Ben amazondan power delivery destekleyen en ucuz modeli alıp geçmiştim type c girişinin üzerinde pd yazması yeterli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben amazondan power delivery destekleyen en ucuz modeli alıp geçmiştim type c girişinin üzerinde pd yazması yeterli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-SW-U515-Type-C-%C3%87evirici-Adapt%C3%B6r/dp/B09NFTDDPH?crid=2LMN1ELXHH9P7&sprefix=type+c+hdmi+%2Caps%2C431&sr=8-40&xpid=IDmLjmENVf39u < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 25 Mart 2025; 13:26:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben left 4 dead 2 yı calıstıramadım steamı yuklemelisiniz hatası verıyor hep aranızda left 4 dead 1-2 kurabılıen varmı bana yardımcı olacak yol gösterecek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 28 Mart 2025; 5:40:25 > |
Heroic launcher indir ona ekle direkt exe'yi steam e eklenince bana da o hatayı verdi Eğer yine olmazsa gun içinde özelden yazın yardımcı olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 28 Mart 2025; 5:42:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ornitorenk -- 28 Mart 2025; 11:25:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |