Şimdi Ara

Steam dolandırıcılık yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hesap dolandırıcılık için kullanılmış gözükmektedir.

Steam Destek hesabınızın dolandırıcılık için kullanıldığından şüphelenmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen Steam Destek ile bağlantı kurun.

Sorun çözülene kadar bu hesap ile yapılabilecekler kısıtlanmıştır.

Satın alma, hediye gönderme, takas yapma, Topluluk Pazarında satış yapma ve CD anahtarı etkinleştirme devre dışı bırakılmıştır.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi için: Steam Servis Anlaşması Koşulları.

hesaba 1 ay sonra girdiğimde bu mesaj ile karşılaştım.Verdiği linkten desteğe girmeye çalıştım ama hiçbir zaman resim doğrulama kodunu kabul etmiyor.
    herhangi birşey de yapmadım oyunlarımın hepsini steamden aldım.yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.Saygılar.

• Bildiğim kadarıyla tek çare steam destekle irtibata geçip anlatman.Ama steam hesabına senden habersiz girilebilmesi için kesinlikle e-posta adresine erişimi olmalı.Aklında bulunsun
  • Dün gece steamde birileri durmadan beni ekliyordu engelliyordum ,ardından başka bir hesaptan ekliyordu 15 kere üst üste arkadaşlık daveti geldi 1 2 dakika aralıklarla sanki aynı kişi farklı hesap açıp benim hesabı gözüne kestirmiş gibiydi dayanamadım ekledim amacı neymiş öğrenelim dedim ekler eklemez ingilizce otomatik yazılar çıktı altınada link falan koymuş beni keklemeye çalışıyor baktım hepsini rapor edip şutladım aman dikkat edin steam dolandırıcıları bu aralar çok fazla ekleme yapıyorlar.Tanımadığınız kişilerden gelen linklere tıklamayın.
  • Sportmen33 S kullanıcısına yanıt
    aynı şey benimde başıma geliyor genelde profili gizli oluyor ve 0 level oluyorlar kabul ettiğiniz an direkt otomatik bir yazı ve link geliyor aman tıklamayın
  • Aynen level sıfır profilleri gizliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportmen33 -- 3 Nisan 2015; 14:37:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.