İyi günler dostlar ürünü bende yeni aldım alan arkadaş zor maddi durumda olduğu için konsollarını satıyordu 1 hafta denedim fakat hem cok büyük hem nintendo kadar keyif vermediği için bende satmaya karar verdim. Switch oled bana yetiyor şuan.
Ürün 2 aylık şubat 02.2025 den türkcel pasaj dan satıcı olan kafkasda dan almış cihazı kendileri eski bi firma trendyolda da satışları mevcut bilgi edinmek isterseniz araştırabilirsiniz. Ben baktım 2 yıl kendi garantilerini veriyorlar sizde soruşturabilirsiniz.
3 4 adet yeni açtığım steam hesabıma cracklı oyun yükledim isterseniz bu hesapla yollarım isterseniz siz hesap açar verirsiniz ben ayarlarım.
Extra aksesuarlarda vereceğim
1 adet priz çevirici
1 adet 600-700 tl bandında plastık dış kalıp
1 adet tam takamadım köşelerde sıkıntı ana ekranda yok oyuna engel değil tamperli ekran koruyucu
Mersin içi elden teslim edebilirim misarifim olur bi çayımı içer kontrol edersiniz mersin dışı eft sonrası kargo.
Güven konusunda isterseniz bu forumda satıcı olan bir kaç kişinin linkini atarım zaten 15+yıllık dh üyesiyim daha önce satışlarımda oldu kimseye ayıbımız yok çok şükür.
Cihazda çizik mizik yoktur hatta fabrika kokusu bile duruyor
Kutudan ne cıkıyorsa poşetde dahil duruyor gönderilecek

Şuanki fiyatı 27.500
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyun-konsolu/diger-oyun-konsollari/pubg-corporation-valve-steam-deck-oled-handheld-system-512-gb

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.