Şimdi Ara

Steam'den Kredi kartsız alışveriş yapmak [Acil Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler iyi forumlar , Kredi kartım yok o yüzden kartsız alışveriş yapıp cs global offensive ve dayz almak istiyorum nasıl alabilirim sanırım payby.me diye bir kart varmış nasıl

alabilirim paralımı ücretsiz mi Yada Başka şekilde steamdan oyun alma şansım varmı tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playaz Club -- 11 Ağustos 2014; 16:37:08 >

• forumun ikinci el bölümünde steam gift satanlar var.Bazı atm lerden kartsız işlemde komisyon almıyor yani ödeme de kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İninal/Paybyme alabilirsiniz.

• Migros dan paypal kart al kredi kartı niyetine kullan. Ayrıca karttan ATM den nakit çekebilir, kredi kartı gibi kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julian Casablancas

İninal/Paybyme alabilirsiniz.

açıklarmısın ininal kart nedir nereden alınır nasıl kullanılır yaş sınırı varmı steamdan nasıl alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Migros dan paypal kart al kredi kartı niyetine kullan. Ayrıca karttan ATM den nakit çekebilir, kredi kartı gibi kullanabilirsin.

Biraz daha açıklarmısın içine nereden para yükleyeceğim ve yaş sınırı varmı steamdan nasıl oyunu alacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComptonNigga

quote:

açıklarmısın ininal kart nedir nereden alınır nasıl kullanılır yaş sınırı varmı steamdan nasıl alıcam ?

Tabiki
    Tansas/Migros/Ptt den alınabilir ptt den almani tavsiye ederim git de ininal kart alican ama wolfteam fotolu olan vermesinler

Kart 5 TL birde sen para yükle 1 TL ilk kesicek her ay da 1 TL kullanım ücreti var tabi kartta paran varsa steam walleti.direk steamden alabilirsin.Yardimci olurum.

Paybyme ücretsiz her şeyi ama artik kargoyla getirmiyorlardiye duydum bak sitesinden başka sorun varsa yardimci olurum her turlu.

• quote:

quote:

quote:

Tabiki
    Tansas/Migros/Ptt den alınabilir ptt den almani tavsiye ederim git de ininal kart alican ama wolfteam fotolu olan vermesinler

Kart 5 TL birde sen para yükle 1 TL ilk kesicek her ay da 1 TL kullanım ücreti var tabi kartta paran varsa steam walleti.direk steamden alabilirsin.Yardimci olurum.

Paybyme ücretsiz her şeyi ama artik kargoyla getirmiyorlardiye duydum bak sitesinden başka sorun varsa yardimci olurum her turlu.

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki

teşekkürler

Var mi başka sorun falan PM sen yardimci olabilirim anladin mi biraz karisik yazmis olabilirim :D

• Gamekeystore bu siteye bak forumdan nuclear adli arkasin sitesi.Atm den kartis islemle alabilirsin.Ben bf 3 ve premium aldim sorun yasamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gamesatis.com
    Buradan ATM ile hesaplarına para yatırınca site üzerinden sana bakiye geliyor. Onunla da steam codu alıp, rahatlıkla yapabilirsin. 2 kere burdan yapmıştım ben. Ben Vakıfbanktan yaptım ekstra ücret almıyordu. Ziraat ve Garanti de ATM ek ücret almıyor diye biliyorum. Şimdi Vakıf alıyor mu bilmiyorum yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 11 Ağustos 2014; 17:31:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.