Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (430. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.638
Cevap
259
Favori
387.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok geç kaldılar asus çıkarıcaksa ne anlamı var oda enterasan benim ne buna ne de switch 2 ye dair bi heyecanım yok ama çıksın da bi görelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assasisns creed valhalla steam deck üzerinde fena sardı dlcleri oynar geçerim diyordum ama asgard kısmına tekrar girdim arkham knight oynıycaktım sözde valhallaya başlayınca yalan oldu 😁

Ben sırf bu oyun için xbox almıştım bide 2 sene önce keşke o zaman steam deck alabilseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 16 Mart 2025; 12:58:1 >
  • OS v3.7 güncellemesinin ön izleme sürümü çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 18 Mart 2025; 20:58:20 >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt
    Bu habere çok sevindim keşke diğer oyunları da deck destekli çıksaydı, resmen aç shadows tutsun diye tüm tuşlara basıyorlar 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Windows tabanli açıklamasından beri Ben o cihazdan umudumu kestim

• Özgür Eroglu son videosunda kaynak gostererek steamdeck 4 milyon geriye kalan butun el pc&konsollarinin toplami 2 milyon satisi yakalamis diyo. Steamdeck icin harika haber .
    Herseyin guc olmadigini yazilim oldugunu cok net gosteriyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanyy -- 17 Mart 2025; 23:25:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Güzel sayı ancak steam devam edermi bilinmez başka firmalara steamos dağıtacak gibime geliyor.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

2 kesin gelir de biliyorsunuz bu adamların 3'le ilgili sıkıntıları var  

• Arkham serisinin alayını steam deck üzerinde grafikleri sonuna kadar açarak bitirdim özellikle origins ve knight mükemmel grafiklere sahipti kesinlikle steam deck sahibi olanlara tavsiye ederim gotham knight ta güzel bi fiyata düşerse onu da denemek istiyorum

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Valla benim için harika cihaz çıktığı gibi alırım oldum olası PC kısmında oyun oynamayı sevmiyorum bu meret ana konsolla beraber harika gidiyor.
    Ancak linuxta çalışmayan program launcher gibi şeylerde çözüm olsa tadından yenmez.

Bence tam bir ev konsolu yapacak gibi

Alırız hocam , deckte bu kadar optimize oyun getiren ev konsolunda neler yapmaz 😂

Yapar ama tutunması çok zor PC kitlesini çekmesi gerekiyor konsolcu kitlenin zaten kütüphanesi genelde konsollarda oluşmuş durumda.

Ben direkt alırım mesela ama şuan çok yollari var en basiti konsol cikaracaksa fortnite apex gibi tüm online oyunları çözmeli anlaşmalar yapmalı epic mesela fortniteyi paylaşır mi ?

Muhtemelen PC tabanlı sistem çıkartıp 3.parti firmalara dağıtacak yine kendiside ucuz ve ortalama bir cihaz çıkartıp bırakacak gibi

• Valve’ın satış takamları bence de bir başarıyı gösteriyor ama diğer konsol satış rakamlarına baktığımızda alınması gereken yol var. Bence o potansiyele sahipler ama buradaki bizlerin dışındaki insanları da cezbettiğinde bir konsol ekosisteminden bahsedebiliriz. Valve’ın bir sonraki hamlesini merakla bekliyorum. Umarım zirveye oynar😅

• Steam dışı oynadığım oyunlarda hep sorun yaşıyorum, oyunu indirip hemen oynayıp bitirmem gerekiyor ya save patlıyor ya ara launcher sorun çıkarıyor, ne EA ne epic ne gog hep sorun yaşadım, dying light indirip 10 saat oynadım save gitti, death stranding indirip 10 saat oynadım save 3 saat önceki haline geri döndü, heroic üzerinden hepsini bulut senkronizasyon açık olarak ayarlıyorum biraz oynamasam heroic daha önceki save ile karşıma çıkıyor, hiç ama hiç randımanlı değil, indir oyna sil yapmazsan sıkıntı, Steam üzerinde metro 2033 oynadım 6 yıl sonra oyunu indirdim sorunsuzca kaldığım yerden devam etti, gelde delirme arkadaş, oynamak istediğim oyunları bu hatalar yüzünden bırakmak zorunda kalıyorum

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Deck varsa cheat deck ile özel prefix klasörü belirle steam dışı oyunlar icin bu sayede kaybetmezsin heroic için de keza aynı hemen silmiyceğin bi konuma atarsan sorun yaşamazsın ben bu şekilde çözdüm

• Arkadaşlar steamdeck oled alacağım inşallah
    Bu cihazda gta 4 ve 5i türkçe yama kurup oynayabilirmiyim?

Birde bu cihazla internete girebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 19 Mart 2025; 3:12:13 >
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Oynarsınız hocam dosya olan tüm yamalar çalışıyor launcher olanların bazılarında sorun oluyor tek.

Çok rahat internete girersiniz hatta PC işlerinizi bile halledersiniz linux üzerinden yapamayacağınız iş çok az

Launch exe dosya farketmez her turlu yamayi calistirdim 2 senedir. Ilginc bir sekilde spider-man 2 olmamisti bir tek .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.