Şimdi Ara

steam'den indirilen oyunların boyutu hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

steamden oyun almak istiyorum ama bazı oyunlarda boyutu yazmamış - bazılarında yazmışlar ve bir kotalı internet kullanıcısı olarak moralim bozuldu () team fortress 14 GB mı ne? o ne bee?

şimdi half life - half life 2 e1 - half life 2 e2 kısaca the orange box'a talibim...

boyutu takribi nedir o "the orange box"ın?

bilenlerin yardımı pek makbule geçer...

bir de steam'de bir oyunu aldık, indirdik, ardından pc'i formatladık... noluyor? tekrar mebla mı ödemek zorundayız oyun için?

• Şimdi bahsettiğiniz oyunların boyutunu bilmiyorum ama ikinci sorunuza yanıt vereyim.

Steam'de satın aldığınız oyunlar sizin kütüphanenize eklenir, dilediğiniz zaman oradan indirebilirsiniz. Satın aldığınız oyunları hemen bilgisayarınıza kurmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz zaman kurarsınız, kaldırırsınız, tekrar kurarsınız, başka bir bilgisayara geçer oraya indirirsiniz vs vs. Bu tekrar tekrar kurulumlarda da para ödemezsiniz. Oyun sizin, istediğiniz zaman steam kütüphanenizden ulaşabilir, istediğinizi yaparsınız.

Mevcut durumda da şöyle yapabilirsiniz, bu ay bir oyun, gelecek aylarda ise diğer oyunları indirir oynarsınız. Bu durumda kotanızı da aşmamış olursunuz.
  • Serpico. S kullanıcısına yanıt
    çok sağ olasın birader, cevabın çok makbule geçti... oyunları teker teker almak fikrini vermen çok iyi oldu... teşekkürler...

bir de... şimdi ben linux kullanıyorum, oyunu aldım kütüphaneme ekledim dediğin gibi, ardından windows'a geçtim, oyunların windows sürümlerini de ayrıca mı satın almam gerekiyor yoksa işletim sistemine göre mi indiriyoruz kütüphaneden, ek ücret ödemeden...

çok çok sağ ol...
  • Hımm. Güzel soru. Bu konuda bilgim yok malesef, hiç bu durumla karşı karşıya kalmadığım için bilemeyeceğim.

Bu arada oyunları teker teker alın demedim. İsterseniz hepsini şimdi alın eğer indirimdeyse. Daha sonra da indirip kurabilirsiniz, benim vurgulamak istediğim nokta bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 30 Eylül 2014; 16:09:23 >
  • Açıkçası mumkunse the orange box i satın alıp oyunlari bitirdikce tek tek indirmeyi düşünüyorum. .. kotali internet malum
    Cok tesekkurler cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çoğu oyun sıkıştırılmış olarak yükleniyor oraya aslında 14 değil 4-5 gb felandır.Oyunu indirme aşamasından sonra gerçek boyutunu görebilirsin.
  • Konu güncelliğini kaybetmiş. Belki aradığın soruların cevabını öğrenmişsindir. Ben yine de ilk soruya cevap yazayım.

The Orange Box gibi paketlerin içindeki oyunlara tek tek bakarak paketin toplam boyutunu kendin hesaplayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    Bir oyunu satın aldıktan sonra desteklediği her platformda oynayabilirsiniz. Bir oyunu satın alınca bütün platformlarda sizin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Bir oyunu satın aldıktan sonra desteklediği her platformda oynayabilirsiniz. Bir oyunu satın alınca bütün platformlarda sizin olur.

Bir şey hariç doğru bir cevap , bazı oyunların ( örneğin ; Grand Theft Auto ) Windows sürümü ile Mac sürümü ayrı satılıyor. Bunun gibi örnekler linux tabanlı sistemler içinde olabilir.
  • Ben Steam için konuşuyorum ve Steam da dediğiniz gibi bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Ben Steam için konuşuyorum ve Steam da dediğiniz gibi bir şey yok.

Aynı oyundan iki tane olmasının sebebi birinin Mac diğerinin PC sürüm olması. Böyle şeyler var.
     steam'den indirilen oyunların boyutu hakkında...

• Bunu bilmiyordum. Hatta siz yazınca Steam'in sitesinden kontrol ettim ama site de GTA oyunları ayrı ayrı değildi.

• Önemli olan işlevi hocam.
  • oyunların klasörünü yedekleyip formattan sonra library e elle kopyalayınca oto olarak tekrar görür. çoğu oyun platforma göre farklı ayarları var elle windowstan linuxa uyarlamak biraz zor her oyunda olmuyor tabi steamin saçma bir setup anlayışı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.