Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.687
Cevap
259
Favori
389.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben amazondan power delivery destekleyen en ucuz modeli alıp geçmiştim type c girişinin üzerinde pd yazması yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakoyeto kullanıcısına yanıt

https://www.amazon.com.tr/PrimeX-PX-SW-U515-Type-C-%C3%87evirici-Adapt%C3%B6r/dp/B09NFTDDPH?crid=2LMN1ELXHH9P7&sprefix=type+c+hdmi+%2Caps%2C431&sr=8-40&xpid=IDmLjmENVf39u

• Mortal kombat 11'de online maç yapamıyorum, senkronizasyon hatası verip maç kapanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -----------------------------

OS v3.7 güncellemesi sağlam geliyor, kerneldeki iyileşmeler, vs.. bomba bi güncelleme olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 25 Mart 2025; 13:26:57 >

• Steamden indirdiğim metro last light deli gibi kasıyor sabit 15 fps bile veremiyor 10 a düşüyor sürekli ama torrent indirdiğim redux versyonu sabit 60 FPS büyük ihtimalle api kaynaklı

• Left 4 dead'in crackli sürümü heroic games ile çalışıyormuş 2. Oyuna boşuna para verdim...

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler deckimi aylardır kullanmıyorum bataryası ölür mü?

• https://m.youtube.com/watch?v=hv6BhdEL7Os&t=118s&pp=2AF2kAIB

• Destiny 2 indirip uzun saatler oynayan oldu mu ? Kendim indirip deniyim diyorum ama 150 gb oyun....

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

ben left 4 dead 2 yı calıstıramadım steamı yuklemelisiniz hatası verıyor hep aranızda left 4 dead 1-2 kurabılıen varmı bana yardımcı olacak yol gösterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 28 Mart 2025; 5:40:25 >
  • encuni kullanıcısına yanıt

Heroic launcher indir ona ekle direkt exe'yi steam e eklenince bana da o hatayı verdi

Eğer yine olmazsa gun içinde özelden yazın yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 28 Mart 2025; 5:42:1 >
  • Selamlar dostlar bir kaç gün önce switch cihazımı sattım malum 2.nesil geliyor çok da kullanmıyordum. Sadece zelda totk başlamıştım biraz sardıydı kafam da karışmadı değil satarken ;) steam deck oled cihazda zelda tears of the kingdom oynanır mı? Performansı nasıl hangi programı tavsiye edersiniz yardımlarınızı rica edebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese, büyük bir hevesle aldığım ama toplamda maksimum 5-6 kere şarj edebildiğim Steam Deck Oled 1 tb cihazımı kullanmaya vakit ayıramadığım için değerini bulursa satmayı düşünmekteyim. Sıfırdan farksız, eksiksiz. Oynarım diye güzel bir steam arşivi de yapmıştım, o hesabı da verebilirim eğer olabiliyorsa. İlgilenen olursa izmir içi elden verebilirim. İlgilenen olursa orjinal dockunu da temin edebilirim beraberinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ornitorenk -- 28 Mart 2025; 11:25:3 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum yuzu emülatörle. Performansı çok iyi değil işin açıkçası 25-30 fps alabiliyor ama maalesef çok drop oluyor oyunda. Biraz da shaderlerin yüklenmesinin uzun sürmesinden kaynaklı tabi bu durum zamanla biraz daha da azalıyor. Velhasıl switchdeki gibi stabil bir 30 fps bekleme. Ama diğer Switch oyunlarında inanılmaz performans aldım ben işin açıkçası. Bu arada Zelda totk için en iyi emulator yuzu. Diğer oyunlarda ryujinxle aynı performansı veriyorlar. Bir de zelda botw var. Onun için de en iyi emulator cemu diyorlar ama onu ben beceremedim.

• Arkadaş gelmişler burda Nintendo gömüyorlar. Burası steam deck sayfası en başında. Bir ikincisi nintendo cihazdan çok oyun üzerine ilerleyen bir platform. Kendi oyunları gerçekten çok iyi. Sen beğenirsin beğenmezsin bu senin sorunun. Bunu genel bir kanıymış gibi burda dikte etmeye gerek yok. Nintendonun her bir oyunu efsanedir. Bu işte genel kamuoyu görüşüdür. Ben nintendo fan boyu değilim. Hiç nintendo cihazım da olmadı. Ancak emulatorler vasıtasıyla oynadığım kadarıyla neden bu kadar övüldüğünü anladım. Adamlar sırf kendi oyunları için cihaz da yapmıyor artık. Hogwarts Legacy gibi baba bir oyunu 30fps on numara portlamışlar cihaza, bu büyük başarı. 2015 cihazı bu. Kimse oyunda aman aman grafikler beklememeli zaten böyle bir cihazda. Ha keza steam deck için de öyle. Ben cihaza verilecek ya da verilmesi gereken desteğin bu olduğunu düşünüyorum. Oyun çıkarmak ya da iyi grafikler için çaba sarfetmektense piyasaya çıkacak yeni oyunların herbiri için min 30 fps optimizasyonu olmalı. Gerekirse grafiklerden feragat edilmeli. Ya da ne bileyim fsr, frame gen geliştirilmeli. Frame gen için lag süreleri düşürülmeli. Vesaire vesaire. Bu böyle uzar gider. Bakın ac shadowsa ne sükse yaptı deckte çok akıcı diye. Kimse deckte bu ne kötü grafik demiyor. Oyun deckte yağ gibi akıyor diyor. Neyse haddim olmayarak başınızı şişirdim, affola.

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.