyunu alman gerekiyor. Ki denedim de bu yöntemi😂. Bir süre sonra anlamı gidiyor. Bence pc deck kombini ana kütüphaneyi bir yerde tutmak daha mantıklı türkiye şartlarında. Ps’i de exclusive oyunlara erişim için anca kullanılır.
  • Steam Deck 2 gayrıresmi duyruldu AMD tarafından millet.

videocardz.com
    AMD introduces Ryzen Z2 Series - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/amd-introduces-ryzen-z2-series-confirms-valve-steam-deck-update
  • bados123 B kullanıcısına yanıt

2026 yılında çıkar gibi ilk nesil deck içinde 2028 yılına kadar destek alırız gibime geliyor

• benim için pc varken deck 2 e geçmenin bir anlamı yok gibi çünkü deck i genelde indie oyunlar için kullanıyorum onda da performanslı olsa ne olmasa ne

• Deck oled ile ben en az 2-3 yıl daha keyifli keyifli vakit geçirim artık z4 işlemci mi olur ben geçerken z5 mi bilmiyorum ama iyi ki oled deck almışım diyorum bence hala geçerli ve güzel alet
  • Bir Deck hayranı olarak ben de üst modele acele etmem. Şu an bile mevcut kütüphane ve emulatorler sayesinde oynayacak çuvalla oyunum var. Bir de rekabet hand held’de kızışacak. Ne yöne gideceğini görmek istiyorum. Ucuz yollu lcd modeli hala edinmek için güzel fırsat olaraj tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 7 Ocak 2025; 0:9:49 >
  • Ciddi bir fark olmadan geçmek anlamsız olur. Sadece emulatordeki performansı bile elimde tutmak için yeterli bir sebep benim için. Zaten basit oyunlar ve emulator için Steam deck kullanıyorum, görsel şölen içinse konsollardan ya da PC’den stream yapıyorum. Bu hali bile mükemmel.

Cyberpunk 2077’de ray tracing açık yüksek ayarlarda sabit 60fps versin hemen alalım. 😀
  • BD911 kullanıcısına yanıt

Yenisine konsol optimizasyonu da getirmeleri lazım. Bu özellik gelen oyunlara “Optimized” diye ayrı bir etiket koysunlar. Hiç ayar yapılmadan konsoldaki gibi çalışacak. Tıpkı Switch, Vita, PSP gibi. Sabit ve ayar yapılmayan bir performans. Bu olmayınca, PC’ye benzediği için Deck’i tam sevemiyorum. Eski sistem devam etsin ama bir de ayrıca dediğim gibi bir konsol optimizasyonu özelliği gelsin.

• Zaten CES'te Lenovo'nun SteamOS desteği açıklanacak gibi ama artık kapılar açılıyor, bu sene SteamOS destekli bayağı cihaz çıkacak görünüşe göre.

steam deck hq
    It Looks Like 2025 Will Be The Year Of SteamOS - Steam Deck HQ
    https://steamdeckhq.com/news/it-looks-like-2025-will-be-the-year-of-steamos

Haberde de SteamOS'un bu cihaza Valve tarafından özelleştirilmiş bir şekilde eklenecegi özellikle belirtilmiş. Cihazın web sitesine tıklayınca da görülüyor, yani Valve'dan resmi destek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Ocak 2025; 10:22:3 >
  • x (formerly twitter)
    🌩️ NVIDIA GeForce NOW (@NVIDIAGFN) on X
    https://x.com/nvidiagfn/status/1876494068764586099?s=46&t=Vgbyo9j2j7eaCF9CGF5FiA

• quote:

Orijinalden alıntı: jymz___

x (formerly twitter)
    🌩️ NVIDIA GeForce NOW (@NVIDIAGFN) on X
    https://x.com/nvidiagfn/status/1876494068764586099?s=46&t=Vgbyo9j2j7eaCF9CGF5FiA
    Yalnız türkiyeden uygulayabilirsek muazzam bir olay olur. Türkiyede geforcenow ile ilgili bazı skandallar duymuştum. Bu haberle uygulama radarıma girdi şimdi.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Bize dandik kitliyorlar her zaman olduğu gibi son dönemlerde düzelmişti duyduğum kadarıyla ama denenebilir
  • Arkadaşlar 1 TB'lık Deck'e hafıza kartı almayı planlıyorum. Aklımda 2 adet 256 GB'lık geçiyor. Birine EmuDeck, öbürüne Windows kurmayı düşünüyorum. Sizce yeterli ve mantıklı olur mu böyle bir tercih?

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Emülatör tarafıyla alakam yok, ne kadar bir hafıza ihtiyacı olur bilmiyorum ancak Windows için bence minimum 512 GB düşünün.

Deck benim ana cihazım, PS4 yanda duruyor
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Neden hocam?

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.