Çok geç kaldılar asus çıkarıcaksa ne anlamı var oda enterasan benim ne buna ne de switch 2 ye dair bi heyecanım yok ama çıksın da bi görelim bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çok geç kaldılar asus çıkarıcaksa ne anlamı var oda enterasan benim ne buna ne de switch 2 ye dair bi heyecanım yok ama çıksın da bi görelim bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 16 Mart 2025; 12:58:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanyy -- 17 Mart 2025; 23:25:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2 kesin gelir de biliyorsunuz bu adamların 3'le ilgili sıkıntıları var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Deck varsa cheat deck ile özel prefix klasörü belirle steam dışı oyunlar icin bu sayede kaybetmezsin heroic için de keza aynı hemen silmiyceğin bi konuma atarsan sorun yaşamazsın ben bu şekilde çözdüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 19 Mart 2025; 3:12:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |