Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.638
Cevap
259
Favori
387.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrı bir klasör seçmek ne işe yarıyor? Kayıtları burada mı tutuyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.

ilk defa windows kurucam 1tb sd karta
    Dahili ssd steamos olarak kalsin istiyorum. Windowsdan gamepass ile cod ve fc 24 oynayacağım sadece. Bu olay cihaza zarar verir mi ? Ssddeki steamos performansini etkiler mi ?
    Genelde hic kapamam steamdecki uyku modunda tutarim elime aldigimda uyku modundan cikartip ayni sekilde devam ederim oynamaya buna bir engeli olur mu windows kurmanin ?
    Bir baska sorum ise iki isletim sistemi arasinda degisim yapmak icin illa biosa mi girmek lazim bu goruntudeki gibi bir cok goruntu var youtubede vs. Boyle bir ekranla isletim sistemleri arasinda degisim yapmak mumkun mu ?

Yardim ve bilgileriniz icin simdiden tesekkur ederim.

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Asıl amac steam kutuphanesini modlanabilirligini konsol rahatliginda tv ile uyumlu bir sekilde kullandirmak. Bunun arkasinda xbox durursa onu tercih ederiz. Valve durursa onu tercih ederiz tabiki 😂

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 next gen guncellemesi steam decke yaramış windows 10 üzerinden oynuyorum hem single hem online daha stabil FPS değerleri veriyor ve oyuna gelen fsr 3.0 fxaa ve taa den daha başarılı önceki old gen sürümden daha stabil ve daha güzel görünen bir oyun olmuş

Ray tracing de açılıyor ama fps feda etmeye değecek bi fark göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 19 Mart 2025; 21:40:51 >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

Zarar vermez

Steam osun performansını etkilemez

Windows uyku moduna girmiyor

Clover dual boot gui ile açılışta secebilirsin biosa girmeden aynı fotoğraftaki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 19 Mart 2025; 21:41:29 >
  • Kütüphanesinde riders republic olan varsa deneyebilir mi nasıl çalışıyor ona göre alıcam

• An itibariyle steam oyun sayım 350 bu cihaz beni indie oyun canavarı yaptı diyebilirim
    AAA olarak ff7 rebirth oynuyorum üzmüyor ancak yama için Windows yukleyesim var orada nasıl çalışıyor bilmiyorum yoksada makine çeviri yama ile idare edeceğiz.

PS3 ile beraber en sevdiğim konsol oldu deck bu nesil ps5 ve deck harici cihazlarin yüzüne bile bakmıyorum gidip steamla anlaşmış olsalar bu kadar birbirini tamamlayan iki cihaz çıkarmazlar gerçekten

• Ben de 170 oyundaymışım. Çoğu son 2 yıl içinde almışımdır. Emulator kısmı beni çok coşturuyor. Silent Hill f fragmanı sonrası, ne kadar fatal frame varsa doldurdum😂

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde, bu video biraz eski(8 ay~), steam deck sürekli güncelleniyor ve kısa aralıklarla yeni şeyler geliyor, şuan daha iyidir.

@Doomslayer666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 20 Mart 2025; 9:56:20 >

• atahanyy kullanıcısına yanıt

Hocam bilgin vardır belki ama Steam'de 4 $'a XBPlay diye bir uygulama satılıyor. Oyun modunda Steam kütüphanesinden normal oyun açar gibi açıyorsunuz. Ben tüm Gamepass oyunlarını oradan oynuyorum hiç sorun yaşamadım gayet stabil.

Bu arada kılıf çok şık duruyor. Link var mıdır?  

• Question-X kullanıcısına yanıt

Yotuhedaki videolar ile benim aldığım performans hiçbir oyunda tutmadı ya 😂

• NHCanX kullanıcısına yanıt

Cloud streem mi yapıyor?

• NHCanX kullanıcısına yanıt
    Vazgectim zaten windowsu silmemle yuklemem bir oldu. Çakma cihaz gibi oldu alet windows yukleyince :)

Bu xbplayi denicem. Daha once psremote, steam stream, geforcenow denedim evdeki internetin 1000mbps olmasina ragmen bir turlu verim alamadim takimalar goruntu bozukluklari vs. Bu ise yararsa bir kez daha steamdeckimle sarilicaz

• Xbplay uygulaması Xbox gamepass ultimate aboneliğiniz var ise xcloud üzerinden gamepass oyunlarını oynatıyor, kendi içinde gerkeli ayarları ve vpn ayarlarını yapıyor kullananlar stabil olduğunu söyledi

Bu uygulamanın çalışması için Xbox konsoluna sahip olmak lazım sanırım. Çünkü ayarlardan Remote Play'in açılması lazım. Benim Xbox konsolum olmadığı için ben ayarlardan açamamıştım ve araştırdığımda ise böyle bir bilgi ile karşılaştım

• Question-X kullanıcısına yanıt

AC oyunları genel olarak iyi çalışıyor sanırım. Cihazı birkaç ay önce aldığım için 2 oyunda deneme fırsatım olmuştu. Biri AC Mirage'dı ve resmen pc'deki gibi bir deneyim veriyordu hemen hemen her açıdan. Görsel olarakta tatmin etti. Bi de bu sabah AC Shadows'u denedim. Mirage kadar akıcı değil ancak yine de gideri var. Ancak görsel olarak Mirage kadar keskin değil. Bu da normal oyunun grafiklerini düşünürsek eğer.

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın Xbox ile remote play özelliği de var fakat ben bulut sistemini söyledim, herhangi bir Xbox olmadan Almanya'daki xcloud sunucularına bağlanıp oyunu oynuyorsunuz

Doğru, demişsiniz. Ben uygulamının ismini görünce remote play'e gitti aklım. Cloud'u bir ara deneyeyim o zaman. VPN özelliği olduğu bilmiyordum

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.