Bildirim
steam esea iptal etme ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hesap detaylarında göremiyorum. orada abonelik iptal gibi bir seçenek yok. -
nasııl hesabından para çekiliyor anlamadım, bende almayı düşünüyorum da -
Aylık otomatik yenileniyor. Abonelik gibi. Ama Steam den alınca böyle oluyor mu bilmiyorum. Uzun süre oynayacağım diyorsan al. Çoğu oyunu gerçekten bilen insanlar ve öğreticiler de. Benim tanıştıklarım öyleydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steamda daha ucuz, 1 ay felan denemek istiyorum aslında. Ama sürekli çekilmesini pek istemem. -
İşte Steam den aldığım abonelik mi bilmiyorum. Hesap ayarlarından da göremedim. Abone olduysam iptal edemedim. Nasıl edeceğim Steam den bilmiyorum. Yanlış almanızı istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucio -- 27 Ocak 2017; 10:33:34 >
eyvallah ben bi araştırayım ozaman :) -
steamde abonelik yok paypalla falan alırsan yenileniyor steamde aylık alıyorsun. -
Teşekkür ederim
Konuyu hortlatayım bari..Aynı sorunu ben de yaşamadan önce nasıl iptal edebilirim merak ediyorum. Kredi kartından otomatik çekim yapılmasını istemiyorum. 1 yıllık esea satın almak istiyorum steam üzerinden, nasıl olacak arkadaşlar bu otomatik çekimin iptali =?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X