< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam Deck [ANA KONU] (428. sayfa)

-
-
Deneme amaçlı bazzite yükledim masaüstü olarakta gnome'u seçtim yanına da windows 10 kurdum steam os oyun için konsol deneyimi verse de masaüstü olarak kde kullanması kötü olmuş böyle bi cihazda kde zlum gnome tablet gibi kullanılabiliyor keza windows 11 de dokunmatik ekranla kullanmak için baya rahat geldi steam ostan sonra ama nedense uyku moduna alınca mavi ekran veriyor windows
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Ubisoft oyunlarını oynamak için internetten arama yaptığımda 2 yöntem gördüm: Biri "Lutris" adlı uygulama aracılığıyla, öbürü "UbisoftConnect.exe" kurulum dosyasını indirdikten sonra Deck'e "Non Steam Games" olarak yükleme yöntemi. Bu yöntemleri deneyen var mı? Ya da önerdiğiniz başka bir yöntem var mı? Ubisoft+ alırım belki ve bunun aracılığıyla AC Shadows'u deck üzerinden deneyebilirim. Bundan soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 13 Mart 2025; 8:40:43 > -
Hocam illa ps5 oyunlarının PC ye gelmesini beklemenize gerek yok. Direk remote olarak ps oyunlarını deckten cok rahat ve sıkıntısız oynayabilirsiniz. Tavsiye ederim.
Elinizdeki cihaz derya deniz. Etinden sütünden sonuna kadar faydalanın arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunlarda taa yi acmalimiyiz acmamalimiyiz? yada nerede acip nerede kapaticaz
Ben hep non steam games yöntemiyle kurdum. Başta biraz karışık gelebilir, Youtube'dan izleyerek adım adım takip etmekte fayda var ama alışınca bayağı pratik oluyor.
Tembel olduğum için birçok oyunu Steam'den indirimlerde tekrar satın aldım ama
Tabi TL ile satış dönemi, kütüphanenin dolu olması vs. çok fazla da ihtiyacım yoktu. Eğer oyunların çoğu Steam dışındaysa yöntemlerden birini öğrenip alışmakta fayda var.
-
Hocam remote olarak ps oyunlarını nasıl oynuyoruz?
Merhabalar hocam. Chiaki-ng adlı ps5 remote play uygulaması ile steamos üzerinden direk ps ve Xbplay ile de xbox üzerinden remote play olarak gayet akıcı ve sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
Anladım teşekkürler hocam.
Valve 2024 raporu yayınlamış. Steam Deck üzerinde oyun oynama süresi bir önceki yıla göre %64 artarak 330 milyon saate ulaşmış. Millet nihayet bu canavarın temel kullanım amacını fark etti gibi
steamcommunity.com
Steam :: Steamworks Development :: Steam Year In Review 2024https://steamcommunity.com/groups/steamworks/announcements/detail/751641001553035272 -
Verified, tavsiye edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 16 Mart 2025; 14:19:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asus ROG Ally X’i satıp, dün gece Steam Deck OLED Limited Edition White alarak aranıza katıldım.
Henüz vakit yaratıp açamadım cihazı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende steam deck dışında başka cihaz yok
Ben kapatmayı tercih ediyorum çok blurlu bi görselliğe sebep oluyor kimi oyunun grafk ayarlarından kapatilabiliyor ama bazi oyunlarda gömülü ac valhalla/crew 2 de kapatmak için oyun dosyaları ile uğraşmak gerekiyordu mesela bazı oyunlar da texture pop-in gizlemek için kullanıyor rdr2 de mesela taa kapatınca oyun bug feste dönüyor rdr2 cidden rezalet bi optimizasyona sahipti dishonored 2 de ise ayarlardan kapatılabiliyot
Beyler 2.el fakat 1 aylık cihaz (10.02.2025 fatura kesim) turkcell pasajdan alınmış satıcının kafkasda trendyol mağazası flnda var.
19.500 oled 512 gb iyimi fiyat alınır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 14 Mart 2025; 21:41:8 > -
Oled ise alınabilir bir fiyat bence hocam birde bir aylık cihaz ise sıfır desek yeridir zaten
Direk pc deki kurulu oyunu exe göster proton dıyıp kurabılıyormuyum
-
Açıkçası bu konu hakkında tam bilgim yok daha bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir.
Ben direkt steamos ve emülatör kullanıyorum cihazda başka bir şeyler uğraşmadım ama bildiğim kadarıyla Steam dışından da oyun kurup yüklenebilir
switch emulatör hala varmı peki bı ara yasak ceza mahkeme haberlerini okuyordum varsa ismi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X