Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _ornitorenk , Doomslayer666 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.638
Cevap
259
Favori
387.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Telefondan veya pc'den bağlanmak isterseniz vpn ile Almanya üzerinden bağlanıp kullanıyorsunuz, ülkemizde xcloud hizmeti yok, fakat xbplay uygulaması tahminen bu arka plandaki vpn işini kendisi yapıyor, hiç bir ayar yapmadan bağlanıp oyun oynuyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    Telefondan baktim simdi xbox konsoluna sahip degilim gamepass uyeligi ile direkt vpn ayari yapmadan xclouddan oyun oynaniyo. Is yerindeki internet hizi 30-40 civari 2 dklik bi bakim dedim gayet iyi performans sergiliyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mirage mukemmel çalışıyordu ama o oyunda ilginç bir optimizasyon var iPhone da bile çalışıyordu o nasıl başardılarsa shadowsun da iyi çalışmasına sevindim az önce valhalla dlclerini steam deckte bitirip geldim ana hikayesini decki almadan önce konsolda bitirmiştim paris dlcsi cok güzeldi ama ragnarok ve druids de içim şişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham knight/mad max/mirrors edge sıktı yarısına bile gelmeden sildim gta online da pek sarmadı şu sıralar oyun tavsiye edebilicek olan varmı

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Bugün girdim, baktım ve gerçekten oldukça iyi çalışıyor. Tabi oynadığım oyunlara(vampire survival, control, ac mirage) kısa süreliğine baktım. Kütüphane de ise 500 küsür oyun var.

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt

Deck Ubisoft oyunları için gerçekten iyi, özellikle de fullemek isteyenler için. Bu açıdan ben muhtemelen yarım kalan görevlere bakarım.

• Immortals Fenyx Rising çok iyi çalışıyor. Steamden aldım oyunu. Ubisoft oyunları açılırken eskiden ubisoft girişi yapmamı isterdi ama şimdi onu kaldırmışlar yada direk olarak kendisi giriş yapıyor ve geçiyor. Sırf bu yüzden doğru düzgün ubisoft oyunları oynanmıyordu bunu çözmeleri çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 21 Mart 2025; 13:7:29 >
  • Arkadaşlar Efootball 2021 deneyen oldu mu iyi çalışıyor mu cihazda?

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt

Umarım ea de aynı performansı gösterir

Çoğu oyun güzel çalışıyor ya 2020 den sonra çıkan 3a oyunlara gücü yetmiyor pek ama indie oyunları hallediyor grafikler etkilemesede oyun oynanıyormu evet

Grafik olarak mirage ve arkham knight cok iyiydi ama

İndieler için 2-3 sene daha çok rahat götürür 3A oyunlarda fena çalışmıyor şuanlık ama benim pek işim olmuyor zaten rebirth beklediğimden iyi çalıştı o işime geldi açıkçası.

Benim şansıma Steam 2021 öncesi oyun dolu yavaş yavaş sakin sakin eritiyorum 2.cihaz çıksa bile 1-2 sene daha kullanırım gibi canavarı

• Digital Foundryyoutube
    Join Oliver Mackenzie for the latest episode of 'Too Big' For Steam Deck - where we do our best to run the latest triple-A games on Valve's handheld. Which games run well? Which games run well *and* look decent? And which games are indeed simply 'Too Big' for Steam Deck? Does a more powerful handheld like the Asus ROG Ally power past the Deck's problems? Everything you need to know is in this video. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Go here to check out DF merch! https://store.digitalfoundry.net Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 00:54 Not Too Big for Steam Deck: Lego Horizon Adventures, God of War Ragnarök, Metaphor Refantazio, Black Myth: Wukong, Dragon Age: The Veilguard 05:57 Too Big for Steam Deck: Final Fantasy 16, Horizon Forbidden West, Space Marine 2, Dragon’s Dogma 2, Silent Hill 2, STALKER 2 08:58 ROG Ally Testing 10:01 Analysis and Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=wKs415J5uhI

Digital Foundry bugün paylaşmış

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Bende tam tersine hiç indie oyun oynamadım beni sarmıyor eski oyunları modluyorum şu sırlar deck almadan önce modları hiç bilmiyordum bile 15 yıllık nfs u2/most wanted/carbon'u decki aldıktan sonra modlarla bitirdim zaten modlar da öyle bi seviyeye gelmiş ki unoffical remake

Vuruş hissi kötü olmasıyla eleştirilen skyrim'e dismemberment ve blood texture modu kurdum bi anda oyun gelmiş geçmiş en iyi vuruş hissine sahip oyunlardan birine döndü (yinede valhallanin tadını vermiyor o ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 22 Mart 2025; 16:17:17 >
    Hocam kesinlikle deneyin hollow knight olsun celeste olsun gerçekten AAA oyunlardan daha keyifli ve iyi yapılmış oyunlar mevcut birde deck için hepsi muhteşem çalışıyor.

ayni kafadayiz tonla oynamadigim 3a oyun var mass efect 12, resident evill serisi gta serisi..

• caca40 kullanıcısına yanıt

Mass effect 3 lemesini bende oynamadım ilk andromedayı oynadım o biraz hevesimi aldı arada bi unuttuğum kaçırdığım güzel oyunlara denk geliyorum homefront/singularity/bioschok/prey gibi aralarından bazıları cok sağlam çıkıyor watch dogs legion ve homefront çok sağlam oyunlardı tavsiye ederim (tabi hiç biri bi ac valhalla etmiyor 😁)

Syndicate diye bi oyun vardı bide 2012 çıkışlı elonmusk'ın neurolinkleri üzerine güzel bi distopya yazmışlar gerçek cyberpunk oyunu diyebilirim tavsiyemdir

https://www.youtube.com/watch?v=5A4z36dGtQY&feature=youtu.be

Gta serisinin alayını oynamak için beklemekle iyi etmişsiniz 4ten öncesi oynanıcak gibi değiller ama 4 deckte dxvk modu ile güzel çalışıyor lost and damned paketini bitirmiştim geçenlerde deck üzerinden gta 5 e de gelen next gen güncellemesi iyi oldu deckte oyun daha iyi görünüyor fsr ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 22 Mart 2025; 17:58:25 >

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.